Ζυγαριά λιπομετρητής Tanita BC-613S

TANITA

TANITA

Η ιαπωνική εταιρία TANITA είναι πρωτοπόρος στην εξέλιξη και παραγωγή ζυγαριών για ακριβείς ενδείξεις για το ποσοστό σωματικού λίπους, το σπλαχνικό επίπεδο λίπους κλπ σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται στις ζυγαριές TANITA προσφέρει στους ιατρούς και στους διατροφολόγους ακρίβεια μετρήσεων σε σημαντικούς δείκτες υγείας. Η τεχνολογία BIA(βιοηλεκτρική αντίσταση διπλής συχνότητας) σαρώνοντας όλο το σώμα δίνει μια ακριβή εικόνα της υγείας των ασθενών με παραμέτρους όπως το ποσοστό σωματικού λίπους, τη μυϊκή μάζα, την πυκνότητα των οστών και τη μεταβολική ηλικία. Η διαδικασία είναι άμεση και γίνεται σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Ζυγαριά λιπομετρητής Tanita BC-613S

  270.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά λιπομετρητής Tanita BC-613S ιδανικό για όλους τους επαγγελματίες της υγείας, τους διατροφολόγους αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθούν την διατροφή τους σε συνδυασμό με την γυμναστική. Η Tanita BC-613s με χρήση 8 ηλεκτροδίων, μας δίνει αποτελέσματα για όλο το σώμα και για κάθε τμήμα του σώματος ξεχωριστά. Τα δεδομένα της σύστασης σώματος αποθηκεύονται στην κάρτα SD και μπορούν να «κατέβουν» σε ένα Η/Υ σε μορφή excel.

  Με την ζυγαριά Tanita BC-613S θα μπορείτε να αναλύσετε το σώμα σας σε 5 τμήματα, ώστε να μετρήσει τη σύνθεση διαφόρων τμημάτων του σώματος και να αποφύγετε ανισορροπίες ή να ανακάμψετε έπειτα από τραυματισμό. Με αυτές τις πληροφορίες θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε την εκγύμναση σας για να βελτιώσετε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.

  Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην πολύ μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD. Το χειριστήριο ταιριάζει άνετα στην κύρια μονάδα(ζυγαριά) ενώ διαθέτει ένα καλώδιο που εξασφαλίζει την μεταξύ τους σύνδεση. Όλα τα δεδομένα (μέχρι 4 χρήστες) αποθηκεύονται αυτόματα στην ενσωματωμένη κάρτα SD. Με το λογισμικό Tanita Bodyvision (δεν περιλαμβάνεται και λειτουργεί μόνο στα Windows και στα Αγγλικά) μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα δεδομένα στον Η/Υ σε μορφή Excel.

  Quick View
 • Ζυγαριά λιπομετρητής Tanita RD-545 HR με Bluetooth

  519.99 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά λιπομετρητής Tanita RD 545 HR με μέτρηση καρδιακής συχνότητας, διασύνδεση με Bluetooth 4.0 και ένδειξη BMI(Body Mass Index) ιδανικό για όλους τους επαγγελματίες της υγείας, τους διατροφολόγους αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθούν την διατροφή τους σε συνδυασμό με την γυμναστική. Με ιατρική ακρίβεια, αναλύει τη σύνθεση του σώματός και κάνει το ίδιο ξεχωριστά για διάφορα μέρη του σώματος. Εν συνεχεία συνδέεται ασύρματα με το smartphone σας, παρέχοντας σας απαράμιλλη γνώση της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Η Tanita RD-545 παρέχει την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια των μετρήσεων με τη τεχνολογία BIA διπλής συχνότητας, η οποία μπορεί να βρεθεί μόνο σε επαγγελματικές συσκευές. Αυτό το μοντέλο χρησιμοποιεί δύο χωριστά ρεύματα, εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με τις άλλες επαγγελματικές ζυγαριές.

  Είναι εξοπλισμένη με Bluetooth 4.0. Αυτό σας επιτρέπει να μοιράζετε ασύρματα πληροφορίες με το smartphone σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν εφαρμογή My Tanita ή παρόμοιες εφαρμογές όπως το Google Fit ή την Apple Health για να δείτε τα δεδομένα σας, να ελέγξετε σαφή και χρήσιμα γραφήματα, να παρακολουθήσετε τους στόχους και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας ή/και των ασθενών σας(Android 5.0 και άνω, iOS 9.0 και άνω).

  Ζυγαριά με 5 έτη εγγύηση επίσημου αντιπροσώπου. Αξιόπιστες μετρήσεις με σύμμαχο, την ιαπωνική τεχνολογία της Tanita!

  Quick View
 • Ζυγός Λιπομετρητής Tanita BC 545N

  248.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγός Λιπομετρητής BC 545N από την Tanita έχει την δυνατότητα να μετρά και να επεξεργάζεται με αξιοπιστία τα δεδομένα σύστασης σώματος. Διαθέτει 5 ξεχωριστές ενδείξεις για κάθε μέλος του σώματος, ένα για κάθε χέρι & πόδι και την κοιλιακή χώρα. Με 10 διαφορετικές παραμέτρους στα αποτελέσματά του. Με χρήση 8 ηλεκτροδίων (ο χρήστης στέκεται με τις πατούσες γυμνές πάνω στα τέσσερα ηλεκτρόδια της πλατφόρμας της ζυγαριάς και τραβά με απαλές κινήσεις τα δύο χερούλια-ηλεκτρόδια που είναι τοποθετημένα στην βάση της συσκευής και διαθέτουν ανθεκτικά καλλώδια-προέκτασης για μεγάλη άνεση στην μέτρηση), μας δίνει αποτελέσματα για όλο το σώμα και για κάθε τμήμα του σώματος ξεχωριστά. To monitor θα στείλει με ασφάλεια ένα πολύ χαμηλής έντασης ηλεκτρικό σήμα απο τα 8 ηλεκτρόδια πατουσών & χεριών σε όλο το σώμα .Η αντίσταση κατά την μέτρηση (γνωστή ως Βιο-ηλεκτρική εμπέδηση ή BIA) είναι έτοιμη έτσι ώστε με τους κατάλληλους μαθηματικούς υπολογισμούς να εμφανίσει τα προσωπικά δεδομένα ανάλυσης σύστασης σώματος.

  Εγγύηση: 3 έτη

  Quick View
X