Seca 212, Μεζούρα Κρανιομέτρησης | 15τμχ

Seca

Seca

Γερμανική εταιρία παραγωγής συσκευών μέτρησης σωματικού βάρους όπως ζυγαριές, ζυγαριές με μέτρηση σωματικού λίπους και ζυγαριές με ένδειξη BMI. Εγγύηση ποιότητας και ακρίβειας στη μέτρηση. Τα προϊόντα της εταιρίας Seca απευθύνονται σε επαγγελματίες ιατρούς, σε κλινικές και νοσοκομεία. Βρείτε παιδιατρικές ζυγαριές – βρεφοζυγούς, ζυγαριές για υπέρβαρους ασθενείς, επαγγελματικές ηλεκτρονικές ζυγαριές και ζυγαριές μπάνιου, αναστημόμετρα ενηλίκων και βρεφικά. Μεγάλη ποικιλία μοντέλων για σωστή μέτρηση σε προσιτές τιμές.

Βλέπετε 1–18 απο 55 αποτέλεσματα

 • Seca 212, Μεζούρα Κρανιομέτρησης | 15τμχ

  62.00 ME ΦΠΑ

  Η μεζούρα κεφαλής Seca 212 είναι κατασκευασμένη από σταθερό Teflon συνθετικό υλικό, και μετράει την περιφέρεια του κεφαλιού (στην μπροστινή πλευρά) και τη συμμετρία του προσώπου (πίσω πλευρά). Ανθεκτική στη χρήση της, κατάλληλη για νοσοκομεία και κλινικές και ιδιαίτερα για τα τμήματα παιδιατρικής, ιατρικών εφαρμογών και τις μαίες.

  Quick View
 • Αναστημόμετρο Seca 206

  18.00 ME ΦΠΑ

  Αναστημόμετρο Seca 206. Η λύση εξοικονόμησης χώρου με μηχανισμό roll-up.

  Απλή τοποθέτηση στον τοίχο με μία μόνο βίδα. Με το παράθυρο οθόνης στο κομμάτι κεφαλής, είναι εύκολο να διαβάσετε το ύψος. Η ανθεκτική ταινία είναι κατασκευασμένη από μέταλλο.

  Μέτρηση:
  0 – 220 cm

  Διαστάσεις: 125 x 125 x 173 mm
  Βάρος: 202 g

  Quick View
 • Αναστημόμετρο Seca 220

  132.00 ME ΦΠΑ

  Μηχανικό αναστημόμετρο ζυγών της seca. Προσαρμόζεται εύκολα σε ζυγούς κολώνες.

  Quick View
 • Αναστημόμετρο Seca 222

  219.00 ME ΦΠΑ

  Αναστημόμετρο Seca 222. Μηχανικό επιτοίχιο αναστημόμετρο με μέτρηση 6 – 230 cm. Ζυγίζει μόλις 1,1 kg, και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση σε ιατρεία,παιδιατρικά νοσοκομεία και σχολεία.
  Ειδικά σχεδιασμένο για τοποθέτηση σε τοίχο, αυτή η ράβδος μέτρησης ευθυγραμμίζεται ώστε να λειτουργεί ακριβώς στο χιλιοστόμετρο από το κεφάλι μέχρι το έδαφος.

  Το αναστημόμετρο εξασφαλίζει ότι το αποτέλεσμα μπορεί εύκολα να αναγνωστεί στο επίπεδο των ματιών ακόμα και για τον ψηλότερο ασθενή. Όταν δεν χρησιμοποιείται, η πλάκα μέτρησης μπορεί να διπλωθεί για ασφάλεια.

  Quick View
 • Αναστημόμετρο φορητό Seca 213

  147.00 ME ΦΠΑ

  Αναστημόμετρο Seca 213. Μηχανικό επιδαπέδιο φορητό αναστημόμετρο με μέτρηση 20-205cm. Είναι φορητό καθώς ζυγίζει μόλις 2,4 κιλά, και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση σε ιατρεία και παιδιατρικά νοσοκομεία.

  Η ράβδος μέτρησης μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε διάφορα κομμάτια και να ρυθμιστεί εύκολα και γρήγορα. Ο διαχωριστής διατηρεί την ράβδο ευθεία και σταθερή χωρίς εξαρτήματα. Καθώς η κλίμακα τυπώνεται κατά μήκος της πλευράς της ράβδου μέτρησης, είναι εύκολο να διαβαστεί το αποτέλεσμα κατά τη μέτρηση, εξασφαλίζοντας έτσι ακριβή αποτελέσματα – μέχρι ύψος 205 cm.

  Quick View
 • Αναστημόμετρο ψηφιακό Seca 264

  810.00 ME ΦΠΑ

  Αναστημόμετρο ψηφιακό Seca 264. Ασύρματο αναστημόμετρο για μόνιμη χρήση, με οθόνη στην επικεφαλίδα. Ο στόχος της βελτίωσης σε λιγότερα βήματα και της εξοικονίμησης χρόνου είναι τόσο σημαντικός στην ιατρική όσο και σε άλλους τομείς.Το αναστημόμετρο seca 264 σας βοηθά να το κάνετε αυτό.
  Για παράδειγμα, ο ρυθμιστής θέσης πτέρνας και η επικεφαλίδα φροντίζουν ώστε ο ασθενής να βρίσκεται στη σωστή θέση και έτσι να συμβάλλει στη λήψη ακριβών μετρήσεων. Οι μετρήσεις ύψους μπορούν να διαβαστούν με μια γρήγορη ματιά στην λευκή οθόνη στην κεφαλίδα.
  Η ασύρματη μετάδοση δεδομένων πραγματοποιείται σε έναν ασύρματο εκτυπωτή Seca 360 °, έναν υπολογιστή ή ένα ασύρματο εκτυπωτή.

  Quick View
 • Βρεφικό αναστημόμετρο Seca 207

  184.00 ME ΦΠΑ

  Βρεφικό αναστημόμετρο seca 207 για μέτρηση του ύψους νεογνών και βρεφών με στόχο τον έλεγχο της ανάπτυξης τους. Διαθέτει ενσωματωμένες ράβδους μέτρησης από αλουμίνιο καθιστώντας το στιβαρό αλλά και ελαφρύ. Κλείνει και μεταφέρεται εύκολα λόγω και του μικρού του βάρους. Το βρέφος πρέπει να βρίσκεται σε ύπτια θέση για σωστή μέτρηση.
  Mπορεί να στερεωθεί βιδωτά σε τραπέζι ή χρησιμοποιώντας τα στηρίγματα τοποθετείται εύκολα στον τοίχο.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νοσοκομειακή και ιδιωτική χρήση.

  Quick View
 • Βρεφικό αναστημόμετρο Seca 210

  85.00 ME ΦΠΑ

  Βρεφικό αναστημόμετρο seca 210 εύκολο στην μεταφορά για μέτρηση βρεφών και νηπίων.
  Φιλικό με το δέρμα του βρέφους, πλένεται και είναι αναδιπλούμενο. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί για αποθήκευση στον τοίχο.
  Η σταθερή θέση τοποθέτησης κεφαλής με την συρόμενη θέση ποδιών το καθιστά εύκολο και απλό στη χρήση. Ακριβείς μετρήσεις έως 99cm. Η λεία επιφάνεια επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του.

  Quick View
 • Βρεφικό αναστημόμετρο Seca 232

  159.00 ME ΦΠΑ

  Βρεφικό αναστημόμετρο seca 232 για μέτρηση του ύψους νεογνών και βρεφών με στόχο τον έλεγχο της ανάπτυξης τους που ενσωματώνεται στον βρεφοζυγό 336.
  Το αναστημόμετρο seca 232 μετατρέπει τα 336 seca σε έναν πλήρες σετ ζύγισης και μέτρησης.

  Εξοικονόμηση χρόνου για τη ζύγιση και μέτρηση μέσω της εύκολης συναρμολόγηση και εύκολης ανάγνωση των αποτελεσμάτων.

  Quick View
 • Βρεφικό αναστημόμετρο Seca 233

  159.00 ME ΦΠΑ

  Βρεφικό αναστημόμετρο seca 233 για μέτρηση του ύψους νεογνών και βρεφών με στόχο τον έλεγχο της ανάπτυξης τους που ενσωματώνεται στον βρεφοζυγό 374.
  Το μέτρησης seca 233 ράβδος με ενσωματωμένο το κεφάλι και τα πόδια θέσης μετατρέπει τα 374 seca σε έναν πλήρες ζύγισης και μέτρησης.

  Μια ενιαία εξοικονόμηση χρόνου βήμα για τη ζύγιση και μέτρηση έχει καταστεί δυνατό από την εύκολη συναρμολόγηση και εύκολη ανάγνωση των αποτελεσμάτων.

  Quick View
 • Βρεφικό αναστημόμετρο seca 416

  486.00 ME ΦΠΑ

  Βρεφικό αναστημόμετρο seca 416 για γρήγορη και εύκολη μέτρηση νεογνών, βρεφών και νηπίων μέχρι 2 ετών.Η στιβαρή κατασκευή και η σταθερότητα του αναστημόμετρου το καθιστά ασφαλές για τις μετρήσεις.

  Η σκάφη μέτρησης είναι όμορφα σχεδιασμένη και οι ελαφρώς ανασηκωμένες και στρογγυλεμένες πλευρές καθοδηγούν το μωρό εύκολα και με ασφάλεια στη σωστή θέση. Οι δύο ράγες-οδηγοί κάνουν την θέση τοποθέτησης των ποδιών να ολισθαίνει ομαλά κατά μήκος της κλίμακας, ενώ παράλληλα μπορεί να κλειδώσει ώστε αν χρειαστεί να απομακρύνουμε πρώτα το μωρό και να σημειώσουμε το αποτέλεσμα αργότερα. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής το καθιστά ανθεκτικό και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

  Quick View
 • Βρεφικό αναστημόμετρο Seca 417

  196.00 ME ΦΠΑ

  Βρεφικό αναστημόμετρο Seca 417 είναι πτυσσόμενο και ελαφρύ και επιτρέπει την εύκολη μεταφορά.
  Διαθέτει σταθερή πλακέτα μέτρησης καθιστώντας το ιδανικό για φορητή χρήση ενώ περιλαμβάνει και μηχανισμό αναδίπλωσης.

  Η θέση μέτρησης είναι απλή στη χρήση και χάρη στη λεία επιφάνεια της καθαρίζεται εύκολα.Τα υψηλής ποιότητας υλικά διασφαλίζουν ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής.

  Quick View
 • Βρεφοζυγός ηλεκτρονικός seca 334

  631.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονικός βρεφοζυγός seca 334 με μεγάλη σκάφη και χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Είναι σύγχρονα σχεδιασμένος και ελαφρύς. Ζυγίζει μόνο 2,8 κιλά και απαιτεί εκπληκτικά λίγο χώρο. Διαθέτει μεγάλα και ευκρινή ψηφία σε οθόνη LCD και πρακτική λαβή μεταφοράς – που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κρεμαστεί η ζυγαριά. Προσφέρει την λειτουργία BMIF(Breast Milk Intake Function), που καθορίζει την ποσότητα γάλακτος που θήλασε το βρέφος. Λειτουργεί με 6 μπαταρίες AA.

  Quick View
 • Βρεφοζυγός ηλεκτρονικός seca 336

  785.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονικός βρεφοζυγός seca 336 με μεγάλη σκάφη και χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Είναι σύγχρονα σχεδιασμένος και ελαφρύς. Ζυγίζει μόνο 3.4 κιλά και απαιτεί εκπληκτικά λίγο χώρο. Διαθέτει μεγάλα και ευκρινή ψηφία σε οθόνη LCD και πρακτική λαβή μεταφοράς – που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κρεμαστεί η ζυγαριά. Προσφέρει την λειτουργία BMIF(Breast Milk Intake Function), που καθορίζει την ποσότητα γάλακτος που θήλασε το βρέφος. Λειτουργεί με 6 μπαταρίες AA.
  Πιστοποιημένος βρεφοζυγός κλάσης ΙΙΙ.

  Quick View
 • Βρεφοζυγός ηλεκτρονικός Seca 354

  196.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονικός βρεφοζυγός Seca 354 . Η σκάφη αφαιρείται εύκολα και γρήγορα.
  Μετατρέπεται εύκολα σε ζυγό δαπέδου για ζύγιση μικρών παιδιών με μέγιστο βάρος 20kg. Παρέχει ακρίβεια μέτρησης και ασφάλεια κατά την μέτρηση νηπίων, βρεφών και παιδιών.
  Προσφέρει την λειτουργία BMIF(Breast Milk Intake Function), που καθορίζει την ποσότητα γάλακτος που θήλασε το βρέφος.
  Εύκολη λειτουργία, με μικρό βάρος για εύκολη μεταφορά κατ’οίκον επισκέψεων. Συνδυάζεται με την τσάντα μεταφοράς Seca 413,Seca 414.

  Quick View
 • Βρεφοζυγός ηλεκτρονικός seca 374

  811.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονικός βρεφοζυγός seca 374 με ειδικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη ζύγιση του βρέφους. Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με τον υπολογιστή.
  Ο ιδιαίτερα μεγάλος δίσκος ζύγισης σας επιτρέπει να ζυγίσετε ένα καθιστό παιδί μέχρι 20 κιλών, ακόμη και αν το παιδί είναι νευρικό(λειτουργία hold). Οι ελαφρώς ανυψωμένες άκρες εξασφαλίζουν την ασφάλεια του μωρού. Εύκολη ζύγιση καθαρού βάρους αφαιρώντας το απόβαρο της πάνας ή του καλύμματος. Προσφέρει την λειτουργία BMIF(Breast Milk Intake Function), που καθορίζει την ποσότητα γάλακτος που θήλασε το βρέφος. Ζυγίστε και μετρήστε το ύψος σε ένα μόνο βήμα με το προαιρετικό αναστημόμετρο Seca 233. Η μετάδοση των μετρήσεων βάρους ασύρματα στο δίκτυο seca 360 ° με ένα κουμπί. Η seca 374 λειτουργεί με μπαταρία, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ηλεκτρικές πρίζες.

  Quick View
 • Βρεφοζυγός ηλεκτρονικός Seca 376 wireless

  1,020.00 ME ΦΠΑ

  Βρεφοζυγός ηλεκτρονικός Seca 376

  • Η μεγάλη πλατφόρμα ζύγισης σας επιτρέπει την ζύγιση ακόμη και σε καθιστά παιδιά με βάρος έως 20 κιλά, ακόμη και αν το παιδί είναι ανήσυχο.
  • Η ρυθμιζόμενη λειτουργία σταθεροποίησης σε συνδυασμό με την λειτουργία auto-HOLD εγγυάται γρήγορη και ακριβή ζύγιση.
  • Ο βρεφοζυγός seca 376 συγκρατεί το βρέφος στη θέση του, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα ζύγισης σε σχήμα κοχυλιού, η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα την ασφάλεια των νεογέννητων.
  • Οι ελαφρώς ανυψωμένες άκρες προσφέρουν ασφάλεια στο βρέφος και το εμποδίζουν να γλιστρήσει από την πλατφόρμα.
  • Στείλτε ασύρματα τα δεδομένα στο δωρεάν λοσγισμικό seca emr 101 flash (που περιλαμβάνεται) και η ενημέρωση των αρχείων σας γίνεται αυτόματα. Με πρόγραμα Seca 360ᵒ με ένα κουμπί στείλτε τα δεδομένα σε ασύρματο εκτυπωτή Seca ή στον υπολογιστή σας για επεξεργασία μέσω του λογισμικού Seca Analytics 105 και του ασύρματου μετασχηματιστή USB Seca 456 (δεν περιλαμβάνονται). Ο υπολογιστής σας μπορεί να λάβει και να αναλύσει τις μετρηθείσες τιμές και να τα μεταφέρει ύστερα στο σύστημα Ηλεκτρονικών Ιατρικών Φακέλων (EMR).

  Εγγύηση: 2 Έτη

  Quick View
 • Βρεφοζυγός ηλεκτρονικός Seca 384

  575.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονικός βρεφοζυγός Seca 384 . Η σκάφη αφαιρείται εύκολα και γρήγορα.
  Μετατρέπεται εύκολα σε ζυγό δαπέδου για ζύγιση μικρών παιδιών με μέγιστο βάρος 20kg. Παρέχει ακρίβεια μέτρησης επιπέδου ΙΙΙ και ασφάλεια κατά την μέτρηση νηπίων, βρεφών και παιδιών.
  Προσφέρει την λειτουργία BMIF(Breast Milk Intake Function), που καθορίζει την ποσότητα γάλακτος που θήλασε το βρέφος.Ο δίσκος ζύγισης και η βάση συνδέονται με ασφάλεια μαζί εξασφαλίζοντας έτσι ότι το μωρό ζυγίζεται με απόλυτη ασφάλεια. Διαθέτει πλήκτρα με επεξήγηση της λειτουργίας.
  Εύκολη λειτουργία, με μικρό βάρος για εύκολη μεταφορά κατ’οίκον επισκέψεων. Συνδυάζεται με την τσάντα μεταφοράς Seca 413,Seca 414.

  Quick View
X