Απινιδωτής Lifeline AED ημιαυτόματος – Αγγλικά

Defibtech

Η Defibtech είναι πρωτοπόρος και καινοτόμος στον σχεδιασμό και την κατασκευή σωτήριων συσκευών ανάνηψης, συμπεριλαμβανομένων αυτοματοποιημένων εξωτερικών απινιδωτών (AEDs), μηχανικών θωρακικών συμπιεστών και συναφών αξεσουάρ. Οι συσκευές ιατρικής τεχνολογίας της, παρέχουν εύχρηστο εξοπλισμό ανάνηψης από τον οποίο εξαρτώνται καθημερινά η δημόσια ασφάλεια και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης. Με περισσότερες από 450.000 μονάδες AED που αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο, η Defibtech έχει δεσμευτεί να σώσει ζωές παράγοντας τους καλύτερους AED που έχει να προσφέρει η προηγμένη ιατρική τεχνολογία .

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Απινιδωτής Lifeline AED ημιαυτόματος – Αγγλικά

  1,825.08 ME ΦΠΑ

  Απινιδωτής Lifeline AED – ημιαυτόματος με φωνητικές οδηγίες στα Αγγλικά για τη διαδικασία απινίδωσης και με υποστήριξη CPR. Η μπαταρία του τού επιτρέπει να μείνει 7 χρόνια σε αναμονή. Κατάλληλος για ενήλικες και παιδιά(με τα κατάλληλα Pads) και αποφασίζει αυτόματα για την αντίστοιχη ενέργεια απινίδωσης. Είναι εύκολος στη χρήση και ανθεκτικός, καθιστώντας τον κατάλληλο για χρήση σε δημόσια κτίρια, αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις. Διαθέτει αυτόματους διαγνωστικούς ελέγχους.

  Λειτουργεί με 2 κουμπιά.

  Quick View
 • Ενηλικών pads ηλεκτρόδια απινιδωτή LifeLine AED

  100.00 ME ΦΠΑ

  Ενηλικών pads ηλεκτρόδια απινιδωτή LifeLine AED κατάλληλα για ενήλικες και παιδιά άνω των 8 ετών. Τα ηλεκτρόδια AED μπορούν να αποθηκευτούν για 2 χρόνια και είναι κατάλληλα για μία μόνο χρήση.

  Παράδοση σε 10 ημέρες.

  Quick View
 • Μπαταρία απινιδωτή LifeLine AED DBP-2800

  400.00 ME ΦΠΑ

  Μπαταρία απινιδωτή LifeLine AED για τους απινιδωτές Lifeline AED ημιαυτόματο & Lifeline AUTO αυτόματο.
  7 χρόνια αναμονής
  300 σοκ απινίδωσης
  Εύκολη αντικατάσταση

  Quick View
 • Παιδικά pads ηλεκτρόδια απινιδωτή LifeLine AED

  156.00 ME ΦΠΑ

  Παιδικά pads ηλεκτρόδια απινιδωτή LifeLine AED κατάλληλα για παιδιά έως 8 ετών. Τα ηλεκτρόδια AED μπορούν να αποθηκευτούν για 2 χρόνια και είναι κατάλληλα για μία μόνο χρήση.

  Παράδοση σε 10 ημέρες.

  Quick View
X