Κλίβανος Sturdy SA-252F 24L Class N

Sturdy

Η Sturdy είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές κλιβάνων αποστείρωσης στην Ασία. Η παρουσία τους εκτείνεται σε περισσότερες από 80 χώρες. Με κίνητρο τον σεβασμό για κάθε άτομο, η Sturdy ονειρεύεται να φέρει μια υγιή ζωή και ένα ασφαλές ιατρικό περιβάλλον σε όλους τους ασθενείς και τους φροντιστές. Τα προιόντα της εταιρείας διακρίνονται σε εξεταστικά κρεβάτια, φώτα εξέτασης, e.m.s, καθαριστές υπερήχων, μονάδες αναρρόφησης και e.n.t .

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

 • Κλίβανος Sturdy SA-252F 24L Class N

  3,038.00 ME ΦΠΑ

  Ο αυτόματος υγρός κλίβανος Sturdy SA 252F με στέγνωμα είναι σύγχρονα κατασκευασμένος και διαθέτει ανοξείδωτο θάλαμο αποστείρωσης, οριζόντιας χρήσης. Επίσης, διαθέτει πόρτα ασφαλείας με περιστροφικό βολάν ασφάλισης, ενσωματωμένη δεξαμενή νερού και ένδειξη στάθμης, όργανο ένδειξης πίεσης-θερμοκρασίας και δυνατότητα επιλογής χρόνου αποστείρωσης(0-60min) και χρόνου στεγνώματος(0-60min). Εξωτερικά είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο χάλυβα ηλεκτροστατικά βαμμένο. Ο υγρός Κλίβανος SA-252F είναι σχεδιασμένος με στόχο εκείνους που έχουν συνηθίσει και επιθυμούν ευκολία στην χρήση με εγγυήση ποιότητας ελεγμένη σε βάθος χρόνου και αντοχή που είναι οικονομική και πρακτική. Οι πίνακες ελέγχου σχεδιάζονται με στόχο την διευκόλυνση του χρήστη, κάνοντας αυτούς τους κλιβάνους ιδανικούς και για μη ιατρικές εφαρμογές, όπως τα τατουάζ και τα ινστιτούτα αισθητικής.

  Εγγύηση 2 ετών.

  Quick View
 • Κλίβανος Sturdy SA-260FA 24L Class S

  3,100.00 ME ΦΠΑ

  Ο αυτόματος υγρός κλίβανος Sturdy SA-260FA 24L Class S είναι σύγχρονα κατασκευασμένος και διαθέτει ανοξείδωτο θάλαμο αποστείρωσης, οριζόντιας χρήσης. Επίσης, διαθέτει πόρτα ασφαλείας με περιστροφικό βολάν ασφάλισης, ενσωματωμένη δεξαμενή νερού και ένδειξη στάθμης και προόδου διαδικασίας, όργανο ένδειξης πίεσης-θερμοκρασίας και δυνατότητα επιλογής χρόνου αποστείρωσης(0-60min). Επίσης, διαθέτει επιλογή προγράμματος αποστείρωσης και επιλογή αν τα υλικά στον θάλαμο είναι τυλιγμένα ή όχι. Εξωτερικά είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο χάλυβα ηλεκτροστατικά βαμμένο. Ο υγρός κλίβανος SA-260FΑ είναι σχεδιασμένος με στόχο εκείνους που έχουν συνηθίσει και επιθυμούν ευκολία στην χρήση με εγγυήση ποιότητας ελεγμένη σε βάθος χρόνου και αντοχή που είναι οικονομική και πρακτική. Οι πίνακες ελέγχου σχεδιάζονται με στόχο την διευκόλυνση του χρήστη, κάνοντας αυτούς τους κλιβάνους ιδανικούς και για μη ιατρικές εφαρμογές, όπως τα τατουάζ και τα ινστιτούτα αισθητικής.

  Εγγύηση 2 ετών.

  Quick View
 • Κλίβανος υπερήχων Ultrasonic Mini-Type

  117.80 ME ΦΠΑ

  Κλίβανος υπερήχων Ultrasonic Mini-Type, συσκευή καθαρισμού χωρητικότητας 0,6L, υψηλής αποτελεσματικότητας.

  Quick View
 • Υγρός κλίβανος Sturdy SA-230FA 16L Class-S

  2,885.00 ME ΦΠΑ

  Κλίβανος υγρής αποστείρωσης 16 λίτρων Sturdy – SA-230FA.
  Οι κλίβανοι υγρής αποστείρωσης Sturdy είναι κατασκευασμένοι με προηγμένη τεχνολογία Μικροεπεξεργαστών, παρέχοντας εξελιγμένους αισθητήρες θαλάμου, ευκολότερο μενού χρήστη και προειδοποιήσεις συναγερμού. Έχουν σχεδιαστεί για εργαλεία τυλιγμένα ή μη και προαιρετικα αποστείρωση υγρών.
  Ο νέος εύκολος πίνακας ελέγχου είναι ειδικά σχεδιασμένος για χειριστές όλων των επιπέδων εμπειρίας, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και ελαχιστοποιώντας τα σφάλματα του χρήστη.

  Εγγύηση 2 ετών.

  Quick View
 • Υγρός κλίβανος Sturdy SA-230MA – 16L Class B

  3,740.00 ME ΦΠΑ

  Κλίβανος υγρής αποστείρωσης 16 λίτρων Sturdy – SA-230MA με λειτουργία στεγνώματος. Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι.
  H προηγμένη τεχνολογία κατασκευής των επιτραπέζιων κλιβάνων Sturdy προσφέρει αποστείρωση εργαλεία, ενδοσκόπια, γάζες,παντός είδους σωλήνες(καθετήρες) και υγρά(προαιρετικό). Ο κλίβανος SA 230MA λειτουργεί με μικροεπεξεργαστή, ο οποίος προσφέρει λογισμικό για έξυπνο έλεγχο ακρίβειας θερμοκρασίας και ρυθμίσεων για διάγνωση, στέγνωμα και προεπιλεγμένες ρυθμίσεις αποστείρωσης.
  Το κύριο χαρακτηριστικό λειτουργίας του είναι η αντλία κενού που προσφέρει αποστείρωση εσωτερικά και εξωτερικά σε σωληνωτά εργαλεία(καθετήρες-ενδοσκόπια).

  Εγγύηση 2 ετών.

  Quick View
 • Υγρός κλίβανος Sturdy SA-232 16L Class N

  1,168.70 ME ΦΠΑ

  Ο αυτόματος υγρός κλίβανος Sturdy SA 232 είναι σύγχρονα κατασκευασμένος διαθέτοντας μικροεπεξεργαστή προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και νερού σε σχέση με τους παραδοσιακούς κλιβάνους. Επίσης, λόγω της μείωσης στα μηχανικά μέρη η συντήρηση που χρειάζεται είναι σπανιότερη ενώ παράλληλα είναι ένας από τους πιο οικονομικούς και αξιόπιστους κλιβάνους υγρής αποστείρωσης οριζόντιου τύπου της Ελληνικής αγοράς.
  Ο πίνακας ελέγχου έχει σχεδιαστεί με στόχο την διευκόλυνση του χρήστη, ώστε να χρησιμοποιείται και από άτομο με μικρότερη εμπειρία.
  Εγγύηση 2 ετών.

  Quick View
 • Υγρός κλίβανος Sturdy SA-232X 16L Class N

  1,740.00 ME ΦΠΑ

  Ο αυτόματος υγρός κλίβανος Sturdy SA 232X είναι σύγχρονα κατασκευασμένος διαθέτοντας μικροεπεξεργαστή προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και νερού σε σχέση με τους παραδοσιακούς κλιβάνους. Επίσης, λόγω της μείωσης στα μηχανικά μέρη η συντήρηση που χρειάζεται είναι σπανιότερη ενώ παράλληλα είναι ένας από τους πιο οικονομικούς και αξιόπιστους κλιβάνους υγρής αποστείρωσης οριζόντιου τύπου της Ελληνικής αγοράς.
  Ο πίνακας ελέγχου έχει σχεδιαστεί με στόχο την διευκόλυνση του χρήστη, ώστε να χρησιμοποιείται και από άτομο με μικρότερη εμπειρία.
  Εγγύηση 2 ετών.

  Quick View
X