Μάσκα C-PAP στοματορινική Resmed Mirage Quattro

Resmed

Η ResMed είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής παγκοσμίως αναπνευστικών συσκευών CPAP, Auto CPAP, VPAP & αναπνευστήρων πίεσης όγκου, καθώς επίσης των αναλωσίμων τους και ρινικών, στοματορινικών & total face μασκών. Τα εξαιρετικά πετυχημένα μοντέλα αναπνευστικών συσκευών Auto CPAP AirSense™ 10, VPAP AirCurve™ 10, Astral™ & Stellar™ καθώς επίσης οι σειρές μασκών CPAP & VPAP AirFit™, AirTouch™ & Quattro™ αποτελλούν σημεία αναφοράς λόγω των καινοτόμων χαρακτηριστικών τους αλλά και της αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης αναπνευστικών διαταραχών.Όλα τα προιόντα της ResMed κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα παγκοσμίως, ενώ κάθε προιόν βασίζεται σε κλινική ή εργαστηριακή έρευνα, πριν διατεθούν στην παγκόσμια αγορά.

 

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

 • Μάσκα C-PAP στοματορινική Resmed Mirage Quattro

  124.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Μάσκα C-PAP στοματορινική Resmed Mirage Quattro προσφέρει έμπιστο και αξιόπιστο αποτέλεσμα για τις πιο απαιτητικές καταστάσεις στην θεραπεία σας.

  Η Mirage Quattro από την ResMed αποτελεί σημείο αναφοράς για τις μάσκες CPAP.
  Προσφέροντας εκλεπτυσμένο σχεδιασμό για υψηλή απόδοση, η Mirage Quattro είναι εύκολη στην προσαρμογή και την χρήση με κεφαλοδέτες που κρατούν την ρύθμιση, μαγνητικά κλιπ και επιλογή 24 θέσεων μετωπιαίας στήριξης για την εξατομικευμένη λύση βάσει του δικού σας προσώπου. Η σιλικόνη τεχνολογίας Spring Air™ είναι άνετη επιτρέποντας μεγάλο εύρος κινήσεων κατά την διάρκεια του ύπνου.

  Quick View
X