Κουλούρα κατάκλισης ασθενών μαξιλάρι

40cm

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Κουλούρα κατάκλισης ασθενών μαξιλάρι

  25.05 ME ΦΠΑ

  Κουλούρα κατάκλισης ασθενών μαξιλάρι από μαλακό υλικό. Προτείνεται για την πρόληψη δημιουργίας ελκών κατάκλισης, καθώς και για την ανακούφιση του πόνου στην περιοχή του κόκκυγα.

  Διάμετρος μαξιλαριού:
  Εσωτερική: 14 cm
  Εξωτερική: 42 cm

  Quick View
 • Προστατευτικό αγκώνος για κατάκλιση

  12.40 ME ΦΠΑ

  Προστατευτικό αγκώνος για κατάκλιση. Η περιοχή του αγκώνα ανήκει στα σημεία εκείνα τα οποία είναι ευαίσθητα για την εμφάνιση κατακλίσεων καθώς δέχεται συνεχή πίεση. Μειώνουν την ασκούμενη πίεση στην περιοχή του αγκώνα, είναι επενδυμένα με μαλακό υλικό στο εσωτερικό τους, και διαθέτουν αυτοκόλλητο κλείσιμο με velcro για σταθερή εφαρμογή.
  Πλένονται στο πλυντήριο.

  Quick View
 • Προστατευτικό πτέρνας για κατάκλιση

  9.99 ME ΦΠΑ

  Προστατευτικό πτέρνας για κατάκλιση. Η περιοχή της πτέρνας είναι το πιο ευαίσθητο σημείο για την εμφάνιση κατακλίσης καθώς δέχεται συνεχή πίεση και το δέρμα δεν αναπνέει όπως πρέπει. Τα προστατευτικά πτέρνας μειώνουν την ασκούμενη πίεση στην περιοχή του αγκώνα καθώς είναι επενδυμένα με μαλακό υλικό στο εσωτερικό τους που επιτρέπει παράλληλα το δέρμα να αναπνέει ώστε να αιματώνεται καλύτερα. Τέλος, διαθέτουν αυτοκόλλητο κλείσιμο με velcro για σταθερή εφαρμογή.
  Πλένονται στο πλυντήριο.
  Πωλούνται ανά τεμάχιο(τιμή τεμαχίου).

  Quick View
 • Προστατευτικό πτέρνας για κατάκλιση Fibre – ζεύγος

  22.50 ME ΦΠΑ

  Προστατευτικό πτέρνας για κατάκλιση Fibre σε συσκευασία ζεύγους. Υποπτέρνια για την πρόληψη του δερµατικού έλκους λόγω κατάκλισης. Mειώνουν την πίεση που ασκείται στις πτέρνες. ∆ιαθέτουν αυτοκόλλητη δέστρα για εύκολη και σταθερή εφαρµογή στο πέλµα. Επένδυση υποαλλεργική. Το ίδιο προϊόν χρησιµοποιείται και ώς βοήθηµα προστασίας του αγκώνα.

  Χρώµα µπλε.

  Quick View
X