Αγκωνίδα ελαστική

Vita Orthopedics

 Η Vita Orthopedics ως κατασκευαστική εταιρεία, εξειδικευμένη από το 1984 στα ορθοπεδικά προϊόντα ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών με είδη που καλύπτουν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE). Ο σχεδιασμός, οι διαδικασίες και οι πρώτες ύλες παραγωγής σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, έδωσαν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που προσφέρουν στην Υγεία και την Ποιότητα Ζωής, σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών και τις επιταγές της επιστήμης.

Μόνιμη επιδίωξη της είναι η εξυπηρέτηση σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τα προιόντα της περιλαμβάνουν αναπηρικά αμαξίδια νοσοκομειακέs κλίνεs, βοηθήματα κατακλίσεων, ανατομικά – διορθωτικά πέλματα, κηδεμόνες άκρων – αυχένοs – οσφύος και λοιπά βοηθήματα.

Βλέπετε 1–18 απο 76 αποτέλεσματα

 • Αγκωνίδα ελαστική

  6.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Εύχρηστη, από επενδεδυμένο ελαστικό ύφασμα διπλής περιέλιξης, χωρίς ραφή. Αντιεφιδρωτική. Ανακουφίζει από τον πόνο λόγω φλεγμονής και οιδήματος.
  Προσφέρει μυϊκή σταθερότητα. Ιδανική για τις καθημερινές δραστηριότητες.
  Αμφιδέξια.

  Quick View
 • Αγκωνίδα με πίεστρο σιλικόνης επικονδυλίτιδας

  15.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Αγκωνίδα από ελαστικό υλικό, υψηλής αντοχής, με πίεστρο σιλικόνης για ανακούφιση από τον πόνο. Αυτοκόλλητη δέστρα στην περιοχή των κονδύλων. Παρέχει ομοιόμορφη συμπίεση στα μαλακά μόρια και στους ιστούς.
  Αμφιδέξια.

  Quick View
 • Αμαξίδιο αναπηρικό μεταλλικό με μεγάλους τροχούς 09-2-100

  280.00 ME ΦΠΑ

  Αµαξίδιο βαριατρικό, πτυσσόµενο, µε µεταλλικό σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής.

  Ενισχυµένο µε διπλά ψαλίδια για µεγαλύτερη αντοχή και σταθερότητα.

  Αφαιρούµενα πλαϊνά και υποπόδια.

  Πτυσσόµενη µπάρα ώθησης µε µηχανισµό ασφαλείας.

  ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΗ 140kg 

  Quick View
 • Αμαξίδιο τουαλέτα με δοχείο – ενιαίο μαξιλάρι

  180.00 ME ΦΠΑ

  Αμαξίδιο τουαλέτα με δοχείο και ενιαίο μαξιλάρι που πρέπει να ανασηκωθεί για να χρησιμοποιηθεί σαν τουαλέτα.

  Mεταλλικός σκελετός ακρυλικής βαφής. Τέσσερεις τροχοί, οι δύο µε φρένο, για την ασφαλή µεταφορά του ασθενή. ∆ερµάτινη επένδυση στο κάθισµα και την πλάτη.

  Φέρει πλαστικό κάθισµα µε οπή και δοχείο wc. Aφαιρούµενα υποπόδια και ανακλινόµενα πλαϊνά για την εύκολη µετακίνηση του ασθενή.

  Σκελετός σχεδιασµένος να εφαρµόζει και πάνω από την τουαλέτα. Συνοδεύεται από extra κάθισµα για περισσότερη άνεση. Αφαιρούµενο πλαστικό δοχείο µε καπάκι.

  Quick View
 • Αναπηρικό αμαξίδιο – μεγάλες ρόδες και δοχείο

  260.00 ME ΦΠΑ

  Αναπηρικό αμαξίδιο με μεγάλες ρόδες και δυνατότητα μετακίνησης του αμαξιδίου από τον ίδιο τον ασθενή και αποσπώμενο πλαστικό δοχείο.
  Το αμαξίδιο είναι πτυσσόμενο για να μεταφέρεται εύκολα, ενώ παράλληλα τα υποπόδια μπορούν να αφαιρεθούν. Οι πίσω τροχοί διαθέτουν μόνιμα σταθεροποιητικά φρένα.

  Η λεκάνη βγαίνει εύκολα και πλένεται.

  Quick View
 • Αναπηρικό αμαξίδιο – μεσαίες ρόδες και δοχείο

  185.00 ME ΦΠΑ

  Αναπηρικό αμαξίδιο με μεσαίους τροχούς και αποσπώμενο πλαστικό δοχείο. Το αμαξίδιο είναι πτυσσόμενο για να μεταφέρεται εύκολα, ενώ παράλληλα τα υποπόδια μπορούν να αφαιρεθούν. Το μαξιλάρι είναι από δερματίνη έχει πάχος 6 εκατοστών ώστε να είναι μαλακό και άνετο. Εφαρµόζει στο σκελετό του αµαξιδίου µε τέσσερεις µεταλλικούς βραχίονες. Οι πίσω τροχοί διαθέτουν μόνιμα σταθεροποιητικά φρένα. Φέρει ζώνη ασφαλείας. Η επένδυση του καθίσµατος είναι αδιάβροχη. Η λεκάνη βγαίνει εύκολα και πλένεται.

  Εγγύηση 1 έτους

  Quick View
 • Αναπηρικό αμαξίδιο με μεγάλους τροχούς και φρένα 09-2-094

  192.10 ME ΦΠΑ

  Αναπηρικό αμαξίδιο με μεγάλους τροχούς και φρένα. Πτυσσόµενο αµαξίδιο µεταφοράς µε µεταλλικό σκελετό ακρυλικής βαφής. Πλαϊνά τύπου “Flip-up”. Υποπόδια αφαιρούµενα και ρυθµιζόµενα. Φέρει φρένα συνοδού και ζώνη ασφαλείας.

  Quick View
 • Βάση οξυγόνου αμαξιδίου

  31.00 ME ΦΠΑ

  Aνοξείδωτη µεταλλική βάση φιάλης οξυγόνου. Εξυπηρετεί τον ασθενή στην παροχή οξυγόνου όταν χρησιµοποιεί αναπηρικό αµαξίδιο. Εφαρµόζει στην οπίσθια µεταλλική βάση της πλάτης.

  ∆ιάµετρος: 13cm, Υψος: 33cm

  Quick View
 • Γιλέκο κυφώσεως

  30.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Το γιλέκο κυφώσεως αποτελεί κατασκευή από ενισχυμένο βαμβακερό σταθερό ύφασμα, δυο διασταυρούμενων τεμαχίων, που κλείνουν εμπρός με velcro. Στο οπίσθιο μέρος, το κάθε τεμάχιο έχει τρεις εύκαμπτες μπανέλες για τη ραχιαία υποστήριξη. Οι τιράντες ώμου είναι επενδεδυμένες με αφρώδες σατινέ ύφασμα. Ύψος πίσω 22cm, εμπρός 9cm.

  Μέγεθος Small Medium Large X-Large
  Περιφέρεια στήθους(cm) 80-90 90-100 100-110 110-120

   

  Quick View
 • Δέστρα επικονδυλίτιδας neoprene

  9.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Από επενδεδυμένο neoprene 3mm. Ρυθμιζόμενη αυτοκόλλητη δέστρα, με μαξιλαράκι πίεσης των μαλακών μορίων και συνδέσμων. Αμφιδέξια.

  Quick View
 • Δέστρα επικονδυλίτιδας neoprene με πίεστρο σιλικόνης

  14.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Βοήθημα επικονδυλίτιδος neoprene, με εσωτερική υποαλλεργική επένδυση. Το πίεστρο σιλικόνης επιτυγχάνει επιπλέον προστασία και σωστή συμπίεση. Η αυτοκόλλητη δέστρα σταθεροποιεί ομοιόμορφα το περιαγκώνιο. Ρυθμιζόμενο κλείσιμο velcro για εύκολη προσαρμογή και σταθεροποίηση. Αμφιδέξιο.

  Quick View
 • Επιγονατίδα neoprene 834 με οπή Ligament

  59.52 ΜΕ ΦΠΑ

  Επιγονατίδα neoprene 834 με οπή Ligament.  Κατασκευή από neoprene 4mm, με εσωτερική απορροφητική και υποαλλεργική επένδυση. Οπή στο γόνατο με ενσωματωμένο σταθερό μαξιλάρι αποφόρτισης της επιγονατίδος. Τέσσερεις πλάγιες εύκαμπτες spiral μπανέλες υποστήριξης των πλαγίων συνδέσμων. Τέσσερεις διασταυρούμενοι ιμάντες, αυτοκόλλητοι, για την βελτίωση της αστάθειας του γόνατος. Δύο αυτοκόλλητοι και αντιολισθητικοί ιμάντες. Ισοθερμική. Υψηλής ποιότητος και αντοχής. Πλένεται αφού αφαιρεθούν οι μπανέλες. Αμφιδέξια.

  Quick View
 • Επιμήριο neoprene

  19.80 ME ΦΠΑ

  Επίδεση μηρού από υλικό Neoprene άριστης ποιότητας και αντοχής. Αυτοκόλλητο σε σημεία επιλογής. Φέρει δύο Velcro δέστρες σταθεροποίησης. Ανετο και εύκολο στην εφαρμογή. Συμπιέζει ομοιόμορφα τους ιστούς και τα μαλακά μόρια. Ιδανικό για αθλητική δραστηριότητα. Αμφιδέξιο.

  Μέγεθος: One size

  Quick View
 • Επιστραγαλίδα ελαστική

  7.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Επιστραγαλίδα φορετή με σωληνωτή πλέξη από επενδεδυμένο ελαστικό ύφασμα διπλής περιέλιξης.

  Quick View
 • Επιστραγαλίδα με μπανέλες – One size

  23.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Επιστραγαλίδα από neoprene, με τέσσερεις spiral μπανέλες. Φέρει αυτοκόλλητη δέστρα οκτοειδούς επίδεσης. Είναι ανοικτή στην πτέρνα για εύκολη και σωστή εφαρμογή. Είναι μαλακή και άνετη. Προκαλεί βαθμιαία συνδεσμική σταθεροποίηση. Αμφιδέξια.

  Κατάλληλη για όλα τα μεγέθη αστραγάλου(one size).

  Quick View
 • Ζακέτα κυφώσεως

  25.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Ζακέτα κυφώσεως, από αεριζόμενο ελαστικό ύφασμα με εύκαμπτες μπανέλες για την στήριξη της πλάτης.

  Μέγεθος Small Medium Large X-Large
  Περίμετρος θώρακος(cm) 80-90 90-100 100-110 110-120
  Ύψος ζακέτας (cm) 35 39 44 49

   

  Quick View
 • Ζιμπό μάλλινο

  19.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Φορετή ελαστική ζώνη, από μάλλινο ύφασμα, ύψους 26cm. Υποαλλεργική και αντιεφιδρωτική. Ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους και προσφέρει σωστή θερμοκρασία στο σώμα. Πλένεται.

  Quick View
 • Ζώνη κολοστομίας

  25.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Ζώνη κολοστομίας ελαστική, από βαμβακερό υποαλλεργικό ύφασμα, δυο τεμαχίων. Αυτοκόλλητη σε δυο σημεία. Φέρει οπή κολοστομίας από 7 έως 8cm. Συνολικό ύψος 20cm. Πλένεται.

  Quick View
X