Holter πίεσης Contec ABPM 50

Contec

Contec

Εταιρία παραγωγής ηλεκτρονικών ιατροτεχνολογικών προϊόντων, όπως καρδιογράφοι, οξύμετρα, πιεσόμετρα, μόνιτορ παρακολούθησης ασθενών, αντλίες φαρμάκων, θερμόμετρα, Holter πίεσης και υπερήχους. Από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες με ευρύ φάσμα παραγωγής σε διαγνωστικά είδη, που εστιάζει στην έρευνα, την κατασκευή και τη διανομή ιατρικών οργάνων. Ιδρύθηκε το 1996 ως εταιρεία υψηλής τεχνολογίας. Η CONTEC έχει τις εγκαταστάσεις της στη ζώνη οικονομικής και τεχνικής ανάπτυξης στο Qinhuangdao είναι μια από τις μεγαλύτερες βάσεις για έρευνα και ανάπτυξη και παραγωγή ιατρικών συσκευών.

Βλέπετε 1–18 απο 47 αποτέλεσματα

 • Holter πίεσης Contec ABPM 50

  310.00 ME ΦΠΑ

  Holter πίεσης ABPM 50 του οίκου Contec, με 24 ωρη καταγραφή δεδομένων. Εύκολη μεταφορά δεδομένων στον Η/Υ προς επεξεργασία, αποθήκευση, εκτύπωση μέσω λογισμικού. Eιδοποιήσεις συναγερμού για χαμηλά ή υψηλά κατά την διάρκεια των μετρήσεων. Ακρίβεια ± 3 mm Hg

  Quick View
 • Holter πίεσης-οξυγόνου Contec PM 50

  334.00 ME ΦΠΑ

  Holter πίεσης-οξυγόνου PM 50 του οίκου Contec, με 24 ωρη καταγραφή δεδομένων. Εύκολη μεταφορά δεδομένων στον Η/Υ προς επεξεργασία, αποθήκευση, εκτύπωση μέσω λογισμικού. Eιδοποιήσεις συναγερμού για χαμηλά ή υψηλά κατά την διάρκεια των μετρήσεων. Ακρίβεια ± 3 mm Hg

  Quick View
 • Holter Ρυθμού Contec TLC 6000 – 12 Απαγωγών

  850.00 ME ΦΠΑ

  Holter Ρυθμού Contec TLC 6000 με 12 απαγωγές και 48ώρη δυναμική καταγραφή ηλεκτροκαρδιογραφήματος με υψηλής χωρητικότητας μπαταρία. Στη συσκευασία διατίθεται Software για την εύκολη επεξεργασία μέσω Η/Υ καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε ιατρεία και κλινικές.

  • Συγχρονισμός ανάλυσης για 12 απαγωγές, με χαρακτηριστικό του  την επιλογή οποιουδήποτε καναλιού για το βασικό κανάλι ανάλυσης, το οποίο εξασφαλίζει ότι η κυματομορφή QRS μπορεί να βρεθεί με ακρίβεια, και επιπρόσθετο χαρακτηριστικό το ότι δεν υπάρχει παραμόρφωση.
  • Με περισσότερα από 10 πρότυπα (όπως κολπικός πρόωρος παλμός, κοιλιακός πρόωρος παλμός, μεγάλο διάστημα, κολπική μαρμαρυγή, κ.λπ.) και πολλές ενότητες που καθορίζονται από τον χρήστη, μπορεί να διακρίνει κάθε είδους παθολογικές κυματομορφές.
  • Ευέλικτη ανάλυση κολπικής μαρμαρυγής, η οποία διασφαλίζει στον ιατρό πιο ακριβή ανάλυση κολπικής μαρμαρυγής μέσω της πλήρους ή μερικά αυτόματης AUTO/χειροκίνητη ανάλυσης
  • Όλοι οι βηματοδότες (όπως AAI, VVI, DDD κ.λπ.) μπορούν να αναλυθούν μέσω της ισχυρής λειτουργία ανάλυσης βηματοδότη.
  • Με ανάλυση λειτουργιών για μεταβλητότητα έως 5 λεπτά, μια ώρα και ανάλυση μεταβλητότητας ολόκληρης της καρδιακής συχνότητας.
  • Ο κίνδυνος θανάτου σε ασθενείς με έμφραγμα του μυοκαρδίου μπορεί να προβλεφθεί από τη λειτουργία ανάλυσης «HRT»
  • Η «εναλλαγή κυμάτων Τ» είναι ένας σημαντικός δείκτης για την πρόβλεψη της κακοήθους αρρυθμίας και του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου
  • Περιλαμβάνει ενότητες ανάλυσης QTD (διασπορά QT), VCG (διανυσματικό καρδιογράφημα), VLP (κοιλιακό όψιμο δυναμικό) και TVCG (καρδιογράφημα διανύσματος χρόνου)
  Quick View
 • Αναλυτής ταινιών ούρων Contec BC-400

  403.00 ME ΦΠΑ

  Αναλυτής ούρων Contec BC-400, ένα προϊόν υψηλής ακρίβειας κατασκευασμένο με σύγχρονα πρότυπα. Βάσει της σύγχονης τεχνολογίας μπορεί με ακρίβεια να προσδώσει τα αποτελέσματα στις εξής 10 παραμέτρους:

  • Γλυκόζη
  • Χολερυθρίνη
  • Κετόνες
  • Ειδικό βάρος
  • Αίμα
  • PH
  • Πρωτεΐνες
  • Ουροβολινογόνα
  • Νιτρώδη
  • Λευκοκύτταρα

  μέσω ειδικών ταινιών που πωλούνται ξεχωριστά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διάφορα ιατρικά και υγειονομικά τμήματα ως ένα από τα κύρια εργαλεία κλινικού εργαστηριακού ελέγχου.

  Quick View
 • Αντλία έγχυσης φαρμάκων Contec SP750

  620.00 ME ΦΠΑ

  Το προϊόν είναι μια ογκομετρική αντλία έγχυσης, που χαρακτηρίζεται από υψηλή ασφάλεια, εύκολη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο έλεγχος ροής με μεγάλη ακρίβεια και πλήρη μέτρα συναγερμού εξασφαλίζουν την ασφάλεια του ασθενούς και τη βέλτιστη θεραπευτική επίδραση.

  Quick View
 • Δωδεκακάναλος καρδιογράφος ECG1200G Contec

  1,550.00 ME ΦΠΑ

  Ο δωδεκακάναλος καρδιογράφος ECG1200G Contec συλλέγει δεδομένα από τις δώδεκα απαγωγές ταυτόχρονα, προβάλει την κυματομορφή τους στην οθόνη, ενώ εκτυπώνει και τις δώδεκα απαγωγές ταυτόχρονα μέσω θερμικού συστήματος εκτύπωσης που μπορεί να εκτυπώσει έως 3 ώρες συνεχόμενα, ενώ έχει την δυνατότητα εκτύπωσης του διαγράμματος τάσεων και του ιστογράμματος διαστήματος P-R.
  Έχει την δυνατότητα για καταγραφή και εμφάνιση κυματομορφής ΗΚΓ σε αυτόματη / χειροκίνητη λειτουργία, μέτρηση και διάγνωση παραμέτρων κυματομορφών ΗΚΓ αυτόματα, διαχείριση βάσης δεδομένων ασθενούς(όνομα, ηλικία και ταυτότητα), ειδοποίηση σφάλματος για αποσύνδεση απαγωγής (“Lead off”) και έλλειψης χαρτιού. Για να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας κυματομορφή ΗΚΓ, το σήμα είναι πλέον ψηφιακό και με ενδιάμεσα φίλτρα AC, φίλτρο βάσης και EMG.
  Διαθέτει οθόνη 8″ TFT, colour LCD touch screen και ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Παράλληλα έχει μενού εργασίας σε διάφορες γλώσσες(Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Γερμανικά).

  Quick View
 • Ενηλίκων αισθητήρας SpO2 πιεσομέτρου Contec 08A

  30.00 ME ΦΠΑ

  Ενηλίκων αισθητήρας SpO2 κατάλληλος για πιεσόμετρο Contec 08A.

  Προσοχή: Για την λειτουργία του αισθητήρα οξυμετρίας απαιτείται και το καλώδιο σύνδεσης

   

  Quick View
 • Εξακάναλος καρδιογράφος ECG600G Contec

  900.00 ME ΦΠΑ

  Ο εξακάναλος καρδιογράφος ECG600G Contec συλλέγει δεδομένα από τις δώδεκα απαγωγές ταυτόχρονα και προβάλει την κυματομορφή τους στην οθόνη, ενώ έχει την δυνατότητα εκτύπωσης έως 6 απαγωγών μέσω θερμικού συστήματος εκτύπωσης που μπορεί να εκτυπώσει έως 90 λεπτά συνεχόμενα.
  Έχει την δυνατότητα για καταγραφή και εμφάνιση κυματομορφής ΗΚΓ σε αυτόματη / χειροκίνητη λειτουργία, μέτρηση και διάγνωση παραμέτρων κυματομορφών ΗΚΓ αυτόματα, διαχείριση βάσης δεδομένων ασθενούς(όνομα, ηλικία και ταυτότητα), ειδοποίηση σφάλματος για αποσύνδεση απαγωγής (“Lead off”) και έλλειψης χαρτιού.
  Διαθέτει οθόνη 7″ TFT, colour LCD touch screen και ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Παράλληλα έχει μενού εργασίας σε διάφορες γλώσσες(Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Γερμανικά).

  Quick View
 • Καλώδιο καρδιογράφου – ασθενούς

  99.20 ME ΦΠΑ

  Καλώδιο καρδιογράφου – ασθενούς, κατάλληλο για τους περισσότερους καρδιογράφους. Διαθέτει universal βύσμα, ενώ τα άκρα των καλωδίων είναι κατάλληλα για πουάρ και για μανταλάκια καρδιογράφου.

  Κατάλληλο για καρδιογράφους:

  • Contec
  • Vcomin
  • Fukuda
  • Welch allyn

   

  Quick View
 • Καλώδιο σύνδεσης πιεσομέτρου Contec 08A

  20.00 ME ΦΠΑ

  Καλώδιο σύνδεσης πιεσομέτρου Contec 08A

  Προσοχή: Για την λειτουργία μέτρησης οξυμετρίας SpO2 στο πιεσόμετρο απαιτείται και ο αισθητήρας(παιδιατρικός ή ενηλίκων).

   

  Quick View
 • Καπνογράφος Contec CA10M

  620.00 ME ΦΠΑ

  Ο Καπνογράφος Contec CA10M είναι συμπαγής και ελαφρύς και είναι κατάλληλα σχεδιασμένος για διάφορες συνθήκες έκτακτης ανάγκης όπως είναι η μεταφορά ασθενών,η χειρουργική επέμβαση κ.α.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενήλικες,παιδιά και σε νεογνά. Ο καπνογράφος συνδεέται με την αναπνευστική οδό του ασθενούς μέσω του προσαρμογέα αεραγωγού και του αναπνευστικού σωλήνα.

  Εγγύηση 2 ετών

  Quick View
 • Καπνογράφος Contec CA10S

  620.00 ME ΦΠΑ

  Ο Καπνογράφος Contec CA10S είναι συμπαγής και ελαφρύς και είναι κατάλληλα σχεδιασμένος για διάφορες συνθήκες έκτακτης ανάγκης όπως είναι η μεταφορά ασθενών,η χειρουργική επέμβαση κ.α.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενήλικες,παιδιά και σε νεογνά. Μπορεί να ανιχνεύσει τη λειτουργεία του πνευμονικού αλλά και του κυψελιδικού αερισμού.Επιπλέον έχει την ικανότητα ανίχνευσης του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα.

  Quick View
 • Καρδιογράφος παλάμης Contec PM 10

  80.00 ME ΦΠΑ

  Ο φορητός καρδιογράφος παλάμης PM 10 του οίκου CONTEC είναι η ιδανική συσκευή για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων στην οικογένεια αλλά και στον ιδιώτη. Μετάδοση δεδομένων εύκολα και γρήγορα μέσω υπολογιστή ή κινητής συσκευής(Google Play app).
  Κατάλληλο για ασθενείς με χρόνιες ασθένειες, ιδιαίτερα της στεφανιαίας νόσου, διαβήτη, υπέρταση, μυοκαρδίτιδα, παχυσαρκία, πόνο στο στήθος, αίσθημα παλμών και δύσπνοια.

  Quick View
 • Καρδιογράφος τρικάναλος τσέπης Contec 90A

  490.00 ME ΦΠΑ

  O καρδιογράφος τσέπης Contec 90A είναι ένας ηλεκτροκαρδιογράφος με εκτύπωση 3 καναλιών (τρικάναλος) ο οποίος μπορεί να συλλέγει κυματομορφή σήματος ECG 12 ηλεκτροδίων στην οθόνη ενώ περιλαμβάνει θερμικό σύστημα εκτύπωσης. Διαθέτει: εγγραφή και εμφάνιση κυματομορφής ΗΚΓ σε λειτουργία AUTO / Manual, αυτόματη μέτρηση και διάγνωση παραμέτρων κυματομορφής ΗΚΓ, ένδειξη για “Lead off(αποκόλληση ηλεκτροδίου)” ή “Έλλειψη χαρτιού”.

  Διαθέτει έγχρωμη οθόνη – touch screen LCD 2,83″ για ταυτόχρονη προβολή και των 12 απαγωγών.

  Quick View
 • Καρδιοτοκογράφος Contec CMS800G

  1,116.00 ME ΦΠΑ

  Καρδιοτοκογράφος Contec CMS800G με λειτοργεία Twin (διδύμων) που μπορεί να απεικονίσει σε πραγματικό χρόνο FHR(εμβρυακός παλμικός ρυθμός), TOCO(συστολές της μήτρας) και FMOV(κίνηση εμβρύου), τα οποία μπορούν να παρέχουν δεδομένα αναφοράς για κλινική χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή να συνδεθεί με κεντρικό σύστημα παρακολούθησης στο τμήμα μαιευτικής για να σχηματίσει ένα σύστημα παρακολούθησης δικτύου.
  Φορητός με δυνατότητα τοποθέτησης στο γραφείο ή στον τοίχο.
  Καρδιακή απεικόνιση του εμβρύου κατά τη κύηση.

  Quick View
 • Μόνιτορ ασθενή Contec CMS5000

  620.00 ME ΦΠΑ

  To μόνιτορ ασθενούς CMS 5000 της εταιρίας CONTEC έχει άφθονες λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κλινική παρακολούθηση σε ενήλικες, παιδιά και νεογνά. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT LCD 2,4 ” (320 × 240) και μπλε χαρακτήρες προβολής από LED.
  Αυτή η συσκευή μπορεί να παρακολουθεί παραμέτρους NIBP, SpO2,TEMP dual-channel και PR . Η επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία είναι ιδανική για τη μετακίνηση του.
  Διάσταση: 232 (L) × 198 (W) × 75 (H) mm
  Βάρος: 1,15kg

  Quick View
 • Μόνιτορ ζωτικών σημείων Contec CMS6000

  1,054.00 ME ΦΠΑ

  Το μόνιτορ ζωτικών σημείων Contec CMS6000, μπορεί να μετρήσει τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SpO2) την πίεση (PR,NIBP), την θερμοκρασία(TEMP) και Respiratory rate(RESP) σε πραγματικό χρόνο ενώ παράλληλα καταγράφει καρδιογράφημα 8 απαγωγών ταυτόχρονα στην οθόνη. Η οθόνη LCD 8” TFT έχει άφθονες λειτουργίες παρακολούθησης και χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση ενηλίκων, παιδιών και νεογνών. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει διαφορετικές διαμορφώσεις παραμέτρων σύμφωνα με διαφορετικές απαιτήσεις. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με το κεντρικό σύστημα παρακολούθησης μέσω ενσύρματου/ασύρματου δικτύου έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα σύστημα παρακολούθησης δικτύου.
  Είναι ελαφρύς και φορητός με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

  Εγγύηση 2 ετών

  Quick View
 • Μόνιτορ ζωτικών σημείων Contec CMS6500

  979.60 ME ΦΠΑ

  Το μόνιτορ ζωτικών σημείων Contec CMS6500, μπορεί να μετρήσει τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SpO2) την πίεση (PR,NIBP), την θερμοκρασία(TEMP) και Respiratory rate(RESP) σε πραγματικό χρόνο ενώ παράλληλα καταγράφεια καρδιογράφημα από 7 απαγωγές στην οθόνη. Είναι κατασκευασμένο ώστε να είναι φιλικό στον χρήστη, ελαφρύ και φορητό. Χρησιμοποιείται ευρέως σε νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα πρώτων βοηθειών και ιατρικής περίθαλψης,ιατρεία καθώς μετρά και καταγράφει σε μικρό χώρο τις σημαντικότερες ζωτικές παραμέτρους. Διαθέτει οθόνη touch TFT 7 ιντσών για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, και λειτουργικό σύστημα διεπαφής(Interface) στα Αγγλικά.

  Εγγύηση 2 ετών

  Quick View
X