Εξεταστικό κρεβάτι ξύλινο

Quirumed

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Εξεταστικό κρεβάτι ξύλινο

  601.40 ΜΕ ΦΠΑ

  Σταθερή εξεταστική κλίνη με ξύλινο σκελετό που αποτελείται από δύο κομμάτια. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος με στόχο να έχει ρυθμιζόμενο ύψος. Το ύψος μπορεί να μεταβληθεί από 65εκ. έως 78εκ. ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε ειδικότητας. Η πλάτη μπορεί να ρυθμιστεί σε γωνία από 0° έως 70° και ρυθμίζεται με αυτόματο χειροκίνητο μηχανισμό.
  Λευκή ταπετσαρία από δερματίνη και εσωτερική επένδυση στρώματος υψηλής πυκνότητας.

  Quick View
 • Υπερήχος φυσικοθεραπείας φορητός με TENS UltraRelief 2.0 – 1Mhz

  372.00 ME ΦΠΑ

  Υπερήχος φυσικοθεραπείας φορητός UltraRelief 2.0 με TENS και συχνότητα 1Mhz κατάλληλος για την ανακούφιση του πόνου. Ξεχωρίζει για τον εργονομικό σχεδιασμό του, την ευκολία χρήσης του και κυρίως ότι λειτουργεί ως συσκευή 3 σε 1: μόνο υπέρηχος, μόνο ηλεκτροθεραπεία ή και τα δύο ταυτόχρονα(η λειτουργία TENS μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα ή και παράλληλα με τον υπέρηχο).

  Διαθέτει δύο κύρια προγράμματα: υπερηχογράφημα και συνδυαστική θεραπεία. Για κάθε πρόγραμμα, ο χρήστης πρέπει πρώτα να εφαρμόσει τζελ μετάδοσης υπερήχων στην περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί. Η συνδυαστική θεραπεία απαιτεί την εφαρμογή ηλεκτροδίων. Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία, μπορούν να προσαρμοστούν οι ακόλουθες ρυθμίσεις για κάθε πρόγραμμα:

  •  Ένταση υπερήχων (χαμηλή, μεσαία ή υψηλή).
  •  Χρόνος θεραπείας (5, 10 ή 15 λεπτά).
  •  Ένταση διέγερσης (ΜΟΝΟ σε συνδυαστική θεραπεία).

  Μόλις διαμορφώσετε και επιλέξετε τις ρυθμίσεις, η κεφαλή θεραπείας θα κάνει μια αργή κυκλική κίνηση πάνω από την περιοχή θεραπείας. Στο τέλος της συνεδρίας, η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.

  Ενδείκνυται για τη θεραπεία μετατραυματικού πόνου, χρόνιου πόνου, μετεγχειρητικού πόνου, συσπάσεων στις αρθρώσεις και μυϊκών σπασμών. Ιδανικό για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

  Quick View
 • Φορείο νοσοκομειακό μεταφοράς ασθενούς με ρόδες – υδραυλική ανύψωση

  1,550.00 ME ΦΠΑ

  Φορείο νοσοκομειακό μεταφοράς ασθενούς με υδραυλική ανύψωση,τροχούς και κάγκελα. Αυτό το κρεβάτι μεταφοράς στοχεύει ειδικά τη μεταφορά ασθενών με ευέλικτο και βολικό τρόπο μεταξύ των νοσοκομειακών τμημάτων. Περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες για την παροχή κατάλληλης και αποτελεσματικής προσοχής.
  Με απλό φινίρισμα που του επιτρέπει να συνδυάζεται τέλεια με άλλο εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης.

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Κατασκευασμένο από μέταλλο και ABS με χαρακτηριστικά που ενισχύουν την αντοχή του
  •  Ρύθμιση ύψους μέσω πτυσσόμενης λαβής μανιβέλας
  •  Ρυθμιζόμενη πλάτη μέσω υδραυλικού συστήματος
  •  Πτυσσόμενα κάγκελα
  •  Στατώ ορού
  •  4 τροχοί με σύστημα φρένων
  •  Κεντρικός βοηθητικός τροχός για βέλτιστη λειτουργία
  Quick View
 • Φωτοθεραπεία τροχήλατη LED

  967.20 ME ΦΠΑ

  Μηχανή φωτοθεραπείας με LED για βελτίωση της κατάστασης του δέρματος του προσώπου, του σώματος και του τριχωτού. Αυτή η τεχνική συνιστάται για όλα τα είδη δέρματος. Μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης, παρέχει φως στο δέρμα και βοηθά στην επιβράδυνση της τριχόπτωσης. Γνωστή ως “μαγικό φως”, η φωτοδυναμική θεραπεία είναι μια νέα τεχνική που χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική θεραπεία παθήσεων του δέρματος, όπως γήρανση, σκοτεινά σημεία και ακμή. Τα φώτα φωτονίων διεγείρουν τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Ανάλογα με τα συμπτώματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, υπάρχουν διαφορετικά είδη χρωμάτων και εντάσεων φωτονίων. Αυτή η επεξεργασία περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός παράγοντα φωτοευαισθητοποίησης, ακολουθούμενο από τον φωτισμό της περιοχής που θα αντιμετωπιστεί με το αντίστοιχο φως. Ο εξοπλισμός ενισχύει την λάμψη του δέρματος, βελτιώνει τη χαλάρωση του δέρματος, γραμμών και ρυτίδων. Βακτηριοκτόνο αποτέλεσμα μετά την υγιεινή του προσώπου. Αυξάνει τη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος. Βοηθάει στον έλεγχο της  τριχόπτωσης. Διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών και βελτιώνει την ποιότητα.

  Εφαρμογή:

  Η φωτοδυναμικη θεραπεία είναι κατάλληλη για θεραπείες προσώπου, σώματος και τριχωτού της κεφαλής.
  Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανόμενων των πιο σκούρων,

  χωρίς την αρνητική παρενέργεια υποχρωματισμού. (αξιολόγηση τύπων 4 και 5* fitzpatrick) υπάρχει ένα σύστημα παλμικού φωτός (ipl) ή λεϊζερ.

  Λειτουργεί με χαμηλή εκπομπή ενεργείας, το οποίο δεν είναι επεμβατικό ή αφαιρετικό σύστημα
  Η διαδικασία εφαρμογής είναι απλή, άνετη, απαλή και αποτελεσματική.

  Quick View
X