Ζελέ ηλεκτροδίων απινιδωτή Parker Signa 250g

Parker Medical

Η PARKER MEDICAL INC, που ιδρύθηκε το 1984, είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή εξαρτημάτων απεικόνισης ακτίνων Χ σε μεγάλους κατασκευαστές εξοπλισμού και παρόχους aftermarket σε όλο τον κόσμο. Η PARKER σχεδιάζει, επικυρώνει και κατασκευάζει καινοτόμα εξαρτήματα και υποσυστήματα απεικόνισης ακτίνων Χ για την υγειονομική περίθαλψη, τη βιομηχανία, την εσωτερική ασφάλεια, την έρευνα, την επιστήμη και την κυβέρνηση, καθώς και εξαρτήματα μηχανικής ακριβείας για τον αεροδιαστημικό τομέα. Η τεχνική της τεχνογνωσία, η ικανότητα επικύρωσης, το ευέλικτο αποτύπωμα, η δέσμευση για ποιότητα και η εστίαση με γνώμονα τον πελάτη διακρίνουν την Parker ως παγκόσμιο ηγέτη στις λύσεις εξαρτημάτων απεικόνισης ακτίνων Χ.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

 • Ζελέ ηλεκτροδίων απινιδωτή Parker Signa 250g

  7.70 ME ΦΠΑ

  Ζελέ ηλεκτροδίων απινιδωτή Parker Signa 250g, πολύ αγώγιμο ηλεκτρολύτης πολλαπλών χρήσεων πληροί όλα τα πρότυπα της ιδανικής γέλης ηλεκτροδίου αλατόνερου. Συνιστάται για ΗΚΓ, απινιδώτες, βιοανάδραση και EMG.

  Quick View
 • Ζελέ υπερήχων Aquasonic Parker – 5kg

  26.00 ME ΦΠΑ

  Ζελέ υπερήχων Aquasonic 100 Parker 5kg. Συμβατό με όλους τους υπερήχους. Το AQUASONIC 100 είναι το πιο διαδεδομένο gel για διαγνωστικό και θεραπευτικό ιατρικό υπερηχογράφημα. Συνιστάται για όλες τις διαδικασίες όπου απαιτείται παχύρευστο gel. Τέλεια ακουστική για ευρύ φάσμα συχνοτήτων που χρησιμοποιούνται. Εντελώς υδατικό, δεν θα λεκιάσει τα ρούχα και δεν θα προκαλέσει βλάβη στην κεφαλή.
  Πατενταρισμένη φόρμουλα που δεν ερεθίζει και δεν δημιουργεί βακτήρια. Δεν περιέχει φορμαλδεΰδη και σπερματοκτόνο. Χρησιμοποιείται και συνιστάται από τους κορυφαίους κατασκευαστές υπερήχων παγκοσμίως.

  Quick View
X