Θερμόμετρο Μετώπου – Medix

Medisana

Με γνώμονα την υγεία, που τα τελευταία χρόνια απασχολεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, η Medisana έχει δημιουργήσει ιατρικά προϊόντα που στοχεύουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής. Ιατρικές συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χρόνιες παθήσεις, συσκευές ελέγχου υγείας καθώς και συσκευές θεραπείας είναι οι τομείς των ιατροτεχνολογικών προϊόντων που ειδικευόνται. Η Μedisana εξελίσσετε συνεχώς προσθέτοντας στην γκάμα της νέα, καινοτόμα προϊόντα υγείας αξιόπιστα, εύχρηστα και υψηλού σχεδιασμού!

Παράλληλα, προσφέρουν προϊόντα ευεξίας, προσωπικής φροντίδας και άθλησης. Οι συσκευές μασάζ, οι ηλεκτρικές κουβέρτες, οι θερμοφόρες είναι κάποια από τα προϊόντα που εξασφαλίζουν χαλάρωση και ξεκούραση.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

  • Θερμόμετρο Μετώπου – Medix

    24.80 ME ΦΠΑ

    Το υπέρυθρο θερμόμετρο έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του μετώπου του ανθρώπινου σώματος. Είναι πολύ απλό και εύκολο στη χρήση. Ακριβής μέτρηση θερμοκρασίας σε 1 δευτερόλεπτο. Χωρίς λέιζερ αποτροπή πιθανής βλάβης στα μάτια. Ακριβής – ανέπαφη μέτρηση για αποφυγή μετάδοσης ασθενειών. Κατάλληλο για όλους τους χώρους που εισέρχονται περισσότερα του ενός άτομα.

    Quick View
X