Επιδαπέδιος φωτισμός προσώπου Daylight – Gemini

Daylight

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Επιδαπέδιος φωτισμός προσώπου Daylight – Gemini

  186.00 ME ΦΠΑ

  Επιδαπέδιος φωτισμός προσώπου Daylight – Gemini όπου η ευελιξία συναντά τη σταθερότητα και τη φορητότητα. Διαθέτει δύο εύκαμπτους βραχίονες ώστε να μειώνει τις σκιές. Ειναι ελαφρύς – φορητός και εύκολα συναρμολογούμενος καθιστώντας τον ιδανικό και για κατοίκον επισκέψεις(διαθέτει τσάντα μεταφοράς).
  Ο φωτισμός Gemini της αγγλικής εταιρίας Daylight διατηρεί χαμηλή θερμοκρασία για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ιδανικός για πολυάσχολους επαγγελματίες υγείας και ομορφιάς που εργάζονται σε πολύωρα ραντεβού.

  Διαθέτει αφαιρούμενη βάση κινητού τηλεφώνου & θύρα USB για τοποθέτηση του τηλεφώνου και λήψης φωτογραφιών ή βίντεο κατά τη διάρκεια της ιατρικής πράξης.

  Quick View
 • Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – IQ

  372.00 ME ΦΠΑ

  Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – IQ υψηλής ποιότητας κατασκευής – σύγχρονος – εργονομικά σχεδιασμένος.
  Ένας μεγάλος και ελαφρύς φακός σε συνδυασμό με μεγάλη εμβέλεια σάς επιτρέπει να εκτελείτε λεπτομερείς εργασίες με ευκρίνεια και άνεση. Η μεγεθυντική κεφαλή μπορεί να μετακινηθεί αβίαστα για να κρατήσει οποιαδήποτε θέση και οι βραχίονες προστατεύονται πλευρικά για εύκολο καθάρισμα. Για πιο κοντινή εστίαση, χρησιμοποιήστε τον μεγεθυντικό φακό 12 διόπτρων (4,0X) που είναι τοποθετημένος σε περιστρεφόμενο βραχίονα. Περιλαμβάνει αφαιρούμενο προστατευτικό φακού.

  Quick View
 • Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – Omega 7

  310.00 ME ΦΠΑ

  Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – Omega 7 υψηλής ποιότητας κατασκευής – σύγχρονος – εργονομικά σχεδιασμένος.
  Ένας μεγάλος ελαφρύς ακρυλικός φακός 17,5 cm, 3 διόπτρες (1,75X), συνδυάζεται με LED υψηλής ισχύος με 4 επίπεδα φωτεινότητας για καθαρή θέαση. Ο εσωτερικός βραχίονας ελατηρίου επιτρέπει την ακριβή τοποθέτηση και οι πλευρικές προστασίες επιτρέπουν τον εύκολο καθαρισμό. Απολαύστε ένα αισθητικά ευχάριστο λευκό και γκρι φινίρισμα για να ταιριάζει απόλυτα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

  Quick View
X