Βελόνες μεσοθεραπείας MB 30G – 0,30x4mm

Medical Brokers

Η εταιρεία MEDICAL BROKERS ξεκίνησε τις δραστηριότητές της ως προμηθευτής βελόνων για άρδευση οδοντικών σωλήνων. Με την ανάπτυξη της εταιρείας, η γκάμα των προϊόντων της επεκτάθηκε σταδιακά για να συμπεριλάβει μια νέα γενιά βελόνων άρδευσης οδοντικών καναλιών, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων με δύο πλαϊνά ανοίγματα, βελόνες έγχυσης, εξειδικευμένες βελόνες και δερματολογικούς σωληνίσκους.

Ως εταιρεία, έδιναν πάντα μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων τους, η οποία εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πελάτες τους. Η εταιρεία έχει λάβει θετικά σχόλια τόσο στην πολωνική αγορά όσο και διεθνώς.

Το 2012 η εταιρεία απέκτησε το πιστοποιητικό PN EN ISO 13485 και το πιστοποιητικό συμμόρφωσης με την Οδηγία 93/42 ΕΟΚ για τα προϊόντα της, όπως βελόνες ενδο-άρδευσης και δερματολογικές κάνουλες.

Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

 • Βελόνες μεσοθεραπείας MB 30G – 0,30x4mm

  16.70 ME ΦΠΑ

  Βελόνες μεσοθεραπείας MB 30G – 0,29x4mm λεπτού τοιχώματος Meso Needles από την Medical Brokers χαρακτηρίζονται κυρίως από σημαντικά λεπτότερα τοιχώματα σωλήνα σε σύγκριση με τις τυπικές βελόνες που διατίθενται στην αγορά. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρο της βελόνας σε σύγκριση με μια τυπική βελόνα του ίδιου μεγέθους. Η διαφορά, ανάλογα με το μέγεθος, είναι από 12 έως 30%. Επιπλέον, η σωστή γωνία του άκρου της,  αυξάνει την ευκρίνεια της βελόνας Meso Needles.

  Quick View
 • Βελόνες μεσοθεραπείας MB 30G – 0,30x6mm

  16.70 ME ΦΠΑ

  Βελόνες μεσοθεραπείας MB 30G – 0,29x6mm λεπτού τοιχώματος Meso Needles από την Medical Brokers χαρακτηρίζονται κυρίως από σημαντικά λεπτότερα τοιχώματα σωλήνα σε σύγκριση με τις τυπικές βελόνες που διατίθενται στην αγορά. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρο της βελόνας σε σύγκριση με μια τυπική βελόνα του ίδιου μεγέθους. Η διαφορά, ανάλογα με το μέγεθος, είναι από 12 έως 30%. Επιπλέον, η σωστή γωνία του άκρου της,  αυξάνει την ευκρίνεια της βελόνας Meso Needles.

  Quick View
 • Βελόνες μεσοθεραπείας MB 31G – 0,25x4mm

  24.80 ME ΦΠΑ

  Βελόνες μεσοθεραπείας MB 31G – 0,25x4mm λεπτού τοιχώματος Meso Needles από την Medical Brokers χαρακτηρίζονται κυρίως από σημαντικά λεπτότερα τοιχώματα σωλήνα σε σύγκριση με τις τυπικές βελόνες που διατίθενται στην αγορά. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρο της βελόνας σε σύγκριση με μια τυπική βελόνα του ίδιου μεγέθους. Η διαφορά, ανάλογα με το μέγεθος, είναι από 12 έως 30%. Επιπλέον, η σωστή γωνία του άκρου της,  αυξάνει την ευκρίνεια της βελόνας Meso Needles.

  Quick View
 • Βελόνες μεσοθεραπείας MB 31G – 0,25x6mm

  24.80 ME ΦΠΑ

  Βελόνες μεσοθεραπείας MB 31G – 0,25x6mm λεπτού τοιχώματος Meso Needles από την Medical Brokers χαρακτηρίζονται κυρίως από σημαντικά λεπτότερα τοιχώματα σωλήνα σε σύγκριση με τις τυπικές βελόνες που διατίθενται στην αγορά. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρο της βελόνας σε σύγκριση με μια τυπική βελόνα του ίδιου μεγέθους. Η διαφορά, ανάλογα με το μέγεθος, είναι από 12 έως 30%. Επιπλέον, η σωστή γωνία του άκρου της,  αυξάνει την ευκρίνεια της βελόνας Meso Needles.

  Quick View
 • Βελόνες μεσοθεραπείας MB 32G – 0,23x4mm

  27.30 ME ΦΠΑ

  Βελόνες μεσοθεραπείας MB 32G – 0,23x4mm λεπτού τοιχώματος Meso Needles από την Medical Brokers χαρακτηρίζονται κυρίως από σημαντικά λεπτότερα τοιχώματα σωλήνα σε σύγκριση με τις τυπικές βελόνες που διατίθενται στην αγορά. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρο της βελόνας σε σύγκριση με μια τυπική βελόνα του ίδιου μεγέθους. Η διαφορά, ανάλογα με το μέγεθος, είναι από 12 έως 30%. Επιπλέον, η σωστή γωνία του άκρου της,  αυξάνει την ευκρίνεια της βελόνας Meso Needles.

  Quick View
 • Βελόνες μεσοθεραπείας MB 32G – 0,23x6mm

  27.30 ME ΦΠΑ

  Βελόνες μεσοθεραπείας MB 32G – 0,23x6mm λεπτού τοιχώματος Meso Needles από την Medical Brokers χαρακτηρίζονται κυρίως από σημαντικά λεπτότερα τοιχώματα σωλήνα σε σύγκριση με τις τυπικές βελόνες που διατίθενται στην αγορά. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρο της βελόνας σε σύγκριση με μια τυπική βελόνα του ίδιου μεγέθους. Η διαφορά, ανάλογα με το μέγεθος, είναι από 12 έως 30%. Επιπλέον, η σωστή γωνία του άκρου της,  αυξάνει την ευκρίνεια της βελόνας Meso Needles.

  Quick View
 • Βελόνες μεσοθεραπείας MB 33G – 0,2x4mm

  36.83 ME ΦΠΑ

  Βελόνες μεσοθεραπείας MB 33G – 0,2x4mm λεπτού τοιχώματος Meso Needles από την Medical Brokers χαρακτηρίζονται κυρίως από σημαντικά λεπτότερα τοιχώματα σωλήνα σε σύγκριση με τις τυπικές βελόνες που διατίθενται στην αγορά. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρο της βελόνας σε σύγκριση με μια τυπική βελόνα του ίδιου μεγέθους. Η διαφορά, ανάλογα με το μέγεθος, είναι από 12 έως 30%. Επιπλέον, η σωστή γωνία του άκρου της,  αυξάνει την ευκρίνεια της βελόνας Meso Needles.

  Quick View
 • Βελόνες μεσοθεραπείας MB 33G – 0,2x6mm

  36.83 ME ΦΠΑ

  Βελόνες μεσοθεραπείας MB 33G – 0,2x6mm λεπτού τοιχώματος Meso Needles από την Medical Brokers χαρακτηρίζονται κυρίως από σημαντικά λεπτότερα τοιχώματα σωλήνα σε σύγκριση με τις τυπικές βελόνες που διατίθενται στην αγορά. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρο της βελόνας σε σύγκριση με μια τυπική βελόνα του ίδιου μεγέθους. Η διαφορά, ανάλογα με το μέγεθος, είναι από 12 έως 30%. Επιπλέον, η σωστή γωνία του άκρου της,  αυξάνει την ευκρίνεια της βελόνας Meso Needles.

  Quick View
 • Κάνουλες έγχυσης αισθητικής Economy MB

  3.96 ΜΕ ΦΠΑ

  Κάνουλες έγχυσης αισθητικής Economy MB σε διάφορα μεγέθη. Αποστειρωμένες και κατασκευασμένες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  • Οι ατραυματικές ελαστικές κάνουλες έγχυσης με αμβλύ άκρο είναι ειδικά σχεδιασμένες για την ενδομυϊκή έγχυση δερματικών filler οπως το υαλουρονικό οξύ
  • Ιδανικές για την εφαρμογή ενέσιμων θεραπειών και άλλων αισθητικών επεμβάσεων εγγυάται ασφαλή και ανώδυνα αποτελέσματα με γνώμονα την άνεση τόσο των ασθενών όσο και των ιατρών

  Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι:

  • Μειώνουν τον πόνο κατά την έγχυση
  • Μειώνουν τον χρόνο αποκατάστασης
  • Είναι πιο εύκαμπτες και καθόλου αιχμηρές
  Quick View
X