Γυναικολογικό σπιράλ Pregna Inara 375 Cu

Pregna

Η Pregna είναι ένας κορυφαίος Οργανισμός Αντισυλληπτικών Λύσεων και εξυπηρετεί γυναίκες από το 1991. Η Pregna έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο σε 140 χώρες σε συνεργασία με οργανισμούς κοινωνικού μάρκετινγκ καθώς και με ιδιώτες διανομείς στον τομέα των ενδομήτριων συσκευών.

Η Pregna είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής IUD στον κόσμο και μέχρι στιγμής έχουν εξυπηρετηθεί 100 εκατομμύρια γυναίκες. Η Pregna είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001: 2008, CE, WHO GMP, ISO 14001, ISO 13485 και διαθέτει εσωτερική Ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης που έχει συμβάλει σε πολλά πρωτοποριακά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης αξίας σε υπάρχοντα μοντέλα.

Η Pregna έχει λάβει 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 3 ευρεσιτεχνίες εκκρεμούν και καταθέτει περισσότερες πατέντες κάθε χρόνο.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Γυναικολογικό σπιράλ Pregna Inara 375 Cu

  12.00 ME ΦΠΑ

  Γυναικολογικό σπιράλ Inara 375 Cu IUD κατάλληλο για γυναικολογική χρήση ως ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα αντισυλληπτικά στον κόσμο. Αυτές τις μέρες τα σπιράλ είναι ασφαλή, με μεγάλη αποτελεσματικότητα αντισύλληψης. Ένα από τα πιο γενικά χρησιμοποιούμενα IUD με χάλκινη άκρη είναι το Inara Cu 375. Το Cu 375 είναι ιδανικό για χρήση έως 5 χρόνια.

  Quick View
 • Γυναικολογικό σπιράλ Pregna Silverline 380Ag

  13.00 ME ΦΠΑ

  Γυναικολογικό σπιράλ Pregna τύπου Τ Silverline 380Ag. Ιδανικό για τοποθέτηση μετά τον πλακούντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επείγουσα αντισύλληψη.
  Προσφέρει μακροπρόθεσμη αναστρέψιμη απόσταση έως και 5 ετών
  Στα σπιράλ Silverline το χάλκινο σύρμα έχει πυρήνα αργύρου, ο οποίος εμποδίζει τον κατακερματισμό του χάλκινου σύρματος, με υγρά της μήτρας. Ένα χάλκινο σύρμα με ασημένιο πυρήνα τυλιγμένο σε πλαίσιο πολυαιθυλενίου με νήμα δεμένο στο κάτω μέρος του κάθετου βραχίονα. Το Silverline Cu 380 Ag IUD προσφέρει σχεδόν πλήρη προστασία κατά της εγκυμοσύνης, έχοντας διάρκεια ζωής 5 χρόνια και αποτελεσματική περίοδο 5 ετών.

  Quick View
 • Γυναικολογικό σπιράλ τύπου Pregna T Cu380A

  8.70 ME ΦΠΑ

  Γυναικολογικό σπιράλ τύπου T Cu380A – ενδομήτρια συσκευή για μια ασφαλής και αξιόπιστη χρήση που διευκολύνει τις ανησυχίες ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης του χρήστη για περίοδο έως και 10 ετών. Το Pregna Copper T 380 A έχει ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο από 99%, προσφέρει πλήρη αποκατάσταση της γονιμότητας κατά την αφαίρεση, της οποία η διαδικασία είναι επίσης πολύ εύκολη.

  Quick View
X