Wellion Frigo Med Θήκη Ψύξης Ινσουλίνης Large

Wellion

Η επωνυμία Wellion της εταιρείας MEDTRUST  προσφέρει στους πελάτες πολυάριθμα ποιοτικά προϊόντα που αναπτύχθηκαν με γνώμονα τους διαβητικούς. Η βάση είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς εθνικούς και διεθνείς κανόνες (ISO 13485).

Η σειρά προϊόντων Wellion περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

 • Μετρητές γλυκόζης αίματος και αξεσουάρ
 • Μετρητές αρτηριακής πίεσης και αξεσουάρ
 • Νυστέρια & νυστέρια ασφαλείας
 • Βελόνες στυλό & βελόνες για στυλό ασφαλείας
 • Σιρόπι ζάχαρης ιμβερτοποιημένου
 • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
 • Προϊόντα περιποίησης
 • Θήκες ψύξης για ινσουλίνη
 • Και πολλά άλλα

Η τεράστια καινοτόμος δύναμή  που έχει επιδείξει με συνέπεια τα τελευταία 20 χρόνια διασφαλίζει ότι θα επεκτείνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της και έτσι θα συνεχίσει να ικανοποιεί τις ανάγκες των σημερινών και μελλοντικών πελατών.

Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

 • Wellion Frigo Med Θήκη Ψύξης Ινσουλίνης Large

  31.00 ME ΦΠΑ

  Το Wellion FRIGO large ,  είναι ένας εύκολος, γρήγορος και άνετος τρόπος να διατηρείτε δροσερή την ινσουλίνη , την αντλία ινσουλίνης και άλλα φάρμακα.

  Γι’ αυτό ούτε ηλεκτρική παροχή , ούτε ψυγείο είναι απαραίτητα. Το Wellion FRIGO μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ απλά με τη βοήθεια του νερού – ξανά και ξανά.

  Για να εξασφαλιστεί σταθερή η ποιότητα και η υγιεινή στη συχνή χρήση, η εσωτερική θήκη έχει κατασκευαστεί με  αντιβακτηριδιακό εμποτισμό – ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη διατήρηση της ινσουλίνης και των φαρμάκων.

  Η ινσουλίνη δεν πρέπει να εκτίθεται σε θερμοκρασία άνω των 30 °C. Το καλοκαίρι, σε μια συμφόρηση ή κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σε χώρες με θερμότερο κλίμα, ήταν συχνά δύσκολο μέχρι τώρα να διατηρείται επαρκώς δροσερή.

  Η θήκη ψύξης  Wellion FRIGO είναι η λύση. Ακόμη και σε υψηλότερες εξωτερικές θερμοκρασίες η  ινσουλίνη διατηρείται δροσερή για αρκετές ώρες ή και ημέρες, βασισμένη στην αρχή της εξάτμισης.

  Quick View
 • Wellion Lancets σκαρφιστήρες 28G – 50 τμχ

  1.86 ME ΦΠΑ

  Wellion Lancets σκαρφιστήρες 28G σε συσκευασία 50 τεμαχίων αποστειρωμένες για τη μέτρηση σακχάρου. To κουτί περιέχει 50 βελόνες. Οι σύγχρονες βελόνες 28G για ήπια αιμοληψία.
  Εξοπλισμένο με προστατευτικό καπάκι και τέλεια λεπτή κοπή για σχεδόν ανώδυνη αιμοληψία.

  Συμβατό με όλες τις συσκευές τρυπήματος εκτός από τις συσκευές τρυπήματος AccuChek Softclix και Securject Pro.

  Quick View
 • Βελόνες ινσουλίνης Wellion Medfine Plus 6mm 100τμχ

  6.89 ME ΦΠΑ

  Βελόνες ινσουλίνης Wellion Medfine Plus 6mm 100τμχ, οι οποίες είναι ειδικά κατασκευασμένεςγια την διευκόλυνση της θεραπείας του διαβήτη, με άνεση και ασφάλεια.

  Μέγιστη άνεση, με την πολύ λεπτή βελόνα σε συνδυασμό με την επίστρωση σιλικόνης για εύκολη διείσδυση. Η ευρύτερη εσωτερική διάμετρος, εξασφαλίζει τη βέλτιστη ροή ινσουλίνης.

  Το εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα της βελόνας πένας ινσουλίνης, έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα ανάλογα με το μήκος της βελόνας, έτσι το μήκος της βελόνας είναι ορατό εξωτερικά (χρωματική κωδικοποίηση)

  Quick View
 • Βελόνες τρυπήματος ασφαλείας Wellion 23G – 200τμχ

  27.28 ME ΦΠΑ

  Βελόνες τρυπήματος ασφαλείας Wellion 23G ιδανικές:
  – για άτομα με προβλήματα όρασης
  – μειωμένες λεπτές κινητικές ικανότητες
  – για ηλικιωμένους ασθενείς

  Εύκολες στην χρήση καθώς είναι έτοιμο με μία μόνο κίνηση του χεριού, δεν χρειάζεται ξεχωριστή συσκευή τρυπήματος αλλά παράλληλα γρήγορο και εύκολο στην εκπαίδευση. Ο μειωμένος πόνος χάρη στην πολύ λεπτή βελόνα το καθιστά ήπιο και ασφαλές, κατάλληλο για ηλικιωμένους, με μειωμένες λεπτές κινητικές ικανότητες ή με προβλήματα όρασης.

  Quick View
 • Βελόνες τρυπήματος ασφαλείας Wellion 28G – 200τμχ

  27.28 ME ΦΠΑ

  Βελόνες τρυπήματος ασφαλείας Wellion 28G ιδανικές:
  – για άτομα με προβλήματα όρασης
  – μειωμένες λεπτές κινητικές ικανότητες
  – για ηλικιωμένους ασθενείς

  Εύκολες στην χρήση καθώς είναι έτοιμο με μία μόνο κίνηση του χεριού, δεν χρειάζεται ξεχωριστή συσκευή τρυπήματος αλλά παράλληλα γρήγορο και εύκολο στην εκπαίδευση. Ο μειωμένος πόνος χάρη στην πολύ λεπτή βελόνα το καθιστά ήπιο και ασφαλές, κατάλληλο για ηλικιωμένους, με μειωμένες λεπτές κινητικές ικανότητες ή με προβλήματα όρασης.

  Quick View
 • Ταινίες μέτρησης ζαχάρου Wellion Calla – 50τμχ

  15.37 ME ΦΠΑ

  Οι ταινίες μέτρησης Wellion CALLA χρησιμοποιούνται στους μετρητές γλυκόζης αίματος Wellion CALLA  για να καθορίσουν τα επίπεδα γλυκόζης σε πρόσφατο τριχοειδικό ολικό αίμα.

  Τα προϊόντα Wellion CALLA έχουν σχεδιαστεί για μετρήσεις στο σπίτι, καθώς και για χρήση από επαγγελματίες του τομέα υγείας.

   

  Quick View
 • Ταινίες μέτρησης ζαχάρου Wellion Luna (50τμχ)

  15.50 ME ΦΠΑ

  Με τον μετρητή σακχάρου Wellion LUNA Duo όχι μόνο καθορίζω το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα μου, αλλά και τα επίπεδα της χοληστερόλης μου – ο Wellion LUNA Duo μου τα προσφέρει και τα δύο.

  Ένα εύχρηστο σχήμα, μια εύκολα αναγνώσιμη οθόνη, ένα κουμπί απόρριψης για χρησιμοποιημένες ταινίες και αντιολισθητικό καουτσούκ , διευκολύνουν τη ζωή και επιπλέον κάνουν το μετρητή Wellion LUNA Duo έναν αξιόπιστο συνεργάτη σε όλες τις περιστάσεις.

  Μέσα από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης η MED TRUST πέτυχε να καταστεί δυνατή η μέτρηση σε επίπεδο αιματοκρίτη μεταξύ 25-60%. Αυτή η νέα τεχνολογία της εξασφαλίζει ακριβή αποτελέσματα με διαφορετική σύσταση του αίματος – το συν για την ασφάλεια!

  Λόγω της μεγάλης οθόνης και των πολύ μεγάλων ψηφίων, τα αποτελέσματα της γλυκόζης αίματος και χοληστερόλης μπορούν να διαβαστούν εύκολα στην οθόνη. Πολλοί άνθρωποι θα επωφεληθούν από αυτή την εξαιρετική αναγνωσιμότητα για την καθημερινή τους ζωή. Το κουμπί απόρριψης επιτρέπει την ασφαλή χρήση του μετρητή σας Wellion LUNA Duo.

  Επιπλέον, είναι διαθέσιμοι μέσοι όροι της γλυκόζης αίματος για 7, 14, 21 και 28 ημέρες. Η τακτική ανάλυση των μέσων όρων της γλυκόζης στο αίμα επιτρέπει τη βελτίωση της θεραπείας για το διαβήτη και βοηθά να εξασφαλιστεί η κατάλληλη αντίδραση.

  360 αποτελέσματα γλυκόζης αίματος και 50 αποτελέσματα χοληστερόλης αποθηκεύονται στη μνήμη.

  Quick View
 • Ταινίες μέτρησης χοληστερίνης Wellion Luna – 10τμχ

  28.00 ME ΦΠΑ

  Ταινίες μέτρησης χοληστερίνης Wellion Luna κατάλληλες για χρήση με την συσκευή Wellion Luna.
  Αξιόπιστες και οικονομικές μετρήσεις.

  Κάθε συσκευασία περιέχει 10 ταινίες μέτρησης ολικής χοληστερόλης.

  Quick View
 • Ταινίες ουρικού οξέως Wellion Luna UA – 10τμχ

  30.21 ME ΦΠΑ

  Ταινίες ουρικού οξέως Wellion Luna UA – 10τμχ

  Quick View
 • Τεστ αντιγόνου Covid-19 Rapid Test Wellion Viva Diag – σετ 25τμχ

  25.00 ME ΦΠΑ

  Τεστ αντιγόνου Covid-19 Rapid Test από την εταιρία Wellion VivaDiag σε συσκευασία 25 τεμαχίων και ανίχνευση μέσω ανοσοχρωματογραφική ανάλυσης συστήματος διπλού χρώματος του αντιγόνου SARS-CoV-2 από δείγμα ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος σε 15 λεπτά. Κάθε τέστ περιέχει κολλοειδές επίθεμα συζευγμένου χρυσού και μεμβράνη προ-επικαλυμμένη με αντισώματα ειδικά για το αντιγόνο SARS-CoV-2 στις γραμμές δοκιμής (Τ).
  Μια ορατή μαύρη λωρίδα (σύμπλοκο χρυσού συζεύγματος αντισώματος-αντιγόνου-αντισώματος) εμφανίζεται στις γραμμές δοκιμής (Τ) μόνο εάν υπάρχει αντιγόνο SARS-CoV-2 στο δείγμα. Η γραμμή ελέγχου (C) δείχνει ότι η δοκιμή εκτελείται σωστά –  σε κάθε άλλη περίπτωση επαναλάβετε την δοκιμή.

  Επωφελειθείτε από την αγορά κουτιού που περιέχει 25 τέστ.

  Quick View
 • Φορητός νεφελοποιητής Wellion MESH

  60.00 ME ΦΠΑ

  Ο νεφελοποιητής Wellion MESH-NEBULIZER είναι μια βολική ιατρική συσκευή χειρός για χρήση στο σπίτι ή σε ταξίδι για νεφελοποίηση υγρών ή φαρμάκων για σκοπούς θεραπείας του αναπνευστικού συστήματος. Αυτή η συσκευή τροφοδοτείται από μια εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου – τιτανίου. Με αυτή τη μπαταρία μεγάλης διάρκειας και λόγω του μικρού μεγέθους της, μπορείτε να συνεχίσετε τη θεραπεία σας οπουδήποτε, ακόμα και όταν ταξιδεύετε. Η νεφελοποίηση επιτυγχάνεται με έναν σύγχρονο συνδυασμό μεμβράνης μικροπόρων και τεχνολογίας ταλάντωσης. Λόγω του υψηλού ρυθμού νεφελοποίησης 0,27 ml/min, μπορεί να επιτευχθεί σχετικά σύντομος χρόνος εισπνοής.

  Ο νεφελοποιητής είναι μια ιατρική συσκευή χορήγησης φαρμάκων που χρησιμοποιείται για τη χορήγηση φαρμάκων σε μορφή πολύ μικροσκοπικών σωματιδίων (ομίχλη). Η παραγόμενη ομίχλη στη συνέχεια εισπνέεται στους πνεύμονες. Αυτή η μορφή θεραπείας χρησιμοποιείται συχνά, σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο επαγγελματία υγείας, για τη θεραπεία οξέων καθώς και χρόνιων αναπνευστικών ασθενειών, όπως το άσθμα, η κυστική ίνωση ή η ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια).

  Οι φορητοί νεφελοποιητές επιτρέπουν στους ανθρώπους να παίρνουν τα φάρμακά τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε, διευκολύνοντάς τους και προσφέρει μια γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία. Ο νεφελοποιητής Wellion MESH-NEBULIZER συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα μιας φορητής ιατρικής συσκευής. Είναι μια φιλική προς τον χρήστη, μικρή συσκευή χειρός, ελαφριά και με αξιόπιστη απόδοση.

  Quick View
X