Γυναικολογικό σπιράλ Pregna Inara 375 Cu

Pregna

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Γυναικολογικό σπιράλ Pregna Inara 375 Cu

  12.00 ME ΦΠΑ

  Γυναικολογικό σπιράλ Inara 375 Cu IUD κατάλληλο για γυναικολογική χρήση ως ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα αντισυλληπτικά στον κόσμο. Αυτές τις μέρες τα σπιράλ είναι ασφαλή, με μεγάλη αποτελεσματικότητα αντισύλληψης. Ένα από τα πιο γενικά χρησιμοποιούμενα IUD με χάλκινη άκρη είναι το Inara Cu 375. Το Cu 375 είναι ιδανικό για χρήση έως 5 χρόνια.

  Quick View
 • Γυναικολογικό σπιράλ Pregna Silverline 380Ag

  13.00 ME ΦΠΑ

  Γυναικολογικό σπιράλ Pregna τύπου Τ Silverline 380Ag. Ιδανικό για τοποθέτηση μετά τον πλακούντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επείγουσα αντισύλληψη.
  Προσφέρει μακροπρόθεσμη αναστρέψιμη απόσταση έως και 5 ετών
  Στα σπιράλ Silverline το χάλκινο σύρμα έχει πυρήνα αργύρου, ο οποίος εμποδίζει τον κατακερματισμό του χάλκινου σύρματος, με υγρά της μήτρας. Ένα χάλκινο σύρμα με ασημένιο πυρήνα τυλιγμένο σε πλαίσιο πολυαιθυλενίου με νήμα δεμένο στο κάτω μέρος του κάθετου βραχίονα. Το Silverline Cu 380 Ag IUD προσφέρει σχεδόν πλήρη προστασία κατά της εγκυμοσύνης, έχοντας διάρκεια ζωής 5 χρόνια και αποτελεσματική περίοδο 5 ετών.

  Quick View
 • Γυναικολογικό σπιράλ τύπου Pregna T Cu380A

  8.70 ME ΦΠΑ

  Γυναικολογικό σπιράλ τύπου T Cu380A – ενδομήτρια συσκευή για μια ασφαλής και αξιόπιστη χρήση που διευκολύνει τις ανησυχίες ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης του χρήστη για περίοδο έως και 10 ετών. Το Pregna Copper T 380 A έχει ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο από 99%, προσφέρει πλήρη αποκατάσταση της γονιμότητας κατά την αφαίρεση, της οποία η διαδικασία είναι επίσης πολύ εύκολη.

  Quick View
X