Μετρητής ουρικού οξέως UA Sure II

UA Sure

Η UASure δημιούργησε τον πρώτο μετρητή ουρικού οξέος χειρός στον κόσμο. Εφευρέθηκε το 2001, αυτό το προϊόν έθεσε τα παγκόσμια πρότυπα για εύκολη και ακριβή εξέταση ουρικού οξέος. Ο μετρητής UASure χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία βιοαισθητήρα για να παρέχει εξαιρετικά ακριβή και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα με κάθε δοκιμή και έχει επαληθευτεί για την ακρίβεια από ανεξάρτητα εργαστήρια στο Αμβούργο της Γερμανίας και στο Postfach της Ελβετίας. Και οι δύο ανεξάρτητες εγκαταστάσεις δοκιμών βρήκαν ότι ο μετρητής UASure είναι εξαιρετικά ακριβής σε σύγκριση με τον τυποποιημένο ελεγκτή EPAC 6140.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

 • Μετρητής ουρικού οξέως UA Sure II

  64.48 ME ΦΠΑ

  Μετρητής ουρικού οξέως UA Sure II  με προηγμένη τεχνολογία βιοαισθητήρα, είναι το πρώτο σύστημα χειρός στην αγορά τόσο για επαγγελματίες υγείας όσο και για μεμονωμένους χρήστες. Είναι μικρό σε μέγεθος και προσφέρρει την άνεση μιας φορητής συσκευής με ταυτόχρονη εύκολη λειτουργία αυτοπαρακολούθησης του ουρικού οξέος στο αίμα.

  • όρια διακύμανσης 3 – 20 mg/dL (179-1190 μmol/L)
  • Μνήμη 200 μετρήσεων
  • Χρόνο μέτρησης: 10 δευτερόλεπτα
  • Ελάχιστο δείγμα αίματος 1,5 μL
  Quick View
 • Ταινίες ουρικού οξέως UA Sure II-25τμχ

  38.00 ME ΦΠΑ

  Οι ταινίες μέτρησης ουρικού οξέως χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία βιο-αισθητήρα και είναι το πρώτο σύστημα χειρός τόσο για επαγγελματίες υγείας όσο και για απλούς χρήστες με την άνεση μιας φορητής συσκευής και την εύκολη λειτουργία για αυτοέλεγχο ουρικού οξέος αίματος. 

  REF:S5640955

  Quick View
X