Αντλία έγχυσης φαρμάκων U-Tech UT-610

UTECH

Η UTECH CO., LTD, ιδρύθηκε το 2009. Είναι μια επαγγελματική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνει έρευνα & σχεδιασμό, την κατασκευή και τις πωλήσεις ιατρικού εξοπλισμού. 

Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν οθόνες ασθενών, παλμικά οξύμετρα, κτηνιατρικά προϊόντα, αντλίες έγχυσης και σύριγγας κ.λπ. Επιπλέον, παρέχουν υπηρεσίες OEM και ODM για να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. 

Η κύρια δραστηριότητα καλύπτει πληροφορίες και υποστήριξη ζωής, υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι, ανάλυση και επεξεργασία μεγάλων δεδομένων, κτηνιατρική κ.λπ. Μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας αιχμής, παρέχουν  τέλειες λύσεις προϊόντων για να βοηθήσουν τον κόσμο να βελτιώσει τις ιατρικές καταστάσεις και το ρυθμό διάγνωσης και θεραπείας.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

 • Αντλία έγχυσης φαρμάκων U-Tech UT-610

  620.00 ME ΦΠΑ

  Αντλία έγχυσης φαρμάκων U-Tech UT-610 είναι ένα πιο αποτελεσματικό, ασφαλέστερο και ακριβέστερο προϊόν έγχυσης. Ο μοντέρνος σχεδιασμός εμφάνισης και η επιστημονική απεικόνιση της οθόνης το κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα σε παρόμοια προϊόντα έγχυσης καθιστώντας το κατάλληλο ιατρικό μηχάνημα στην κλινική ιατρική.

  Η έγχυση διπλού ελέγχου CPU είναι ασφαλέστερη
  Το αριθμητικό πληκτρολόγιο κάνει τη λειτουργία πιο βολική
  8 επίπεδα μπλοκαρίσματος, συναγερμού και φωτεινότητας
  Μπορείτε να επιλέξετε 5 τρόπους έγχυσης για να καλύψετε διαφορετικές ανάγκες.
  Η έγχρωμη οθόνη LCD είναι εύκολη στη χρήση.
  Διάρκεια μπαταρίας λιθίου 3000mAh: ≥ 10 ώρες.
  Διαθέτει μνήμες 10.000 εγγραφών, τα οποία μπορούν να εξαχθούν μέσω USB.

  Quick View
 • Κτηνιατρικό οξύμετρο UT100VET

  297.00 ME ΦΠΑ

  Κτηνιατρικό παλμικό οξύμετρο UT100VET για την συνεχή μη επεμβατική παρακολούθηση του κορεσμού οξυγόνου(SpO2), τον παλμό και την παλμική ισχύ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοσοκομεία, κλινικές, ιατρεία , κατ ‘οίκον και κατά τη διάρκεια μεταφορών έκτακτης ανάγκης. Το οξύμετρο λειτουργεί με αισθητήρες που παρέχουν δεδομένα κορεσμού οξυγόνου(SpO2) και ρυθμό παλμών σε άλογα, σκύλους και γάτες.
  Διαθέτει ρυθμιζόμενα όρια συναγερμού κορεσμού και παλμών μέσω ηχητικών σημάτων, ενώ η περιστροφή της οθόνης παρέχει μια κατακόρυφη ή οριζόντια θέση παρακολούθησης για να διαβάζονται ευκολότερα τα αποτελέσματα.

  Δύο τρόποι μέτρησης:
  Τυποποιημένη λειτουργία ελέγχου: μέτρηση διαλείπουσας μέτρησης δεδομένων.
  Λειτουργία παρακολούθησης: μετρά και αποθηκεύει συνεχώς δεδομένα.

  Quick View
X