Doppler εμβρυϊκό Contec 10B

Contec

Contec

Εταιρία παραγωγής ηλεκτρονικών ιατροτεχνολογικών προϊόντων, όπως καρδιογράφοι, οξύμετρα, πιεσόμετρα, μόνιτορ παρακολούθησης ασθενών, αντλίες φαρμάκων, θερμόμετρα, Holter πίεσης και υπερήχους. Από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες με ευρύ φάσμα παραγωγής σε διαγνωστικά είδη, που εστιάζει στην έρευνα, την κατασκευή και τη διανομή ιατρικών οργάνων. Ιδρύθηκε το 1996 ως εταιρεία υψηλής τεχνολογίας. Η CONTEC έχει τις εγκαταστάσεις της στη ζώνη οικονομικής και τεχνικής ανάπτυξης στο Qinhuangdao είναι μια από τις μεγαλύτερες βάσεις για έρευνα και ανάπτυξη και παραγωγή ιατρικών συσκευών.

Βλέπετε 1–18 απο 53 αποτέλεσματα

 • Doppler εμβρυϊκό Contec 10B

  62.00 ME ΦΠΑ

  Εμβρυϊκό doppler 10B για εγκύους από την εταιρία Contec.
  Το Doppler 10B είναι μια φορητή συσκευή ανίχνευσης εμβρυϊκού καρδιακού ρυθμού. Η μετρημένη τιμή του καρδιακού ρυθμού του εμβρύου και η κυματομορφή εμφανίζονται στην οθόνη LCD. Με εύκολη και βολική λειτουργία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοσοκομείο, κλινική για καθημερινό αυτοέλεγχο από έγκυο γυναίκα, πραγματοποιώντας έγκαιρη παρακολούθηση και φροντίδα εφ’ όρου ζωής.

  Ο καρδιακός ήχος του εμβρύου μπορεί να ακούγεται καθαρά, για εγκυμοσύνη μετά τις 12 εβδομάδες.

  Quick View
 • Holter Πίεσης Contec ABPM50 χωρίς Οξυμετρία

  310.00 ME ΦΠΑ

  Holter πίεσης ABPM 50 του οίκου Contec, με 24 ωρη καταγραφή δεδομένων. Εύκολη μεταφορά δεδομένων στον Η/Υ προς επεξεργασία, αποθήκευση, εκτύπωση μέσω λογισμικού. Eιδοποιήσεις συναγερμού για χαμηλά ή υψηλά κατά την διάρκεια των μετρήσεων.

  Περιλαμβάνει 1 περιχειρίδα ενηλίκων 25 – 34 εκατοστά.

  Ακρίβεια ± 3 mm Hg

  Quick View
 • Holter πίεσης-οξυγόνου Contec PM 50

  310.00 ME ΦΠΑ

  Holter πίεσης-οξυγόνου PM 50 του οίκου Contec, με 24 ωρη καταγραφή δεδομένων. Εύκολη μεταφορά δεδομένων στον Η/Υ προς επεξεργασία, αποθήκευση, εκτύπωση μέσω λογισμικού. Eιδοποιήσεις συναγερμού για χαμηλά ή υψηλά κατά την διάρκεια των μετρήσεων. Ακρίβεια ± 3 mm Hg

  Quick View
 • Holter Ρυθμού Contec TLC 6000 – 12 Απαγωγών

  620.00 ME ΦΠΑ

  Holter Ρυθμού Contec TLC 6000 με 12 απαγωγές και 48ώρη δυναμική καταγραφή ηλεκτροκαρδιογραφήματος με υψηλής χωρητικότητας μπαταρία. Στη συσκευασία διατίθεται Software για την εύκολη επεξεργασία μέσω Η/Υ καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε ιατρεία και κλινικές.

  • Συγχρονισμός ανάλυσης για 12 απαγωγές, με χαρακτηριστικό του  την επιλογή οποιουδήποτε καναλιού για το βασικό κανάλι ανάλυσης, το οποίο εξασφαλίζει ότι η κυματομορφή QRS μπορεί να βρεθεί με ακρίβεια, και επιπρόσθετο χαρακτηριστικό το ότι δεν υπάρχει παραμόρφωση.
  • Με περισσότερα από 10 πρότυπα (όπως κολπικός πρόωρος παλμός, κοιλιακός πρόωρος παλμός, μεγάλο διάστημα, κολπική μαρμαρυγή, κ.λπ.) και πολλές ενότητες που καθορίζονται από τον χρήστη, μπορεί να διακρίνει κάθε είδους παθολογικές κυματομορφές.
  • Ευέλικτη ανάλυση κολπικής μαρμαρυγής, η οποία διασφαλίζει στον ιατρό πιο ακριβή ανάλυση κολπικής μαρμαρυγής μέσω της πλήρους ή μερικά αυτόματης AUTO/χειροκίνητη ανάλυσης
  • Όλοι οι βηματοδότες (όπως AAI, VVI, DDD κ.λπ.) μπορούν να αναλυθούν μέσω της ισχυρής λειτουργία ανάλυσης βηματοδότη.
  • Με ανάλυση λειτουργιών για μεταβλητότητα έως 5 λεπτά, μια ώρα και ανάλυση μεταβλητότητας ολόκληρης της καρδιακής συχνότητας.
  • Ο κίνδυνος θανάτου σε ασθενείς με έμφραγμα του μυοκαρδίου μπορεί να προβλεφθεί από τη λειτουργία ανάλυσης «HRT»
  • Η «εναλλαγή κυμάτων Τ» είναι ένας σημαντικός δείκτης για την πρόβλεψη της κακοήθους αρρυθμίας και του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου
  • Περιλαμβάνει ενότητες ανάλυσης QTD (διασπορά QT), VCG (διανυσματικό καρδιογράφημα), VLP (κοιλιακό όψιμο δυναμικό) και TVCG (καρδιογράφημα διανύσματος χρόνου)
  Quick View
 • Αναλυτής ταινιών ούρων Contec BC-400

  403.00 ME ΦΠΑ

  Αναλυτής ούρων Contec BC-400, ένα προϊόν υψηλής ακρίβειας κατασκευασμένο με σύγχρονα πρότυπα. Βάσει της σύγχονης τεχνολογίας μπορεί με ακρίβεια να προσδώσει τα αποτελέσματα στις εξής 10 παραμέτρους:

  • Γλυκόζη
  • Χολερυθρίνη
  • Κετόνες
  • Ειδικό βάρος
  • Αίμα
  • PH
  • Πρωτεΐνες
  • Ουροβολινογόνα
  • Νιτρώδη
  • Λευκοκύτταρα

  μέσω ειδικών ταινιών που πωλούνται ξεχωριστά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διάφορα ιατρικά και υγειονομικά τμήματα ως ένα από τα κύρια εργαλεία κλινικού εργαστηριακού ελέγχου.

  Quick View
 • Αντλία έγχυσης φαρμάκων Contec SP750

  310.00 ME ΦΠΑ

  Το προϊόν είναι μια ογκομετρική αντλία έγχυσης, που χαρακτηρίζεται από υψηλή ασφάλεια, εύκολη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο έλεγχος ροής με μεγάλη ακρίβεια και πλήρη μέτρα συναγερμού εξασφαλίζουν την ασφάλεια του ασθενούς και τη βέλτιστη θεραπευτική επίδραση.

  Quick View
 • Δωδεκακάναλος καρδιογράφος ECG1200G Contec

  899.00 ME ΦΠΑ

  Ο δωδεκακάναλος καρδιογράφος ECG1200G Contec συλλέγει δεδομένα από τις δώδεκα απαγωγές ταυτόχρονα, προβάλει την κυματομορφή τους στην οθόνη, ενώ εκτυπώνει και τις δώδεκα απαγωγές ταυτόχρονα μέσω θερμικού συστήματος εκτύπωσης που μπορεί να εκτυπώσει έως 3 ώρες συνεχόμενα, ενώ έχει την δυνατότητα εκτύπωσης του διαγράμματος τάσεων και του ιστογράμματος διαστήματος P-R.
  Έχει την δυνατότητα για καταγραφή και εμφάνιση κυματομορφής ΗΚΓ σε αυτόματη / χειροκίνητη λειτουργία, μέτρηση και διάγνωση παραμέτρων κυματομορφών ΗΚΓ αυτόματα, διαχείριση βάσης δεδομένων ασθενούς(όνομα, ηλικία και ταυτότητα), ειδοποίηση σφάλματος για αποσύνδεση απαγωγής (“Lead off”) και έλλειψης χαρτιού. Για να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας κυματομορφή ΗΚΓ, το σήμα είναι πλέον ψηφιακό και με ενδιάμεσα φίλτρα AC, φίλτρο βάσης και EMG.
  Διαθέτει οθόνη 8″ TFT, colour LCD touch screen και ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Παράλληλα έχει μενού εργασίας σε διάφορες γλώσσες(Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Γερμανικά).

  Quick View
 • Ενηλίκων αισθητήρας SpO2 πιεσομέτρου Contec 08A

  30.00 ME ΦΠΑ

  Ενηλίκων αισθητήρας SpO2 κατάλληλος για πιεσόμετρο Contec 08A.

  Προσοχή: Για την λειτουργία του αισθητήρα οξυμετρίας απαιτείται και το καλώδιο σύνδεσης

   

  Quick View
 • Εξακάναλος καρδιογράφος ECG600G Contec

  700.00 ME ΦΠΑ

  Ο εξακάναλος καρδιογράφος ECG600G Contec συλλέγει δεδομένα από τις δώδεκα απαγωγές ταυτόχρονα και προβάλει την κυματομορφή τους στην οθόνη, ενώ έχει την δυνατότητα εκτύπωσης έως 6 απαγωγών μέσω θερμικού συστήματος εκτύπωσης που μπορεί να εκτυπώσει έως 90 λεπτά συνεχόμενα.
  Έχει την δυνατότητα για καταγραφή και εμφάνιση κυματομορφής ΗΚΓ σε αυτόματη / χειροκίνητη λειτουργία, μέτρηση και διάγνωση παραμέτρων κυματομορφών ΗΚΓ αυτόματα, διαχείριση βάσης δεδομένων ασθενούς(όνομα, ηλικία και ταυτότητα), ειδοποίηση σφάλματος για αποσύνδεση απαγωγής (“Lead off”) και έλλειψης χαρτιού.
  Διαθέτει οθόνη 7″ TFT, colour LCD touch screen και ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Παράλληλα έχει μενού εργασίας σε διάφορες γλώσσες(Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Γερμανικά).

  Quick View
 • Καλώδιο καρδιογράφου – ασθενούς

  99.20 ME ΦΠΑ

  Καλώδιο καρδιογράφου – ασθενούς, κατάλληλο για τους περισσότερους καρδιογράφους. Διαθέτει universal βύσμα, ενώ τα άκρα των καλωδίων είναι κατάλληλα για πουάρ και για μανταλάκια καρδιογράφου.

  Κατάλληλο για καρδιογράφους:

  • Contec
  • Vcomin
  • Fukuda
  • Welch allyn

   

  Quick View
 • Καλώδιο σύνδεσης πιεσομέτρου Contec 08A

  20.00 ME ΦΠΑ

  Καλώδιο σύνδεσης πιεσομέτρου Contec 08A

  Προσοχή: Για την λειτουργία μέτρησης οξυμετρίας SpO2 στο πιεσόμετρο απαιτείται και ο αισθητήρας(παιδιατρικός ή ενηλίκων).

   

  Quick View
 • Καπνογράφος Contec CA10M

  620.00 ME ΦΠΑ

  Ο Καπνογράφος Contec CA10M είναι συμπαγής και ελαφρύς και είναι κατάλληλα σχεδιασμένος για διάφορες συνθήκες έκτακτης ανάγκης όπως είναι η μεταφορά ασθενών,η χειρουργική επέμβαση κ.α.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενήλικες,παιδιά και σε νεογνά. Ο καπνογράφος συνδεέται με την αναπνευστική οδό του ασθενούς μέσω του προσαρμογέα αεραγωγού και του αναπνευστικού σωλήνα.

  Εγγύηση 2 ετών

  Quick View
 • Καπνογράφος EtCO2 Contec για μόνιτορ CMS8000 – sidestream

  744.00 ME ΦΠΑ

  Εύρος μέτρησης CO2: 0 έως 150 mmHg

  Ακρίβεια μέτρησης CO2: 0~40 mmHg: ±2mmHg,41~70 mmHg: ±5% της ανάγνωσης,71~100 mmHg: ±8% της ανάγνωσης ,101~150 mmHg: ±10% της ανάγνωσης

  Εύρος αναπνευστικής παρακολούθησης: 2rpm~150rpm, ακρίβεια: ±1rpm

  Τάση λειτουργίας: DC 5,0V

  Οδηγίες τοποθέτησης: How to enable the parameter at the back stage

  Ενεργοποίηση της μέτρησης των παραμέτρων εκπνεόμενο CO2:

  1.Επιλογή της παραμέτρου CO2 στην οθόνη κάτω δεξιά.
  2.Επιλογή της παραμέτρου CO2 setup
  3.Επιλογή Other Set
  4.Work mode αλλαγή από standby σε measurement
  Quick View
 • Καρδιογράφος παλάμης Contec PM 10

  68.20 ME ΦΠΑ

  Ο φορητός καρδιογράφος παλάμης PM 10 του οίκου CONTEC είναι η ιδανική συσκευή για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων στην οικογένεια αλλά και στον ιδιώτη. Μετάδοση δεδομένων εύκολα και γρήγορα μέσω υπολογιστή ή κινητής συσκευής(Google Play app).
  Κατάλληλο για ασθενείς με χρόνιες ασθένειες, ιδιαίτερα της στεφανιαίας νόσου, διαβήτη, υπέρταση, μυοκαρδίτιδα, παχυσαρκία, πόνο στο στήθος, αίσθημα παλμών και δύσπνοια.

  Quick View
 • Καρδιογράφος τρικάναλος τσέπης Contec 90A

  469.00 ME ΦΠΑ

  O καρδιογράφος τσέπης Contec 90A είναι ένας ηλεκτροκαρδιογράφος με εκτύπωση 3 καναλιών (τρικάναλος) ο οποίος μπορεί να συλλέγει κυματομορφή σήματος ECG 12 ηλεκτροδίων στην οθόνη ενώ περιλαμβάνει θερμικό σύστημα εκτύπωσης. Διαθέτει: εγγραφή και εμφάνιση κυματομορφής ΗΚΓ σε λειτουργία AUTO / Manual, αυτόματη μέτρηση και διάγνωση παραμέτρων κυματομορφής ΗΚΓ, ένδειξη για “Lead off(αποκόλληση ηλεκτροδίου)” ή “Έλλειψη χαρτιού”.

  Διαθέτει έγχρωμη οθόνη – touch screen LCD 2,83″ για ταυτόχρονη προβολή και των 12 απαγωγών.

  Quick View
 • Καρδιοτοκογράφος Contec CMS800G – διδυμης κύησης

  1,116.00 ME ΦΠΑ

  Καρδιοτοκογράφος Contec CMS800G με λειτουργία Twin (διδύμων) που μπορεί να απεικονίσει σε πραγματικό χρόνο FHR(εμβρυακός παλμικός ρυθμός), TOCO(συστολές της μήτρας) και FMOV(κίνηση εμβρύου), τα οποία μπορούν να παρέχουν δεδομένα αναφοράς για κλινική χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή να συνδεθεί με κεντρικό σύστημα παρακολούθησης στο τμήμα μαιευτικής για να σχηματίσει ένα σύστημα παρακολούθησης δικτύου.
  Φορητός με δυνατότητα τοποθέτησης στο γραφείο ή στον τοίχο.
  Καρδιακή απεικόνιση του εμβρύου κατά τη κύηση.

  Quick View
 • Κτηνιατρικό Μόνιτορ Ζωτικών Σημείων Contec CMS8000VET

  1,116.00 ME ΦΠΑ

  Το κτηνιατρικό μόνιτορ CMS8000VET έχει άφθονες λειτουργίες παρακολούθησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση γάτας, σκύλου και άλλων ζώων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει διαφορετικές διαμορφώσεις παραμέτρων σύμφωνα με διαφορετικές απαιτήσεις. Υιοθετεί 100-240V~,50/60Hz για τροφοδοσία, έγχρωμη οθόνη TFT 12,1” για εμφάνιση δεδομένων και κυματομορφής σε πραγματικό χρόνο και κυματομορφή έως και 8 καναλιών και όλες οι παράμετροι παρακολούθησης μπορούν να εμφανίζονται ταυτόχρονα. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με το κεντρικό σύστημα παρακολούθησης μέσω ενσύρματου/ασύρματου δικτύου έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα σύστημα παρακολούθησης.
  Αυτή η συσκευή μπορεί να παρακολουθεί παραμέτρους όπως ECG, RESP, NIBP, SpO2 και TEMP διπλού καναλιού, κ.λπ. Ενσωματώνει μονάδα μέτρησης παραμέτρων, οθόνη και συσκευή εγγραφής σε μία συσκευή για να σχηματίσει έναν συμπαγή και φορητό εξοπλισμό. Ταυτόχρονα, η ενσωματωμένη αντικαταστάσιμη μπαταρία του παρέχει ευκολία στη μετακίνηση.

  Quick View
 • Κτηνιατρικό παλμικό οξύμετρο CONTEC CMS60D-VET

  248.00 ME ΦΠΑ

  Η αρχή του παλμικού οξύμετρου CMS60D-VET είναι η εξής: Η τεχνολογία φωτοηλεκτρικής επιθεώρησης οξυαιμοσφαιρίνης υιοθετείται σύμφωνα με την τεχνολογία σάρωσης και καταγραφής παλμών χωρητικότητας, το παλμικό οξύμετρο κτηνιατρικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση του κορεσμού οξυγόνου και του παλμού των παλμών και των παλμών των ζώων ούτω καθεξής. Το προϊόν είναι κατάλληλο για οικογενειακή χρήση, νοσοκομείο για κατοικίδια κ.λπ. (Συνιστάται η χρήση της συσκευής όταν το ζώο είναι ακίνητο.)

  Quick View
X