Ενηλίκων αισθητήρας SpO2 πιεσομέτρου Contec 08A

Contec

Contec

Εταιρία παραγωγής ηλεκτρονικών ιατροτεχνολογικών προϊόντων, όπως καρδιογράφοι, οξύμετρα, πιεσόμετρα, μόνιτορ παρακολούθησης ασθενών, αντλίες φαρμάκων, θερμόμετρα, Holter πίεσης και υπερήχους. Από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες με ευρύ φάσμα παραγωγής σε διαγνωστικά είδη, που εστιάζει στην έρευνα, την κατασκευή και τη διανομή ιατρικών οργάνων. Ιδρύθηκε το 1996 ως εταιρεία υψηλής τεχνολογίας. Η CONTEC έχει τις εγκαταστάσεις της στη ζώνη οικονομικής και τεχνικής ανάπτυξης στο Qinhuangdao είναι μια από τις μεγαλύτερες βάσεις για έρευνα και ανάπτυξη και παραγωγή ιατρικών συσκευών.

Βλέπετε 1–18 απο 19 αποτέλεσματα

 • Ενηλίκων αισθητήρας SpO2 πιεσομέτρου Contec 08A

  30.00 ME ΦΠΑ

  Ενηλίκων αισθητήρας SpO2 κατάλληλος για πιεσόμετρο Contec 08A.

  Προσοχή: Για την λειτουργία του αισθητήρα οξυμετρίας απαιτείται και το καλώδιο σύνδεσης

   

  Quick View
 • Καλώδιο σύνδεσης πιεσομέτρου Contec 08A

  20.00 ME ΦΠΑ

  Καλώδιο σύνδεσης πιεσομέτρου Contec 08A

  Προσοχή: Για την λειτουργία μέτρησης οξυμετρίας SpO2 στο πιεσόμετρο απαιτείται και ο αισθητήρας(παιδιατρικός ή ενηλίκων).

   

  Quick View
 • Καρδιοτοκογράφος Contec CMS800G

  1,500.00 ME ΦΠΑ

  Καρδιοτοκογράφος Contec CMS800G που μπορεί να απεικονίσει σε πραγματικό χρόνο FHR(εμβρυακός παλμικός ρυθμός), TOCO(συστολές της μήτρας) και FMOV(κίνηση εμβρύου), τα οποία μπορούν να παρέχουν δεδομένα αναφοράς για κλινική χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή να συνδεθεί με κεντρικό σύστημα παρακολούθησης στο τμήμα μαιευτικής για να σχηματίσει ένα σύστημα παρακολούθησης δικτύου.
  Φορητός με δυνατότητα τοποθέτησης στο γραφείο ή στον τοίχο.
  Καρδιακή απεικόνιση του εμβρύου κατά τη κύηση.

  Quick View
 • Μόνιτορ ασθενή Contec CMS5000

  620.00 ME ΦΠΑ

  To μόνιτορ ασθενούς CMS 5000 της εταιρίας CONTEC έχει άφθονες λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κλινική παρακολούθηση σε ενήλικες, παιδιά και νεογνά. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT LCD 2,4 ” (320 × 240) και μπλε χαρακτήρες προβολής από LED.
  Αυτή η συσκευή μπορεί να παρακολουθεί παραμέτρους NIBP, SpO2,TEMP dual-channel και PR . Η επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία είναι ιδανική για τη μετακίνηση του.
  Διάσταση: 232 (L) × 198 (W) × 75 (H) mm
  Βάρος: 1,15kg

  Quick View
 • Μόνιτορ ζωτικών σημείων Contec CMS6500 + printer

  1,215.00 ME ΦΠΑ

  Το μόνιτορ ζωτικών σημείων Contec CMS6500 με θερμικό εκτυπωτή, μπορεί να μετρήσει τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SpO2) την πίεση (PR,NIBP), την θερμοκρασία(TEMP) και Respiratory rate(RESP) σε πραγματικό χρόνο ενώ παράλληλα καταγράφεια καρδιογράφημα από 7 απαγωγές στην οθόνη. Είναι κατασκευασμένο ώστε να είναι φιλικό στον χρήστη, ελαφρύ και φορητό. Χρησιμοποιείται ευρέως σε νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα πρώτων βοηθειών και ιατρικής περίθαλψης,ιατρεία καθώς μετρά και καταγράφει σε μικρό χώρο τις σημαντικότερες ζωτικές παραμέτρους. Διαθέτει οθόνη touch TFT 7 ιντσών για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, και λειτουργικό σύστημα διεπαφής(Interface) στα Αγγλικά.

  Εγγύηση 2 ετών

  Quick View
 • Οξύμετρο Contec CMS50D1

  30.00 ME ΦΠΑ

  Το παλμικό οξύμετρο δακτύλου Contec CMS50D1 μετρά κορεσμό οξυγόνου στο αίμα και παλμούς καρδιάς. Είναι σύγχρονα κατασκευασμένο και διαθέτει LED οθόνη. Είναι κατάλληλο για να χρησιμοποιείται στο σπίτι, στο νοσοκομείο,σε κλινικές και νοσοκομεία καθώς και σε κέντρα αθλητισμού (μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν ή μετά από τον αθλητισμό, και δεν συνιστάται η χρήση της συσκευής κατά τη διάρκεια της άσκησης). Εύκολη λειτουργία με ένα κουμπί και αυτόματη απενεργοποίηση. Με χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, που μπορεί να διαρκέσει έως και 32 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

  Ακρίβεια μέτρησης:
  -SpO2 70-100%: ±2%
  -Παλμοί 30-250bpm ±2bpm ή ±2%(διαλέξτε το μεγαλύτερο)

  Εγγύηση 2 ετών

  Quick View
 • Οξύμετρο CONTEC CMS50D4

  26.00 ME ΦΠΑ

  Παλμικό οξύμετρο δακτύλου CONTEC CMS50D4.

  Διαθέτει οθόνη OLED 3 χρωμάτων, με 6 τρόπους προβολής. Γρήγορος και επιτόπιος έλεγχος παλμών και κορεσμού οξυγόνου, αυτόματο κλείσιμο σε 10 sec. Μικρό και ελαφρύ, ευανάγνωστο από κάθε γωνία, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ένδειξη μπαταρίας.

  Quick View
 • Οξύμετρο δακτύλου Contec CMS50D

  37.50 ME ΦΠΑ

  Το οξύμετρο δακτύλου Contec CMS50D προσφέρει αξιόπιστη μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου του αίματος (SPO2) και των καρδιακών παλμών, σε προνομιακή τιμή. Διαθέτει ένδειξη στην οθόνη και εμφανίζει την κυματομορφή της ροής του αίματος στο δάκτυλο.

  • Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση
  • Αυτόματη απενεργοποίηση
  • Ευανάγνωστη φωτειζόμενη οθόνη OLED
  • Ρύθμιση φωτεινότητας της οθόνης, με επιλογή φοράς των αποτελεσμάτων
  • Ενδείκνυται για οικιακή χρήση
  • Λειτουργεί με τη χρήση 2 αλκαλικών μπαταριών ΑΑΑ
  • Διάρκεια μπαταρίας: 18 ώρες συνεχούς καταγραφής
  • Βάρος: 50 gr με τη μπαταρία
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών
  Quick View
 • Οξύμετρο ρολόι Contec CMS 50F

  186.00 ME ΦΠΑ

  Οξύμετρο ρολόι Contec CMS 50F το οποίο υιοθετεί τεχνολογία ανίχνευσης μέσω φωτοηλεκτρικής οξυαιμοσφαιρίνης και καταγραφή αποτελεσμάτων έως 24 ώρες. Με αυτή την τεχνολογία μπορεί με ακρίβεια να ανιχνευθεί και να καταγραφεί ο κορεσμός του οξυγόνου στον άνθρωπο και οι παλμοί καρδιάς μέσω του δακτύλου. Η συσκευή είναι κατάλληλη για χρήση από ιδιώτες αλλά και από επαγγελματίες στο νοσοκομείο, σε κλινικές, σε γηροκομεία αλλά και στον αθλητισμό κλπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν ή μετά την άσκηση, αλλά δεν συνιστάται να χρησιμοποιείται κατά την άσκηση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελέτη ύπνου για εξακρίβωση υπνικής άπνοιας.

  Συνοδεύεται από Software λογισμικό σε CD για την μεταφορά δεδομένων σε υπολογιστή και διαθέτει μνήμη για την αποθήκευση δεδομένων.
  Quick View
 • Παιδιατρικό πιεσόμετρο Contec 08A

  105.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Αυτόματο Πιεσόμετρο με έγχρωμη οθόνη LCD και περιχειρίδα ενηλίκων, ενώ παράλληλα διαθέτει και δυνατότητα οξυμετρίας. Υποδοχή παιδικής και βρεφικής περιχειρίδας.

  Quick View
 • Παιδιατρικός αισθητήρας πιεσομέτρου Contec 08A

  30.00 ME ΦΠΑ

  Παιδιατρικός αισθητήρας κατάλληλος για πιεσόμετρο Contec 08A.

  Προσοχή: Για την λειτουργία του αισθητήρα οξυμετρίας απαιτείται και το καλώδιο σύνδεσης

   

  Quick View
 • Σπιρόμετρο φορητό Contec Sp80B

  310.00 ME ΦΠΑ

  Σπιρόμετρο φορητό Contec Sp80B ιδανικό για τον έλεγχο των πνευμονικών παραμέτρων. Υιοθετεί τη λειτουργία λήψης σήματος υπερύθρων για τη μέτρηση αντικειμένων που σχετίζονται με την παράμετρο FVC και απευθύνεται σε επαγγελματίες για χρήση στο νοσοκομείο, την κλινική και το ιατρείο. Διαθέτει έγχρωμη LCD οθόνη 2,8” που εμφανίζει τα αποτελέσματα της μέτρησης ανά παράμετρο. Τα δεδομένα στη συνέχεια μπορούν να αποθηκευτούν, να διαγραφούν, να φορτωθούν και να ελεγχθούν μέσω Bluetooth ή καλωδίου USB. Επίσης, στην οθόνη αναπαριστώνται και διαγράμματα ροής – όγκου και όγκου – χρόνου.

  Quick View
 • Συμπυκνωτής οξυγόνου Contec OC3B

  600.00 ME ΦΠΑ

  Συμπυκνωτής οξυγόνου Contec OC3B.

  Κύρια χαρακτηριστικά:
  1. Εύκολο να μετακινηθεί
  2. Ενσωματωμένο φίλτρο
  3. Ένδειξη στάθμης συγκέντρωσης οξυγόνου
  4. Ένδειξη χρόνου λειτουργίας
  5. ένδειξη διακοπής
  6. Συναγερμός για διακοπή ρεύματος
  7. Συναγερμός για προστασία υψηλής / χαμηλής πίεσης
  8. Συναγερμός για χαμηλή παροχή
  9. Ένδειξη λειτουργίας
  10. Μέτρηση SpO2 και ρυθμού παλμών

  Quick View
 • Συσκευή καπνογραφίας EtCO2 Μόνιτορ CMS8000

  744.00 ME ΦΠΑ

  Συσκευή καπνογραφίας EtCO2 Μόνιτορ CMS8000

  Quick View
 • Τρικάναλος καρδιογράφος ECG300GT Contec

  795.00 ME ΦΠΑ

  Τρικάναλος ηλεκτροκαρδιογράφος ECG300GT από την εταιρία Contec, ο οποίος συλλέγει την κυματομορφή των 12 απαγωγών και την εμφανίζει στην οθόνη αφής 4.3” TFT LCD. Παράλληλα μπορεί να τις εκτυπώνει μέσω ενός ενσωματωμένου θερμικού συστήματος εκτύπωσης. Διαθέτει καταγραφή και εμφάνιση κυματομορφής ΗΚΓ σε αυτόματη / χειροκίνητη λειτουργία, μέτρηση και διάγνωση παραμέτρων κυματομορφής ΗΚΓ αυτόματα(αυτόματη διάγνωση), ενημέρωση σε περίπτωση που κάποια απαγωγή έχει φύγει από την θέση της καθώς και σε περίπτωση έλλειψης χαρτιού. Διαθέτει σύστημα διαχείρισης και ελέγχου στα Αγγλικά και σε διάφορες άλλες γλώσσες.

  Quick View
 • Τροχήλατη βάση Monitor CMS8000 – CMS6500

  434.00 ME ΦΠΑ

  Τροχήλατη βάση κατάλληλη για τα Monitor Contec CMS8000 – CMS6500 με βάση 5 τροχών για πιο εύκολη μεταφορά.

  Quick View
 • Φορητός νεφελοποιητής Contec NE-M01

  42.90 ME ΦΠΑ

  Φορητός νεφελοποιητής Contec NE-M01 για εύκολη και άμεση χρήση όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι ελαφρύς και αποδοτικός. Η αρχή λειτουργίας του είναι η ατμοποίηση – νεφελοποίηση του φαρμάκου για εισπνοή. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω δόνησης υψηλής συχνότητας (του πιεζοηλεκτρικού κεραμικού τεμαχίου) με άμεση συνέπεια την παραμόρφωση της μικροπλάκας, έτσι ώστε το υγρό που έρχεται σε επαφή με τη μικροπλάκα να νεφελποιείται. Είναι ιδανικό για ιδιωτική χρήση, καθώς και σε νοσοκομεία ή κλινικές.

  Το φάρμακο νεφελοποιείται σε πολύ μικρό μέγεθος σωματιδίων (περίπου 5 μm) με συνέπεια να είναι εύκολο να απορροφηθεί από τους πνεύμονες.

  Quick View
 • Χαρτί καρδιογράφου Contec 300G τρικάναλου 80mm x 20m

  3.04 ME ΦΠΑ

  Καταγραφικό χαρτί καρδιογράφου μιλιμετρέ για τον καρδιογράφο Contec 300G τρικάναλου σε ρολό με διαστάσεις 80mm x 20m.

  Quick View
X