Βελόνες NIPRO 100 τεμαχίων αποστειρωμένες σε όλα τα μεγέθη

Nipro

Η NIPRO προσφέρει μια  σειρά προϊόντων που σχετίζονται με την αιμοκάθαρση, προϊόντα υψηλής λειτουργικότητας ξεκινώντας με καθετήρες που είναι απαραίτητοι για το σημερινό προηγμένο επίπεδο ιατρικής, μια σειρά από τα πιο γενικά χρησιμοποιούμενα ιατρικά προϊόντα μιας χρήσης σε κάθε τομέα, όπως νοσηλευτική και τεστ, προϊόντα κιτ που αποτελούν τον κύριο στόχο της συνεργασίας μας με διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες και μια ποικιλία προϊόντων γυαλιού για ιατρική και βιομηχανική χρήση. Έχουμε αναπτύξει ισχυρές επιχειρήσεις σε καθέναν από αυτούς τους πέντε τομείς προϊόντων.
Φυσικά, η δραστηριότητα της NIPRO δεν περιορίζεται σε αυτούς τους τομείς. Η πλειονότητα των προϊόντων πωλείται σε συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες φαρμακευτικές εταιρείες και βλέπουμε συνεχόμενα αποτελέσματα με τεχνητά όργανα και στον νέο τομέα της μηχανικής ιστών.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Βελόνες NIPRO 100 τεμαχίων αποστειρωμένες σε όλα τα μεγέθη

  4.33 ΜΕ ΦΠΑ

  Βελόνες NIPRO 100 τεμαχίων αποστειρωμένες. Οι υποδερμικές βελόνες της NIPRO εξασφαλίζουν ομαλή και απαλή διείσδυση λόγω της πρωτοποριακής κατασκευής τους. Η ειδική διαδικασία λειοτρίβησης έχει ως αποτέλεσμα την εξαιρετικά αιχμηρή απόληξη της βελόνας χάρη στην οποία είναι σε θέση να διαπερνά τον ιστό ομαλά και με ελάχιστο τραυματισμό. Διατίθενται σε μεγέθη:
  – 18G x 1 1/2”(40mm)
  – 19G x 1 1/2”(40mm)
  – 21G x 1 1/2”(40mm)
  – 23G x 1 1/4”(30mm)
  – 25G x 5/8”(16mm)
  – 27G x 1 1/2”(40mm)

  Quick View
 • Σύριγγες Nipro από 1ml εως 20ml

  Απο 0.11 ΜΕ ΦΠΑ

  Σύριγγες Nipro από 1ml εως 20ml τριών μερών με ενσωματωμένη βελόνα, μιας χρήσεως. Κάθε σύριγγα είναι ατομικά συσκευασμένη και αποστειρωμένη.

  Διαθέσιμες διαστάσεις:

  • 1ml
  • 2.5ml
  • 5ml
  • 10ml
  • 20ml
  Quick View
 • Σύριγγες τροφής 60cc Nipro

  0.74 ME ΦΠΑ

  Σύριγγες 60cc τροφής Nipro, αποστειρωμένες, συσκευασμένες σε ατομική συσκευασία.
  Διαθέτουν στόμιο κατάλληλο για τοποθέτηση σε καθετήρες ρινογαστρικούς και γαστροστομίας.

  Quick View
X