Απινιδωτής HeartSave AED

Primedic-Metrax

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Απινιδωτής HeartSave AED

  1,547.60 ME ΦΠΑ

  Ημιαυτόματος εξωτερικός απινιδωτής. Mπαταρία λιθίου (LiMnO2 15V/2, 8Ah) με διάρκεια ζωής 6 έτη.

  Quick View
 • Απινιδωτής HeartSave AED-Μ

  2,284.30 ME ΦΠΑ

  Απινιδωτής HeartSave AED-Μ ημιαυτόματος εξωτερικός με μεγάλη LCD οθόνη 4,7 ιντσών για προβολή καρδιογραφήματος πριν και κατά την απινίδωση. Διαθέτει πληκτρολόγιο μεμβράνης για πλοήγηση στο μενού ρύθμισης και αποθήκευση ρυθμίσεων χρήστη. Κατάλληλο και για παιδιατρική απινίδωση σύμφωνα με τη βάση δεδομένων ECG Pediatric ECG. Διαθέτει κουμπί σοκ που μπορεί να πατηθεί αφού ο απινιδωτής κάνει “Clear” ώστε να γίνει η απινίδωση.
  Υποδοχή σύνδεσης για αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια (SavePads) και διαδικασία αυτοελέγχου με ένδειξη ενεργής κατάστασης που παρέχει εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας της συσκευής.

  Εύκολο άνοιγμα για αντικατάσταση της μπαταρίας (μπαταρία 6 χρόνων / stand-by) και πρόσβαση στο SaveCard. Η συσκευή αποθηκεύει αυτόματα όλο το θόρυβο δεδομένων και περιβάλλοντος (που συλλαμβάνεται από μικρόφωνο) σε αφαιρούμενη κάρτα αποθήκευσης.

  Ρύθμιση μενού
  Επιμέρους διαμορφώσεις χρηστών. οδηγίες χρήσης διαθέσιμες σε μια σειρά από γλώσσες.

  Quick View
 • Απινιδωτής HeartSave AS

  1,902.70 ME ΦΠΑ

  Πλήρως αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής με μεγάλη LCD οθόνη.

  Quick View
 • Απινιδωτής αυτόματος HeartSave – PAD Ελληνικά

  1,632.40 ME ΦΠΑ

  Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής HeartSave – PAD από την Γερμανική εταιρία Primedic με μπαταρία λιθίου (200 απινιδώσεις στα 360J) 3 χρόνια αναμονή που ομιλεί ελληνικά. Διφασικής τεχνολογίας εκθετικής κυματομορφής. Η παρεχόμενη ενέργεία είναι από 140J έως 360J και διαθέτει 5 πρωτόκολλα παροχής ενέργειας. Εύκολη χρήση με 1 μόνο κουμπί.

  Τα προγραμματισμένα βήματα απινίδωσης είναι 200J – 300J -300J(τρεις κύκλοι απινίδωσης) με τον χρόνο ανά κύκλο να είναι λιγότερο από 1′.

  Η γκάμα προϊόντων PRIMEDIC HeartSave είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει γρήγορη λειτουργία.
  Η καθαρή φωνή προτρέπει τους οδηγούς πρώτων βοηθειών στη διαδικασία διάσωσης με μηνύματα και ήχους στα ελληνικά.

  Quick View
X