Υποσέντονα ακράτειας 60x90cm Open – 15τμχ

Open

Η εταιρεία OPEN CARE ΙΚΕ ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2012.Η σειρά προϊόντων ακράτειας Open Care λανσάρεται στην αγορά to 2015. Σταθμός στην έως σήμερα πορεία της εταιρίας είναι η στρατηγικής σημασίας αποκλειστική συνεργασία της με τον οίκο Abena A/S International.
Τον Ιούλιο του 2017 η εταιρία ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή όλων των Premium προϊόντων ακράτειας, περιποίησης δέρματος και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού του οίκου, για την ελληνική αγορά. Η εταιρεία παράγει προιόντα όπως γάζες, γάντια, αυτοκόλλητα επιθέματα, απολυμαντικά, πάνες για βρέφη και απορρυπαντικά.

 

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

  • Υποσέντονα ακράτειας 60x90cm Open – 15τμχ

    3.47 ME ΦΠΑ

    Υποσέντονα ακράτειας 60x90cm Open σε συσκευασία των 15 τεμαχίων. Τα νέα υπεραπορροφητικά υποσέντονα Open Care με την extra απαλή και ανθεκτική τους σύνθεση προστατεύουν την επιδερμίδα από υγρασία και ερεθισμούς και εξασφαλίζουν την ευχάριστη διαμονή στο κρεβάτι ακόμη και σε περίπτωση συνεχούς κατάκλισης. Η αδιάβροχη επένδυση αλλά και το extra απορροφητικό στρώμα χαρτόμαζας επιτρέπουν την μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση υγρών.

    Quick View
X