Aνταλλακτικά νεογνολογικών αισθητήρων Nonin

Nonin

Nonin

Η αμερικάνικη εταιρία NONIN είναι πρωτοπόρος στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και την κατασκευή οξυμέτρων. Στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία αξιόπιστων τεχνολογιών που παρέχουν σταθερά ακριβείς μετρήσεις. Παράλληλα τα προϊόντα της είναι οικονομικά και μικρά σε μέγεθος για εύκολη χρήση στο ιατρείο, στο νοσοκομείο ή για πρώτες βοήθειες. Οι συσκευές Nonin διαθέτουν υψηλή ποιότητα κατασκευής για μακροχρόνια χρήση ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν εύκολα για ανάλυση στον υπολογιστή μέσω τεχνολογίας Bluetooth.

Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

 • Aνταλλακτικά νεογνολογικών αισθητήρων Nonin

  32.00 ME ΦΠΑ

  Aνταλλακτικά νεογνολογικών αισθητήρων Nonin 25 τεμαχίων

  Quick View
 • Βάση οξυμέτρου Nonin 2500

  350.00 ME ΦΠΑ

  Βάση επιτραπέζια οξυμέτρου Nonin 2500. Με πλήρη φόρτιση η συσκευή διαθέτει αυτονομία συνεχούς λειτουργίας 40 ωρών.

  Quick View
 • Νεογνολογικοί αισθητήρες Nonin με 25 ανταλλακτικά

  124.00 ME ΦΠΑ

  Νεογνολογικοί αισθητήρες για οξύμετρο Nonin 2500 και Avant με 25 ανταλλακτικά.

  Quick View
 • Οξύμετρο – Avant 9600

  1,536.16 ME ΦΠΑ

  Επιτραπέζιο οξύμετρο με οθόνη, κατάλληλο και για νοσοκομειακή χρήση. Ρυθμιζόμενοι συναγερμοί. Ρεύμα & μπαταρία. Καταγραφή εώς 115 ώρες.

  Quick View
 • Οξύμετρο Nonin 2500 PalmSAT – παιδικός αισθητήρας

  Απο 574.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Οξύμετρο PalmSAT®2500 της Nonin που περιλαμβάνει παιδιατρικό αισθητήρα οξυμετρίας με ακριβή μέτρηση του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα και του καρδιακού ρυθμού. Εύκολη χρήση με 2 κουμπιά. Διαλέξτε μεταξύ του μοντέλου χωρίς ή με ειδοποίηση Nonin 2500A PalmSAT(alarm). Έχει αυτονομία 80 ωρών με αλκαλικές μπαταρίες(60 ώρες για το Nonin 2500A).

  Έγγύηση 3 ετών

  Quick View
 • Οξύμετρο Nonin 2500 PalmSAT®

  Απο 574.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Οξύμετρο PalmSAT®2500 της Nonin με ακριβή μέτρηση του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα και του καρδιακού ρυθμού. Εύκολη χρήση με 2 κουμπιά. Διαλέξτε μεταξύ του μοντέλου χωρίς ή με ειδοποίηση Nonin 2500A PalmSAT(alarm). Έχει αυτονομία 80 ωρών με αλκαλικές μπαταρίες(60 ώρες για το Nonin 2500A).

  Έγγύηση 3 ετών

  Quick View
 • Οξύμετρο Nonin Connect Elite 3240 με Bluetooth

  340.00 ME ΦΠΑ

  Οξύμετρο Nonin Connect Elite 3240 για τη μέτρηση κορεσμού οξυγόνου και παλμών ενώ διαθέτει και σύνδεση Bluetooth. Προσφέρει ακριβείς μετρήσεις του κορεσμού οξυγόνου (SpO2) ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όπως ασθενείς σε κίνηση, ασθενείς με χαμηλούς παλμούς και ασθενείς με πολύ σκούρο δέρμα. Το NoninConnect ™ Elite Finger Pulse Oximeter επιτρέπει στους κλινικούς ιατρούς να βλέπουν τις ενδείξεις SpO2 ασθενών σε πραγματικό χρόνο από απόσταση έως και 10m. Αυτό το βολικό, αξιόπιστο οξύμετρο επιτρέπει επίσης στους ασθενείς να στέλνουν τα δεδομένα κορεσμού οξυγόνου(SpO2) τους μέσω οποιασδήποτε συμβατής συσκευής Apple®, όπως iPhone ή iPad. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς και την ομάδα φροντίδας τους να εντοπίσουν προληπτικά ζητήματα για έγκαιρη παρέμβαση και να αποφύγουν την επανένταξη στο νοσοκομείο.

  Quick View
 • Οξύμετρο Nonin Vantage 9590

  189.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Οξύμετρο Nonin 9590 Onyx Vantage. Διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη, με φωτεινά LED και καταγράφει κορεσμό οξυγόνου-SpO2 και παλμούς καρδιάς. Το Onyx Vantage 9590 είναι το μοναδικό παλμικό οξύμετρο με επιστημονικά αποδεδειγμένη ακρίβεια και έχει δοκιμαστεί για χρήση σε δάκτυλα, αντίχειρες και δάκτυλα ποδιών(για χρήση σε μικρά παιδιά και βρέφη). Η οθόνη LED προσφέρει αποτελέσματα που μπορούν να διαβαστούν από οποιαδήποτε γωνία, σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, ημέρα ή νύχτα.

  4 έτη εγγύησης

  Quick View
 • Οξύμετρο Nonin WristOx-3150

  1,053.49 ME ΦΠΑ

  Οξύμετρο WristOx-3150 καρπού-δακτύλου υψηλής ποιότητας από την αμερικάνικη εταιρία Nonin. Οι παράμετροι μέτρησης είναι ο κορεσμός οξυγόνου και οι παλμοί καρδιάς. Είναι εύκολο στη χρήση με μικρό μέγεθος και μεγάλη οθόνη. Είναι ιδανικό και ακριβές σε χαμηλό κορεσμό οξυγόνου SpO2, σε χρήση για νυχτερινή οξυμετρία στο σπίτι και στο νοσοκομείο αλλά και για χρήση σε κίνηση. Μπορεί να λειτουργεί έως και 48 συνεχόμενες ώρες με 2 μπαταρίες ΑΑ. Μεταφορά δεδομένων στο πρόγραμμα NVision και συνδεσιμότητα μέσω USB.

  Εγγύηση 3 ετών.

  Quick View
 • Οξύμετρο επιτραπέζιο Nonin 7500

  1,103.60 ME ΦΠΑ

  Οξύμετρο επιτραπέζιο Nonin 7500 με αισθητήρα ενηλίκων. Είναι μια φορητή, επιτραπέζια συσκευή που προορίζεται για χρήση που χρησιμοποιείται για την ταυτόχρονη μέτρηση, εμφάνιση και καταγραφή κορεσμού οξυγόνου της αρτηριακής αιμοσφαιρίνης (SpO2) και παλμών. Προορίζεται για τον επιτόπιο έλεγχο και / ή τη συνεχή παρακολούθηση των ασθενών τόσο κατά τις συνθήκες κίνησης όσο και κατά τη διάρκεια της μη κίνησης, καθώς και στους ασθενείς που έχουν υποστεί καλή ή κακή διάχυση.

  Το παλμικό οξύμετρο 7500 της Nonin διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό χαμηλού προφίλ που του επιτρέπει να χωράει εύκολα σε μια επιφάνεια εργασίας ή στη δική του θήκη μεταφοράς. Η απλή λειτουργικότητα του κομψού, συμπαγούς 7500, ελάχιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας 16 ωρών, γρήγορη επαναφόρτιση 4 ωρών και ελάχιστη διάρκεια 70 ωρών μνήμης την καθιστά κατάλληλη για ποικίλες εφαρμογές κλινικής και οικιακής φροντίδας. Όπως όλα τα φορητά οξυμετρικά Nonin, το 7500 παρέχει ένα ευρύ φάσμα δεικτών οθόνης που παρέχουν αξιόπιστες ενδείξεις.
  Οι ευέλικτες επιλογές διαχείρισης συναγερμών του 7500 περιλαμβάνουν τη λειτουργία ασφαλείας ασθενούς και μια προκαθορισμένη από το χρήστη προεπιλογή που προσφέρει προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ασθενούς.

  Quick View
 • Παιδιατρικός αισθητήρας Nonin

  179.80 ME ΦΠΑ

  Παιδιατρικός αισθητήρας για οξύμετρο.

  Quick View
X