Διαφανοσκόπιο LED Weiko SLIM δύο θέσεων

Weiko

Weiko

Η εταιρία Weiko είναι ηγέτης στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή διαφανοσκοπίων και τροχήλατων τραπεζιών. Η επωνυμία Weiko είναι συνώνυμη με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια, που σαν στόχο έχει να μοιράζεται και να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντάς τους προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η Weiko σχεδιάζει και υλοποιεί εκτός από διαφανοσκόπια τροχήλατα τραπέζια σε βασικές εκδόσεις και εκδόσεις Power (με σύνδεση στο δίκτυο), για διαφορετικές ειδικότητες, ενισχυμένες με πληθώρα αξεσουάρ.

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

 • Διαφανοσκόπιο LED Weiko SLIM δύο θέσεων

  799.00 ME ΦΠΑ

  Διαφανοσκόπιο LED Weiko SLIM δύο θέσεων από την Ιταλική εταιρία Weiko. Tα διαφανοσκόπια Slim LED WEIKO έχουν υιοθετήσει το προηγμένο σύστημα φωτισμού LED PLUS προσφέροντας εξαιρετική ομοιoγένεια της διάχυσης του φωτός σε όλη την οπτική επιφάνεια, ευκρίνεια, και εικόνα που δεν τρεμοπαίζει ενώ διευκολύνει την ανάγνωση και την ερμηνεία των ακτινογραφιών, μαστογραφιών και αξονικών. Χάρη στην τεχνολογία LED σας προσφέρει 80.000 ώρες εργασίας χωρίς κόστη συντήρησης. Το πλαίσιο του διαφανοσκοπίου είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο που δεν χαράσσεται. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα κατά την τοποθέτηση/αφαίρεση του φιλμ. Διακρίνεται για την κομψότητά του, τον ελκυστικό σχεδιασμό και την πολυτελή απλότητα με πάχος μόλις 3 cm κατά 9cm πιο λεπτό από τα συμβατικά διαφανοσκόπια εξοικονομώντας χώρο και δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας.

  Quick View
 • Διαφανοσκόπιο LED Weiko SLIM μίας θέσης

  515.00 ME ΦΠΑ

  Διαφανοσκόπιο LED Weiko SLIM μίας θέσης από την Ιταλική εταιρία Weiko. Tα διαφανοσκόπια Slim LED WEIKO έχουν υιοθετήσει το προηγμένο σύστημα φωτισμού LED PLUS προσφέροντας εξαιρετική ομοιoγένεια της διάχυσης του φωτός σε όλη την οπτική επιφάνεια, ευκρίνεια, και εικόνα που δεν τρεμοπαίζει ενώ διευκολύνει την ανάγνωση και την ερμηνεία των ακτινογραφιών, μαστογραφιών και αξονικών. Χάρη στην τεχνολογία LED σας προσφέρει 80.000 ώρες εργασίας χωρίς κόστη συντήρησης. Το πλαίσιο του διαφανοσκοπίου είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο που δεν χαράσσεται. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα κατά την τοποθέτηση/αφαίρεση του φιλμ. Διακρίνεται για την κομψότητά του, τον ελκυστικό σχεδιασμό και την πολυτελή απλότητα με πάχος μόλις 3 cm κατά 9cm πιο λεπτό από τα συμβατικά διαφανοσκόπια εξοικονομώντας χώρο και δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας.

  Quick View
 • Διαφανοσκόπιο LED Weiko SLIM τριών θέσεων

  1,116.00 ME ΦΠΑ

  Διαφανοσκόπιο LED Weiko SLIM τριών θέσεων από την Ιταλική εταιρία Weiko. Tα διαφανοσκόπια Slim LED WEIKO έχουν υιοθετήσει το προηγμένο σύστημα φωτισμού LED PLUS προσφέροντας εξαιρετική ομοιoγένεια της διάχυσης του φωτός σε όλη την οπτική επιφάνεια, ευκρίνεια, και εικόνα που δεν τρεμοπαίζει ενώ διευκολύνει την ανάγνωση και την ερμηνεία των ακτινογραφιών, μαστογραφιών και αξονικών. Χάρη στην τεχνολογία LED σας προσφέρει 80.000 ώρες εργασίας χωρίς κόστη συντήρησης. Το πλαίσιο του διαφανοσκοπίου είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο που δεν χαράσσεται. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα κατά την τοποθέτηση/αφαίρεση του φιλμ. Διακρίνεται για την κομψότητά του, τον ελκυστικό σχεδιασμό και την πολυτελή απλότητα με πάχος μόλις 3 cm κατά 9cm πιο λεπτό από τα συμβατικά διαφανοσκόπια εξοικονομώντας χώρο και δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας.

  Quick View
 • Διαφανοσκόπιο επιτραπέζιο LED Weiko SLIM μίας θέσης

  582.80 ME ΦΠΑ

  Επιτραπέζιο διαφανοσκόπιο LED SLIM μίας θέσης από την Ιταλική εταιρία Weiko. Tα διαφανοσκόπια Slim LED WEIKO έχουν υιοθετήσει το προηγμένο σύστημα φωτισμού LED PLUS προσφέροντας εξαιρετική ομοιoγένεια της διάχυσης του φωτός σε όλη την οπτική επιφάνεια, ευκρίνεια, και εικόνα που δεν τρεμοπαίζει ενώ διευκολύνει την ανάγνωση και την ερμηνεία των ακτινογραφιών, μαστογραφιών και αξονικών. Χάρη στην τεχνολογία LED σας προσφέρει 80.000 ώρες εργασίας χωρίς κόστη συντήρησης. Το πλαίσιο του διαφανοσκοπίου είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο που δεν χαράσσεται. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα κατά την τοποθέτηση/αφαίρεση του φιλμ. Διακρίνεται για την κομψότητά του, τον ελκυστικό σχεδιασμό και την πολυτελή απλότητα με πάχος μόλις 3 cm κατά 9cm πιο λεπτό από τα συμβατικά διαφανοσκόπια εξοικονομώντας χώρο και δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας.

  Quick View
 • Τραπέζι τροχήλατο Weiko Easy-power με 3 ράφια

  800.00 ME ΦΠΑ

  Τραπέζι τροχήλατο Weiko Easy-power με 3 ράφια. Το τροχήλατο τραπέζι “EASY” είναι κατασκευασμένο από δύο στήλες, και σχεδιασμένο για την υποστήριξη και τη μετακίνηση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού με σημαντικό μέγεθος και βάρος. Η διπλή στήλη προσδίδει ιδιαίτερη σταθερότητα στο τραπέζι.

  Πολύ απλή στη βασική του δομή, το EASY μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ, καθιστώντας το κατάλληλο για διαφορετικές εφαρμογές σε οποιοδήποτε ιατρικό χώρο.

  Διαθέτει καλώδιο για την σύνδεση με το ρεύμα, καθιστώντας το εύχρηστο και εύκολα μεταφερόμενο, καθώς όλες οι ηλεκτρικές συσκευές μπορούν να συνδεθούν απευθείας πάνω στο τραπέζι.

  Κατασκευασμένο στην Ιταλία.

  Quick View
 • Τραπέζι τροχήλατο Weiko Super Easy 2 ράφια + καλάθι

  465.00 ME ΦΠΑ

  Τραπέζι τροχήλατο Weiko Super Easy 2 ράφια + καλάθι. Διαθέτει βάση από χαλύβδινα φύλλα, επικαλυμμένα με ψημένη εποξική σκόνη, RAL 7035 ράφι αλουμινίου για τοποθέτηση ιατρικών συσκευών στηριγμένο σε χαλύβδινη στήλη με έγχρωμες λωρίδες. Τα ράφια είναι κατάλληλα διαμορφωμένα στις άκρες τους, ώστε να αποφεύγεται η πτώση των αντικειμένων. Μπορούν εύκολα να προστεθούν επιπλέον ράφια και να ρυθμιστούν σε διαφορετικά ύψη (βήμα 2,5 cm), ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

  Ο απλός και κομψός σχεδιασμός, η εξαιρετικά συμπαγής και ανθεκτική δομή και η δυνατότητα να εξοπλιστεί με πολυάριθμα αξεσουάρ, καθιστούν αυτό το τραπέζι κατάλληλο για χρήση σε τομείς όπως η καρδιολογία (ECG), η φυσιοθεραπεία, η οδοντιατρική,η δερματολογία (λέιζερ) κ.λπ.

  Κατασκευασμένο στην Ιταλία.

  Quick View
 • Τραπέζι τροχήλατο Weiko Super Easy με 1 ράφι

  291.40 ME ΦΠΑ

  Τραπέζι τροχήλατο Weiko Super Easy με 1 ράφι. Διαθέτει βάση από χαλύβδινα φύλλα, επικαλυμμένα με ψημένη εποξική σκόνη, RAL 7035 ράφι αλουμινίου για τοποθέτηση ιατρικών συσκευών στηριγμένο σε χαλύβδινη στήλη με έγχρωμες λωρίδες. Το ράφι είναι κατάλληλα διαμορφωμένο στις άκρες του, ώστε να αποφεύγεται η πτώση των αντικειμένων. Μπορούν εύκολα να προστεθούν επιπλέον ράφια και να ρυθμιστούν σε διαφορετικά ύψη (βήμα 2,5 cm), ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

  Ο απλός και κομψός σχεδιασμός, η εξαιρετικά συμπαγής και ανθεκτική δομή και η δυνατότητα να εξοπλιστεί με πολυάριθμα αξεσουάρ, καθιστούν αυτό το τραπέζι κατάλληλο για χρήση σε τομείς όπως η καρδιολογία (ECG), η φυσιοθεραπεία, η οδοντιατρική,η δερματολογία (λέιζερ) κ.λπ.

  Κατασκευασμένο στην Ιταλία.

  Quick View
X