Επιγονατίδα Uriel με οπή – one size

Uriel

Η εταιρεία URIEL δημιουργεί τις πιο εξαιρετικές ιατρικές συσκευές και υπηρεσίες για μια ποικιλία διαφορετικών σκοπών. Τα προϊόντα της συνδυάζουν ενημερωμένο και τελευταίας τεχνολογίας σχεδιασμό, με γνώμονα τις επιπτώσεις και καινοτόμες τεχνολογίες, για να παρέχουν τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Σχεδιάζει και παράγει ορθώσεις, ιατρικούς νάρθηκες συμπίεσης και ορθοπεδικά στηρίγματα, μαζί με προϊόντα περιποίησης ποδιών και ταινίες υψηλής ποιότητας.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Επιγονατίδα Uriel με οπή – one size

  35.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Επιγονατίδα ελαστική με τρύπα και πλάγιες ενισχύσεις από αεριζόμενο ύφασμα (neoprene). Ανατομικά σχεδιασμένη, ενδείκνυται για περιορισμό της κίνησης του γονάτου και για μετεγχειρητικές καταστάσεις.

  Quick View
 • Ζώνη με μπανέλες Uriel – One Size

  35.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Ζώνη στήριξης μέσης Uriel με 4 μπανέλες. Παρέχει μηχανική υποστήριξη μειώνοντας την οσφυϊκή πίεση και προσφέρει αποτελεσματική συμπίεση γύρω από το κάτω μέρος της πλάτης και την κοιλιά. Κατασκευασμένο από νεοπρένιο και διαπνέον ύφασμα με επιπλέον σύσφιξη δεξιά και αριστερά τραβώντας τις άκρες, που επιτρέπουν τη βέλτιστη ατομική εφαρμογή.

  Ενδείξεις: Συνιστάται για σύνδρομο οσφυϊκής όψης, οσφυαλγία, ισχιαλγία, οστεοαρθρίτιδα, μέτριας μορφής νωτιαία μυϊκή ατροφία, μετεγχειρητική υποστήριξη.

  Χρώματος μαύρου. Πλάτος 25cm. Για περιφέρεια 60 – 115cm(One size).

  Quick View
 • Νάρθηκας καρπού Uriel AC25 – one size

  9.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Νάρθηκας καρπού Uriel AC25 – one size κατάλληλος και για τα δύο χέρια. Ανακουφίζει από την πίεση από τις αρθρώσεις του αντίχειρα. Αυτός ο νάρθηκας αφαιρεί την πίεση από τον καρπό και παρέχει σταθερή υποστήριξη ενώ επιτρέπει την κανονική καθημερινή λειτουργία. Υποστηρίζει την άρθρωση του καρπού και βοηθά στην πρόληψη τραυματισμών.

  Ενδείξεις:
  Αντιμετώπιση πόνου στον καρπό λόγω καταπόνησης, διαστρέμματος, τενοντίτιδας και αρθρίτιδας.
  Κατασκευασμένο από νεοπρένιο και διαπνέον ύφασμα αποστάτη με γάντζο και θηλιά που επιτρέπει τη βέλτιστη ατομική εφαρμογή.

  Quick View
 • Νάρθηκας καρπού και αντίχειρα Uriel AC268 – one size

  30.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Νάρθηκας καρπού και αντίχειρα Uriel AC268 – one size κατάλληλος και για τα δύο χέρια. Ο νάρθηκας καρπού και αντίχειρα διαθέτει εσωτερικό μεταλλικό στήριγμα αλουμινίου για να συγκρατεί τον καρπό σε λειτουργική θέση.
  Αυτή η συσκευή περιορίζει την κίνηση του αντίχειρα και παρέχει στήριξη στον καρπό.
  Αφαιρούμενος και ρυθμιζόμενος ιμάντας αντίχειρα που επιτρέπει την εφαρμογή και στα δύο χέρια.
  Με κούμπωμα Velcro για βέλτιστη εφαρμογή.

  Quick View
X