Θήλαστρο Medela ηλεκτρικό δύο φάσεων

Medela

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

 • Θήλαστρο Medela ηλεκτρικό δύο φάσεων

  164.92 ME ΦΠΑ

  Η Medela ως μια κορυφαία εταιρεία επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην έρευνα πάνω στη συμπεριφορά θηλασμού των βρεφών και αυτό οδήγησε στις καινοτομίες 2-phase expression και Calma.Η τεχνολογία 2-phase expression μιμείται το φυσικό θηλασμό του βρέφους, με τον οποίο αντλείται περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο. Πρώτα σύντομες θηλαστικές κινήσεις για τη διέγερση και κατόπιν βαθύτερες και πιο έντονες κινήσεις για να διασφαλίζεται η βέλτιστη ροή γάλακτος. Η θηλή Calma,η μοναδικά σχεδιασμένη λύση σίτισης με μητρικό γάλα, επιτρέπει στο βρέφος να κάνει παύσεις και να αναπνέει ρυθμικά για να μην ξεχνά τον φυσικό τρόπο θηλασμού του στήθους.

  Κάθε μαμά είναι διαφορετική. Το σχήμα του στήθους σας είναι μοναδικό και μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας στο θηλασμό. Με τη νέα ασπίδα στήθους PersonalFit Flex™, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον τρόπο που εφαρμόζει το θήλασμά σας Medela για να σας βοηθήσει να βρείτε την πιο άνετη, αποτελεσματική θέση για έκφραση.

  Μια πιο φυσική εμπειρία άντλησης
  Όταν το μωρό ασφαλίζει, πιπιλάει γρήγορα στην αρχή για να ξεκινήσει η ροή του γάλακτος και μετά πιο αργά για να ταΐσει. Η τεχνολογία Medela 2-Phase Expression™ μιμείται αυτούς τους ενστικτώδεις ρυθμούς για μια πιο φυσική αίσθηση και άνετη εμπειρία άντλησης.

  Απλό στη χρήση, άνετο στη χρήση
  Το Medela Swing έχει πολύ απλό σχεδιασμό και είναι εξαιρετικά φορητό. Είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί για τον καθαρισμό, ώστε όλα τα μέρη να απολυμαίνονται γρήγορα.

  Quick View
X