Γάντια αποστειρωμένα χωρίς πούδρα Derma PF – ζεύγος 7.5

Sempermed

Η Sempermed του ομίλου Semperit προσφέρει αξιόπιστες και ανθεκτικές λύσεις σε ιατρικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα. Λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, κατέχει ηγετική θέση στις πωλήσεις χειρουργικών γαντιών και γαντιών για χρήση σε βαριές βιομηχανίες. Τα γάντια της Sempermed προσφέρουν αυξημένη υγιεινή για τους ασθενείς νοσοκομείων και ιατρείων καθώς και απόλυτη προστασία σε εργαστήρια και βιομηχανίες εξαιτίας της υψηλής αντοχής τους στα χημικά και επικίνδυνα υλικά.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

 • Γάντια αποστειρωμένα χωρίς πούδρα Derma PF – ζεύγος 7.5

  0.41 ME ΦΠΑ

  Χειρουργικά γάντια χωρίς πούδρα από σε λάτεξ ζεύγος Semper σε μέγεθος 7,5. Αποστειρωμένα γάντια από λάτεξ, χωρίς πούδρα σε λευκό χρώμα που διαθέτουν υψηλή ελαστικότητα και είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά.Έχουν ανετη εφαρμογή και είναι γενικής χρήσης, κατάλληλα για όλους τους χειρουργικούς τομείς. Ειδικότερα για επεμβάσεις που αφορούν ιστούς του σώματος, που διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο ή δεν διαθέτουν αρκετή αντοχή.

  Αποστειρωμένη συσκευασία ζεύγους.

  Quick View
 • Γάντια αποστειρωμένα χωρίς πούδρα Supreme – ζεύγος

  0.56 ΜΕ ΦΠΑ

  Χειρουργικά γάντια χωρίς πούδρα από λάτεξ (ζεύγος) Sempercare Supreme. Διαθέτουν μέγιστη ποιότητα και αντοχή στο σκίσιμο. Αποστειρωμένα γάντια από λάτεξ, χωρίς πούδρα σε λευκό χρώμα που διαθέτουν υψηλή ελαστικότητα και είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά.Έχουν ανετη εφαρμογή και είναι γενικής χρήσης, κατάλληλα για όλους τους χειρουργικούς τομείς. Ειδικότερα για επεμβάσεις που αφορούν ιστούς του σώματος, που διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο ή δεν διαθέτουν αρκετή αντοχή.

  Αποστειρωμένη συσκευασία ζεύγους.

  Quick View
X