Βρεφοζυγός Soehnle 8320.01.001

Soehnle

Soehnle

Ζυγαριές και βρεφοζυγοί από τη γερμανική εταιρία Soehnle με μοντέρνο σχεδιασμο και υψηλή ακρίβεια. Χάρη στην αυτόματη λειτουργία ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, οι ζυγαριές είναι πολύ εύχρηστες και, ως εκ τούτου, είναι ιδανικές για φαρμακεία, καταστήματα υγειονομικής περίθαλψης, γυμναστήρια και ιατρεία.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Βρεφοζυγός Soehnle 8320.01.001

  180.00 ME ΦΠΑ

  Ο βρεφοζυγός Soehnle 8320 με δυνατότητα αναδίπλωσης. Είναι ιδανικός για επαγγελματίες σε κατ’οίκον επισκέψεις αλλά και το ιατρείο καθώς είναι αξιόπιστος και εύκολος στην μεταφορά. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης με μαγνητική κλειδαριά τον καθιστά εύκολο στη μεταφορά ενώ η LCD οθόνη εύκολο στην ανάγνωση. Το μέγεθος των ψηφίων είναι 15 mm και διαθέτει λειτουργία απόβαρου για καλύμματα και πάνες. Η τιμή βάρους θα κρατηθεί για λίγα δευτερόλεπτα μετά την απομάλρυνση του βρέφους(hold function). Δυνατότητα αλλαγής σε μονάδες kg / lb και λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Τροφοδοσία: 2 αλκαλικές μπαταρίες AAA με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος: 15 kg Διαβάθμιση: 10 g

  Εγγύηση 2 ετών
  Γερμανική κατασκευή

  Quick View
 • Ζυγαριά αναλογική Soehnle

  76.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά αναλογική Soehnle που δεν χρειάζεται μπαταρίες, λειτουργεί μηχανικά. Διαθέτει μεγάλη ευανάγνωστη ένδειξη βάρους και σταθερή μεταλλική βάση. Η αντιολισθητική επιφάνεια από ειδικό υλικό προσφέρει μέγιστη ασφάλεια. Έχει κλασικό σχεδιασμό με ιδιαίτερα μεγάλα ψηφία και κόκκινη ένδειξη για την προβολή του βάρους, καθιστώντας την πολύ εύκολη στην ανάγνωση.

  Μέγιστο βάρος: 160kg

  Quick View
 • Ζυγαριά κολώνα Soehnle 7830

  644.80 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά κολώνα Soehnle 7830 ηλεκτρονική με δυνατότητα μέτρησης έως 220kg,μοντέρνο σχεδιασμό, γυάλινη οθόνη και αντιολισθητική επιφάνεια. Η τέλεια επιλογή για χρήση σε όλους τους τομείς της ιατρικής. Ηλεκτρονική κλίμακα βαριάς χρήσης με εξαιρετικά μεγάλη πλατφόρμα χαμηλού επιπέδου. Λειτουργία ανάγνωσης τελευταίας μέτρησης και λειτουργία μητέρας-παιδιού δίνουν γρήγορα και σαφή αποτελέσματα των διατροφικών προτύπων των ασθενών. Η αλλαγή φοράς ένδειξης αποτελέσματος επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση τόσο από την πλευρά του ασθενούς όσο και από την πλευρά του ιατρού. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης αναστημόμετρου(προαιρετικά).
  Λειτουργίες: Απόσβεση, παύση, αυτόματη ρύθμιση μηδενός, στροφή οθόνης, ένδειξη χαμηλής μπαταρίας, αυτόματη απενεργοποίηση.

  Συνοδεύεται από μετασχηματιστή, για λειτουργία χωρίς μπαταρίες.

  Quick View
 • Ηλεκτρονικό αναστημόμετρο Soehnle

  192.20 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονικό αναστημόμετρο Soehnle με εύρος μέτρησης: 50-240 cm και υποδιαίρεση: 1 cm. Πτυσσόμενο αναστημόμετρο για εύκολη μεταφορά και άνετη χρήση. Διαθέτει λειτουργία διπλώματος και ενσωματωμένο αισθητήρα κλίσης για διόρθωση αν το όργανο μέτρησης δεν είναι οριζόντιο, με προβολή μηνύματος σφάλματος. Λειτουργεί μέσω τεχνολογίας μετρήσεων υπερήχων, ενώ στο τέλος της μέτρησης μετά από ηχητικό σήμα εμφανίζεται η ένδειξη στην οθόνη LCD με μέγεθος ψηφίων 9 χιλιοστών.

  Quick View
X