Ανταλλακτικό νεφελοποιητή Pari Boy SX

Pari Boy

Η PARI είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που βρίσκεται σε ιδιωτική ιδιοκτησία από το 1906. Αναπτύσσει και εμπορεύεται προϊόντα για τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία παθήσεων των ανώτερων και κατώτερων αεραγωγών. Κατασκευάζει ιατρικές/τεχνικές συσκευές κορυφαίας ποιότητας. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την παραγωγή συσκευών εισπνοής και νεφελοποιητών, την κατασκευή εργαλείων ακριβείας, πλαστικών υψηλής ποιότητας και μηχανικής χύτευσης με έγχυση και αυτοματοποιημένης τεχνολογίας κατασκευής. Κατασκευάζει φαρμακευτικά προϊόντα και συσκευές εισπνοής που χρησιμοποιούν την τεχνολογία eFlow ®. Ένας βασικός τομέας είναι η ανάπτυξη βελτιστοποιημένων συνδυασμών φαρμάκων και συσκευών με τη δημιουργία συνεργασιών αδειοδότησης.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Ανταλλακτικό νεφελοποιητή Pari Boy SX

  64.48 ME ΦΠΑ

  Ανταλλακτικό νεφελοποιητή Pari Boy SX*.

  Σετ ποτήρι και σωλήνας νεφελοποιητή Pari Boy SX.

  Quick View
 • Νεφελοποιητής Pari Boy Classic

  240.00 ME ΦΠΑ

  Νεφελοποιητής Pari Boy Classic ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για οξείες και χρόνιες παθήσεις του αναπνευστικού που ξεκινούν από την ηλικία των 4 ετών.
  Το PARI BOY Classic με νέο σχεδιασμό συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αποτελεσματικότητα θεραπείας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία καταστάσεων όπως το βρογχικό άσθμα, το αλλεργικό άσθμα και η οξεία ή χρόνια βρογχίτιδα.

  Χρόνοι εισπνοής κάτω των 5 λεπτών με 2,5 ml διαλύματος εισπνοής.
  Νεφελοποιητής PARI LC SPRINT για αποτελεσματική εναπόθεση στους πνεύμονες ακόμη και με σύντομους χρόνους εισπνοής.
  Με έλεγχο PIF – το ενσωματωμένο εργαλείο εκπαίδευσης βοηθά τους ασθενείς να μάθουν μια αποτελεσματική τεχνική εισπνοής.

  Quick View
 • Νεφελοποιητής Pari Boy Pro

  248.00 ME ΦΠΑ

  Νεφελοποιητής PARI BOY Pro με δύο ακροφύσια αερολυμάτων (μπλέ ή κόκκινο). Το PARI BOY Pro είναι κατάλληλο για ασθενείς ηλικίας 4 ετών και άνω. Το κόκκινο ακροφύσιο δημιουργεί ακόμα πιο λεπτά σταγονίδια που μπορούν να φτάσουν στην περιφερειακή περιοχή των πνευμόνων. Το μπλε ακριοφύσιο παρέχει βέλτιστη θεραπεία στην κεντρική αναπνευστική οδό.

  Διακόπτες PIF – LC
  – Ο έλεγχος PIF αναγνωρίζει πότε κάποιος αναπνέει πολύ γρήγορα και βοηθά τους ασθενείς να μάθουν τη σωστή τεχνική αναπνοής. Αυτό είναι σημαντικό καθώς η σωστή αναπνοή είναι επιτακτική, εάν το φάρμακο πρόκειται να μεταφερθεί, πέρα ​​από τον λαιμό, στους πνεύμονες.
  – Ο διακόπτης LC μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιλογή είτε διαλείπουσας είτε συνεχούς νεφελοποίησης.

  Εύκολη χρήση. Κατάλληλος για παιδιά και ενήλικες. Λειτουργεί με ρεύμα.

  Quick View
X