Δαγκάνες καρδιογράφου EasiClip Skin Tact

Leonhard Lang

Η εταιρεία Leonhard Lang, που ιδρύθηκε το 1872, λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση για περισσότερα από 150 χρόνια. Σήμερα, εστιάζει  στην ιατρική τεχνολογία. Με τα χρόνια, η κοινή κορυφαία απόδοση είχε ως αποτέλεσμα την παραγωγή, την κατασκευή ειδικών μηχανημάτων, τη διαχείριση διαδικασιών και την έρευνα και ανάπτυξη στο υψηλότερο επίπεδο. Τα συστήματα ηλεκτροδίων που αναπτύχθηκαν και παράγονται από την Leonhard Lang χρησιμοποιούνται παγκοσμίως.

Παράγει συστήματα ιατρικών ηλεκτροδίων και αξεσουάρ για ΗΚΓ, απινίδωση, ηλεκτροχειρουργική και διέγερση με εγγύηση για υψηλή απόδοση.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

 • Δαγκάνες καρδιογράφου EasiClip Skin Tact

  2.80 ME ΦΠΑ

  Δαγκάνες καρδιογράφου EasiClip Skin Tact που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε καλώδιο ηλεκτροδίου 3 mm έως 4 mm.

  Τα κλιπ ηλεκτροδίων Leonhard Lang USA Skintact EASICLIP διαθέτουν ανώτερα αποτελέσματα ανίχνευσης με ευρεία περιοχή επαφής για όλες τις καταστάσεις. Χωρίς PVC & λάτεξ.

  Ταιριάζει σε καλώδια στιλ μπανάνας 3mm και 4mm.

  Quick View
 • Ηλεκτρόδια (pads) F-301 Skintact νεογνικά 30τμχ

  4.46 ME ΦΠΑ

  Αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια Skintact F301 νεογνών. Έχουν άριστη συγκολλητική ικανότητα χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα κατά την αποκόλληση τους. Έχουν κούμπωμα για στέρεη σύνδεση και είναι στρογγυλά – 30mm. Η συγκολλητική τους πλευρά αποτελείται από μη τοξική και υποαλλεργική ουσία. Είναι συσκευασμένα σε σακούλα αλουμινίου για προστασία του ζελέ και έχουν διάρκεια ζωής τα 2 έτη.

  Διαθέτουν σήμανση CE.

  Quick View
 • Ηλεκτρόδια (pads) καρδιογράφου SkinTact 30 τεμαχίων F-55

  2.95 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρόδια – pads καρδιογράφου Skin Tact κατάλληλα για τεστ κοπώσεως, διαμέτρου 55mm. Διαθέτουν εύκολο άνοιγμα σακκούλας και βοηθητικό χειρισμό σε όλα τα ηλεκτρόδια ώστε να διευκολύνουν τη χρήση. Τα προστατευτικά υποστηρίγματα των ηλεκτροδίων βραχείας παρακολούθησης είναι αδιαπέραστα από τα υγρά που υπάρχουν στις χειρουργικές διαδικασίες. Είναι κατασκευασμένα από ελαφρά αναπνεύσιμα μικροπορώδη και μαλακά υποστρώματα.

  Quick View
 • Ηλεκτρόδια (pads) καρδιογράφου SkinTact FS50 – 30 τεμαχίων

  4.34 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρόδια – pads καρδιογράφου Skin Tact κατάλληλα για τεστ κοπώσεως, διαμέτρου 50mm. Διαθέτουν εύκολο άνοιγμα σακκούλας και βοηθητικό χειρισμό σε όλα τα ηλεκτρόδια ώστε να διευκολύνουν τη χρήση. Τα προστατευτικά υποστηρίγματα των ηλεκτροδίων βραχείας παρακολούθησης είναι αδιαπέραστα από τα υγρά που υπάρχουν στις χειρουργικές διαδικασίες. Είναι κατασκευασμένα από ελαφρά αναπνεύσιμα μικροπορώδη και μαλακά υποστρώματα.

  Τα ηλεκτρόδια stress test Skintact FS-50 συνδέονται με snap connector, διαθέτουν επικάλυψη από αγώγιμο ζελέ Aqua-Wet και χάρη στην τεχνολογία C-LINE εξαλείφονται τα παράσιτα κατά τη λήψη του σήματος.

  Quick View
 • Ηλεκτρόδια (pads) λιπομέτρησης RT34 SkinTact 100 τεμαχίων

  6.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρόδια (pads) λιπομέτρησης RT34 Skin Tact 100 τεμαχίων κατάλληλα για λιπομέτρηση, σε διαστάσεις 22 x 34mm. Έχουν διάρκεια ζωής 24 μήνες και διαθέτουν εύκολο άνοιγμα σακκούλας και βοηθητικό χειρισμό σε όλα τα ηλεκτρόδια ώστε να διευκολύνουν τη χρήση. Έχουν άριστη συγκολλητική ικανότητα χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα κατά την αποκόλληση τους και είναι απο υλικό foam. Η συγκολλητική τους πλευρά αποτελείται από μη τοξική και υποαλλεργική ουσία. Είναι συσκευασμένα σε σακούλα αλουμινίου για προστασία του ζελέ σε εύχρηστες καρτέλες των 10 τεμαχίων.

  Quick View
 • Πλάκες γείωσης Skintact RS05/5

  6.10 ME ΦΠΑ

  Πλάκες γείωσης Skintact RS05/5 μιας χρήσης για μονοπολική διαθερμία χωρίς καλώδιο. Κάθε αποστειρωμένη συσκευασία διαθέτει 5 τεμάχια.

  Quick View
X