Κεφαλή υπερήχου Chison Convex C3-A

Chison

Chison

Εταιρία παραγωγής υπερήχων υψηλής τεχνολογίας. Πιστοποιημένη και καταξιώμενη κατασκευάστρια εταιρία με παρουσία στο χώρο από το 1996. Υπέρηχοι φορητοί(έγχρωμοι και ασπορόμαυροι) και σταθεροί, κατάλληλοι για όλες τις ειδικότητες ιατρικής. Μεγάλη ποικιλία κεφαλών υπερήχων.

Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

 • Κεφαλή υπερήχου Chison Convex C3-A

  2,600.00 ME ΦΠΑ

  Κεφαλή υπερήχου Chison Convex C3-A:

  – Κωδικός Chison: C3-A
  – Είδος: Convex
  – Κύρια συχνότητα: 3,5 MHz
  – Εύρος συχνοτήτων (MHz): 2,5 – 5,0
  – Εφαρμογές: Κοιλίας, εμβρυϊκή, Παιδιατρική

  Quick View
 • Κεφαλή υπερήχου Chison Linear L7S-A

  2,600.00 ME ΦΠΑ

  Κεφαλή υπερήχου Chison Linear L7S-A:

  – Κωδικός Chison: L7S-A
  – Είδος: Linear – Γραμμική (με αποτύπωμα 30 mm για εξετάσεις επιφανειακών ιστών με υψηλότερη ανάλυση)
  – Κύρια συχνότητα: 9,0 MHz
  – Εύρος συχνοτήτων (MHz): 5.3 – 11,0
  – Εφαρμογές: Μικρά όργανα, MSK, Αγγεία, Παιδιατρική, Ορθοπεδική

  Quick View
 • Κεφαλή υπερήχου Chison Micro-Convex MC3-A

  2,600.00 ME ΦΠΑ

  Κεφαλή υπερήχου Chison Micro-Convex MC3-A:

  – Κωδικός Chison: MC3-A
  – Είδος: Micro-Convex
  – Κύρια συχνότητα: 3,0 MHz
  – Εύρος συχνοτήτων (MHz): 2.5 – 5,0
  – Εφαρμογές: Μικρά όργανα, Κοιλίας, Βασική καρδιολογική

  Quick View
 • Κεφαλή υπερήχου Chison Transrectal R7-A

  2,600.00 ME ΦΠΑ

  Κεφαλή υπερήχου Chison Transrectal R7-A:

  – Κωδικός Chison: R7-A
  – Είδος: Transrectal
  – Κύρια συχνότητα: 7.5 MHz
  – Εύρος συχνοτήτων (MHz): 5,0 – 10,0
  – Εφαρμογές: Ουρολογία

  Quick View
 • Τσάντα υπερήχου τροχήλατη Chison

  322.40 ME ΦΠΑ

  Τσάντα υπερήχου Chison κατάλληλη για όλα τα μοντέλα Chison Eco.

  Τροχήλατη, ιδανική για εύκολη μεταφορά, φύλαξη και προστασία.

  Quick View
 • Υπέρηχος B&W Chison ECO 1 Plus

  3,100.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Υπέρηχος μαυρόασπρος ECO 1 Plus του οίκου Chison, με μία υποδοχή κεφαλής για εξαιρετικής ανάλυσης απεικόνιση. Είναι εξαιρετικά συμπαγής και εξαιρετικά ελαφρύς καθιστώντας τον εύκολο στη μεταφορά, ενώ διαθέτει χερούλι για ευκολότερο κράτημα. Διαθέτει τελευταία τεχνολογία οθόνης LED, ώστε οι εξαιρετικά φωτεινές εικόνες που απεικονίζει να επιτρέπουν την εύκολη προβολή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Ο εργονομικός σχεδιασμός της οθόνης επιτρέπει την ρύθμιση της  περιστροφής ως και 30 μοίρες, ενώ η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2,5 ώρες τον καθιστά ιδανικό ακόμα και για υπαίθρια χρήση. Η μεγέθυνση εικόνας σε πλήρη οθόνη γίνεται με ένα πλήκτρο και έχει εύκολη προβολή από απόσταση. Το νέο Chison Eco 1 έχει βελτιωμένη ροή εργασίας, είναι εύκολο στη λειτουργία με χρήση ενός  6 σε 1 πλήκτρου, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος διάγνωσης.

  Λειτουργίες προβολής και επεξεργασία εικόνων:
  Β, Β / Β, 4Β, Μ, Β / Μ, απεικόνιση πολλαπλών συχνοτήτων

  Quick View
 • Υπέρηχος B&W Chison ECO 2 + doppler

  3,600.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Υπέρηχος μαυρόασπρος ECO 2 του οίκου Chison με λειτουργία doppler και μία υποδοχή κεφαλής για εξαιρετικής ανάλυσης απεικόνιση. Είναι εξαιρετικά συμπαγής και εξαιρετικά ελαφρύς καθιστώντας τον εύκολο στη μεταφορά, ενώ διαθέτει χερούλι για ευκολότερο κράτημα. Διαθέτει τελευταία τεχνολογία οθόνης LED, ώστε οι εξαιρετικά φωτεινές εικόνες που απεικονίζει να επιτρέπουν την εύκολη προβολή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Ο εργονομικός σχεδιασμός της οθόνης επιτρέπει την ρύθμιση της  περιστροφής ως και 30 μοίρες, ενώ η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2,5 ώρες τον καθιστά ιδανικό ακόμα και για υπαίθρια χρήση. Η μεγέθυνση εικόνας σε πλήρη οθόνη γίνεται με ένα πλήκτρο και έχει εύκολη προβολή από απόσταση. Το νέο Chison Eco 1 έχει βελτιωμένη ροή εργασίας, είναι εύκολο στη λειτουργία με χρήση ενός  6 σε 1 πλήκτρου, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος διάγνωσης.

  Λειτουργίες προβολής και επεξεργασία εικόνων:
  Β, Β / Β, 4Β, Μ, Β / Μ,PW-Doppler, απεικόνιση πολλαπλών συχνοτήτων,

  Quick View
 • Υπέρηχος B&W Chison ECO 3 Expert + doppler

  4,960.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Υπέρηχος μαυρόασπρος ECO 3 Expert του οίκου Chison με λειτουργία doppler και δύο υποδοχές κεφαλής για εξαιρετικής ανάλυσης απεικόνιση. Είναι εξαιρετικά συμπαγής και εξαιρετικά ελαφρύς καθιστώντας τον εύκολο στη μεταφορά, ενώ διαθέτει χερούλι για ευκολότερο κράτημα. Διαθέτει τελευταία τεχνολογία οθόνης LED, ώστε οι εξαιρετικά φωτεινές εικόνες που απεικονίζει να επιτρέπουν την εύκολη προβολή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Ο εργονομικός σχεδιασμός της οθόνης επιτρέπει την ρύθμιση της  περιστροφής ως και 30 μοίρες, ενώ η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2,5 ώρες τον καθιστά ιδανικό ακόμα και για υπαίθρια χρήση. Η μεγέθυνση εικόνας σε πλήρη οθόνη γίνεται με ένα πλήκτρο και έχει εύκολη προβολή από απόσταση. Το νέο Chison Eco 1 έχει βελτιωμένη ροή εργασίας, είναι εύκολο στη λειτουργία με χρήση ενός  6 σε 1 πλήκτρου, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος διάγνωσης.

  Στα πλεονεκτήματα του υπερήχου είναι η λιγότερη ακτινοβολία, η μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, η πιο εξελιγμένη τεχνολογία που προσφέρει καλύτερη εικόνα και πολλές λειτουργίες στο ίδιο μέγεθος, επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου(Li-ion) για καλύτερες επιδόσεις, και λειτουργία PW- Doppler για την ανίχνευση της ταχύτητας ροής του αίματος.

  Λειτουργίες προβολής και επεξεργασία εικόνων:
  Β, Β / Β, 4Β, Μ, Β / Μ, PW – doppler, απεικόνιση πολλαπλών συχνοτήτων

  Quick View
 • Υπέρηχος Colour 4D Chison CBit-4 με τροχήλατη βάση

  Υπέρηχος Colour CBit-4 με τροχήλατη βάση του οίκου Chison, με 4 υποδοχές κεφαλής για εξαιρετικής ανάλυσης απεικόνιση. Νέος μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός βάσης. Διαθέτει δύο οθόνες εκ των οποίων η πρώτη είναι HD LED 19” με δυνατότητα περιστροφής 90 μοιρών και η δεύτερη είναι αφής 10.1” ώστε να γίνεται ευκολότερη χρήση εστίασης(Zoom-in, Zoom-out). Kαινοτομίες:

  1. FHI (Καλύτερη ανάλυση εικόνας ανεξάρτητα από το βάρος του ασθενούς)
  2. AIO (αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας με ένα κουμπί)
  3. Έξυπνη εστίαση στην οθόνη touch
  4. Εύκολη προσαρμογή των παραμέτρων μετά το πάγωμα – εξοικονόμηση χρόνου

  Η βάση του διαθέτει υποδοχή για εκτυπωτή, 4 τροχούς για εύκολη μετακίνηση και η υποδοχή του CD/DVD για την καταγραφή γίνεται από το μπροστινό μέρος του υπερήχου.

  Λειτουργίες προβολής και επεξεργασία εικόνων:
  C Mode, B Mode, Virtual HD, PW Mode, 

  Quick View
 • Υπέρηχος Colour Chison ECO 5 + doppler

  10,600.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Υπέρηχος έγχρωμος ECO 5 του οίκου Chison με λειτουργία doppler και δύο υποδοχές κεφαλής για εξαιρετικής ανάλυσης απεικόνιση. Είναι εξαιρετικά συμπαγής και εξαιρετικά ελαφρύς καθιστώντας τον εύκολο στη μεταφορά, ενώ διαθέτει χερούλι για ευκολότερο κράτημα. Διαθέτει τελευταία τεχνολογία οθόνης LED, ώστε οι εξαιρετικά φωτεινές εικόνες που απεικονίζει να επιτρέπουν την εύκολη προβολή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Ο εργονομικός σχεδιασμός της οθόνης επιτρέπει την ρύθμιση της  περιστροφής ως και 30 μοίρες, ενώ η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2,5 ώρες τον καθιστά ιδανικό ακόμα και για υπαίθρια χρήση. Η μεγέθυνση εικόνας σε πλήρη οθόνη γίνεται με ένα πλήκτρο και έχει εύκολη προβολή από απόσταση. Το νέο Chison Eco 1 έχει βελτιωμένη ροή εργασίας, είναι εύκολο στη λειτουργία με χρήση ενός  6 σε 1 πλήκτρου, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος διάγνωσης.

  Λειτουργίες προβολής και επεξεργασία εικόνων:
  Β, Β / Β, 4Β, Μ, Β / Μ,PW-Doppler, απεικόνιση πολλαπλών συχνοτήτων,

  Quick View
X