Επιδαπέδιος φωτισμός προσώπου Daylight – Gemini

Daylight

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

 • Επιδαπέδιος φωτισμός προσώπου Daylight – Gemini

  186.00 ME ΦΠΑ

  Επιδαπέδιος φωτισμός προσώπου Daylight – Gemini όπου η ευελιξία συναντά τη σταθερότητα και τη φορητότητα. Διαθέτει δύο εύκαμπτους βραχίονες ώστε να μειώνει τις σκιές. Ειναι ελαφρύς – φορητός και εύκολα συναρμολογούμενος καθιστώντας τον ιδανικό και για κατοίκον επισκέψεις(διαθέτει τσάντα μεταφοράς).
  Ο φωτισμός Gemini της αγγλικής εταιρίας Daylight διατηρεί χαμηλή θερμοκρασία για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ιδανικός για πολυάσχολους επαγγελματίες υγείας και ομορφιάς που εργάζονται σε πολύωρα ραντεβού.

  Διαθέτει αφαιρούμενη βάση κινητού τηλεφώνου & θύρα USB για τοποθέτηση του τηλεφώνου και λήψης φωτογραφιών ή βίντεο κατά τη διάρκεια της ιατρικής πράξης.

  Quick View
 • Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – IQ

  372.00 ME ΦΠΑ

  Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – IQ υψηλής ποιότητας κατασκευής – σύγχρονος – εργονομικά σχεδιασμένος.
  Ένας μεγάλος και ελαφρύς φακός σε συνδυασμό με μεγάλη εμβέλεια σάς επιτρέπει να εκτελείτε λεπτομερείς εργασίες με ευκρίνεια και άνεση. Η μεγεθυντική κεφαλή μπορεί να μετακινηθεί αβίαστα για να κρατήσει οποιαδήποτε θέση και οι βραχίονες προστατεύονται πλευρικά για εύκολο καθάρισμα. Για πιο κοντινή εστίαση, χρησιμοποιήστε τον μεγεθυντικό φακό 12 διόπτρων (4,0X) που είναι τοποθετημένος σε περιστρεφόμενο βραχίονα. Περιλαμβάνει αφαιρούμενο προστατευτικό φακού.

  Quick View
 • Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – MAG Lamp XL

  223.20 ME ΦΠΑ

  Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – MAG Lamp XL με μοντέρνο και αισθητικά ευχάριστο σχεδιασμό. Κατάλληλος για όταν εκτελείτε λεπτομερείς εργασίες ή θεραπείες. Με 2 επίπεδα φωτεινότητας, γυάλινο φακό 17,7 cm και ρυθμιζόμενο βραχίονα ελατηρίου, μπορείτε να τοποθετήσετε αυτόν τον μεγεθυντικό φακό ακριβώς εκεί που τον χρειάζεστε και να επιλέξετε την πιο κατάλληλη ρύθμιση φωτεινότητας για την εργασία σας.

  Quick View
 • Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – Omega 5

  260.40 ME ΦΠΑ

  Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – Omega 5 υψηλής ποιότητας κατασκευής – σύγχρονος – εργονομικά σχεδιασμένος.
  Διαθέτει στη συσκευασία 2 φακούς με μεγέθυνση:

  • 1,75x
  • 2.25x

  Ο κομψός λευκός και γκρι σχεδιασμός του ενσωματώνεται άψογα σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον, ενισχύοντας την αισθητική. Διαθέτει γυάλινο φακό διαμέτρου 12,7 cm με μεγέθυνση 3 διόπτρες (1,75X). Περιλαμβάνεται επίσης ένας επιπλέον φακός μεγέθυνσης 5 διοπτρών (2,25X). Έρχεται με 4 επίπεδα φωτεινότητας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ο εσωτερικός βραχίονας ελατηρίου επιτρέπει την ακριβή τοποθέτηση. Το αισθητικά ευχάριστο λευκό και γκρι φινίρισμα ταιριάζει απόλυτα σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον.

  1 έτος εγγύησης

  Quick View
 • Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – Omega 7

  310.00 ME ΦΠΑ

  Μεγεθυντικός φακός τροχήλατος Daylight – Omega 7 υψηλής ποιότητας κατασκευής – σύγχρονος – εργονομικά σχεδιασμένος.
  Ένας μεγάλος ελαφρύς ακρυλικός φακός 17,5 cm, 3 διόπτρες (1,75X), συνδυάζεται με LED υψηλής ισχύος με 4 επίπεδα φωτεινότητας για καθαρή θέαση. Ο εσωτερικός βραχίονας ελατηρίου επιτρέπει την ακριβή τοποθέτηση και οι πλευρικές προστασίες επιτρέπουν τον εύκολο καθαρισμό. Απολαύστε ένα αισθητικά ευχάριστο λευκό και γκρι φινίρισμα για να ταιριάζει απόλυτα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

  Quick View
X