Ποιοι Είμαστε

Ιατρικά Βοηθήματα ΙΚΕ

Η εταιρεία μας ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΜΑΝΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των ιατρικών προϊόντων από το 1967, στο κέντρο της Αθήνας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της 50ετούς πορείας μας, στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των καταναλωτών με την παροχή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας στις καλύτερες τιμές.

Παράλληλα, το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και με ευρείες γνώσεις στον τομέα της υγείας, ώστε οι ανάγκες των καταναλωτών να ικανοποιούνται με το βέλτιστο τρόπο.

Το διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών και πελατών μας σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που περιβάλλουν την εταιρεία μας, καθώς παραμένουμε πάντα πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας.

1.Κατάστημα Ομόνοιας(κεντρικό) - Αγ.Κωνσταντίνου 8:

Χαρμάνης Γ. Ιατρικά βοηθήματα

2. Υποκατάστημα Αμαρουσίου - Λ.Κηφισίας 22

Ιατρικά Βοηθήματα ΙΚΕ

2. Υποκατάστημα Αμαρουσίου - Λ.Κηφισίας 22
Βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξοπλισμού και αναλωσίμων στο μεγαλύτερο χώρο ιατρικών στα Βόρεια Προάστια. Ο τριώροφος χώρος μας συνολικής έκτασης 320 τ.μ. διαθέτει αίθουσα έκθεσης εξοπλισμού 120τ.μ. και βρίσκεται στο Παράδεισο Αμαρουσίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας 22. Στο χώρο μας θα βρείτε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά ιατρικά είδη, ιατρικά έπιπλα, ιατρικά αναλώσιμα, προϊόντα για την κατοίκον νοσηλεία και ορθοπαιδικά είδη.

 

3. Υποκατάστημα Καλλιθέας - Λ.Συγγρού 184

Ιατρικά Βοηθήματα ΙΚΕ

3. Υποκατάστημα Καλλιθέας - Λ.Συγγρού 184
Η εξυπηρέτηση των αναγκών του ιατρείου σας στα Νότια Προάστια γίνεται πιο εύκολη από ποτέ! Στον νέο χώρο μας επί της Λεωφόρου Συγγρού (έναντι Άγιου Σώστη), θα βρείτε ιατρικά αναλώσιμα σε μεγάλη ποικιλία, εξοπλισμό για το ιατρείο σας με έκθεση ιατρικών επίπλων και διαγνωστικών ηλεκτρικών ειδών. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει σε κάθε ανάγκη σας. Το πάρκινγκ μποροστά στο χώρο σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αμεσότητα, ενώ παράλληλα γίνονται και καθημερινές αποστολές σε όλα τα Νότια Προάστια με δικά μας μέσα. Στο νέο μας κατάστημα θα βρείτε επίσης είδη για την κατοίκον νοσηλεία καθώς και ορθοπαιδικά είδη στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

4. Έκθεση - γραφεία - αποθήκη Περιστέρι - Λευκωσίας 74

Ιατρικά Βοηθήματα ΙΚΕ

4. Έκθεση - κέντρο διανομής - αποθήκη Περιστέρι - Λευκωσίας 74

Με το νέο κέντρο διανομής εμπορευμάτων σε κτίριο 6 ορόφων και 1.800 τετραγωνικών μέτρων οι χρόνοι αναμονής ελαχιστοποιούνται! Το κτίριο διαθέτει χώρο έκθεσης ιατρικών επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών διάγνωσης, χώρο παραλαβής παραγγελιών και ανανεωμένο δίκτυο αποστολής σε όλα τα Δυτικά προάστια. Από τον χώρο μας γίνονται καθημερινά εκατοντάδες αποστολές σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο καθιστώντας την εταιρία μας τον ηγέτη στην εξυπηρέτηση όλων των επαγγελματιών υγείας.

X