Αναλυτής ταινιών ούρων Siemens Clinitek Status+

Siemens

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Αναλυτής ταινιών ούρων Siemens Clinitek Status+

  1,000.00 ME ΦΠΑ

  Αναλυτής ταινιών ούρων Siemens Clinitek Status με αυτόματη αναγνώριση ταινιών μέτρησης. Ο χειρισμός του αναλυτή γίνεται από την οθόνη αφής , η οποία εμφανίζει τα αποτελέσματα που μπορούν παράλληλα να εκτυπωθούν στον ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή. Με κάθε διαδικασία δοκιμής γίνεται και αυτόματος έλεγχος ποιότητας, ώστε κάθε μέτρηση να είναι ακριβής και αξιόπιστη.

  Είναι συμβατός με τις ταινίες Bayer – Siemens Multistix, Clinitek Microalbumin αλλά και μς τις Clinitest hCG για τεστ κυήσεως. Ο αναλυτής χρησιμοποιείται για την ανίχνευση εγκυμοσύνης, αλλά και για την παροχή σημαντικών πληροφοριών σχετικά με πιθανές ασθένειες, όπως λοιμώξεις ή διαταραχές των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος. Ο φορητός αναλυτής ούρων Clinitek Status + είναι ένα συμπαγές και γρήγορο ημιαυτόματο σύστημα ανάλυσης για τις ιατρικές πρακτικές.

  Γίνεται αυτόματη αναγνώριση των ταινιών μέτρησης και διαθέτει δύο λειτουργίες:

  1. Είτε για γρήγορες δοκιμές (χωρίς ID) – Quick Test
  2. Είτε για πλήρεις δοκιμές (με ID) – Full Test
  Quick View
 • Ταινίες μέτρησης ούρων 10 παραμέτρων Siemens Multistix 10SG – 100τμχ

  20.00 ME ΦΠΑ

  Αντιδραστήριες ταινίες ούρων 10 παραμέτρων Siemens Multistix® 10 SG.
  Συσκευασία 100 τεμαχίων. Η ταινία αντιδραστηρίου Multistix® 10 SG είναι η αξιόπιστη πρώτη γραμμή δοκιμής για την ανίχνευση ενός ευρέως φάσματος συνθηκών, από την ανίχνευση λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος (UTI1) στο διαβήτη και τις νεφρικές διαταραχές. Βοηθούν στην απόκτηση μιας ευρείας κλινικής εικόνας της υγείας του ασθενούς.

  Quick View
 • Ταινίες μέτρησης ούρων Microalbumin 2 Siemens Multistix – 25 τμχ

  44.52 ME ΦΠΑ

  Ταινίες μέτρησης ούρων Microalbumin 2 Siemens Multistix σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Οι ταινίες προσδιορίζουν την αναλογία κρεατινίνης προς λευκωματίνη σε αυθόρμητα δείγματα ούρων. Οι δοκιμαστικές ταινίες ούρων αξιολογούνται με τον αναλυτή ούρων Clinitek 50 ή Clinitek Status. Καθώς μετρώνται και οι τιμές λευκωματίνης και κρεατινίνης, ο αριθμός των ψευδώς αρνητικών και ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων μειώνεται σημαντικά.

  Χαμηλό όριο ανίχνευσης (20 mg/l)
  Υλικό δείγματος: αυθόρμητα ούρα
  Χαμηλός κίνδυνος σφαλμάτων μετάδοσης και ανάγνωσης
  Αποτελέσματα εντός 60 δευτερολέπτων
  Συσκευασία 25 δοκιμαστικών ταινιών

  Quick View
X