Αιμοστατικός σπόγγος Spongostan Standard 7x5cm

Johnson & Johnson

Η Johnson & Johnson είναι Αμερικανική πολυεθνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1886. Αναπτύσσει ιατρικές συσκευές, φαρμακευτικά προϊόντα και καταναλωτικά αγαθά. Η Johnson & Johnson είναι Αμερικανική πολυεθνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1886. Αναπτύσσει ιατρικές συσκευές, φαρμακευτικά προϊόντα και καταναλωτικά αγαθά. Η Johnson & Johnson έχει στην κατοχή της πολλά γνωστά οικιακά φαρμακευτικά προϊόντα και είδη πρώτων βοηθειών. Μεταξύ των γνωστών καταναλωτικών προϊόντων της εταιρείας είναι οι επίδεσμοι Band-Aid, τα φάρμακα Tylenol, τα προϊόντα Johnson’s Baby, τα καλλυντικά Neutrogena, το προϊόν Clean & Clear και οι φακούς επαφής Acuvue.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Αιμοστατικός σπόγγος Spongostan Standard 7x5cm

  7.01 ME ΦΠΑ

  Αιμοστατικός σπόγγος Spongostan Standard 7x5cm και πάχος 1 εκατοστού από την Ethicon Αμερικής. Αποστειρωμένος, αδιάλυτος στο νερό, εύπλαστος, απορροφητικός σπόγγο ζελατίνης που προορίζεται για αιμοστατική χρήση, εφαρμόζοντας σε μια αιμορραγική επιφάνεια. Επισημαίνεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με θρομβίνη ή αποστειρωμένο αλατούχο διάλυμα. Κατάλληλος για χρήση με προϊόντα μεμβράνης, ειδικού τύπου, πρωκτικής και οδοντικής χρήσης.

  Σπόγγος ζελατίνης με ουδέτερο pΗ

  Quick View
 • Ράμματα Vicryl Rapid 3/0 V2190H

  5.79 ME ΦΠΑ

  Ράμματα Vicryl Rapid 3/0 V2190H

  στρογγυλή

  70 cm απορροφήσιμα
  22mm

  Quick View
 • Υγρό αποστείρωσης Cidex OPA 3,785L – ready to use

  56.00 ME ΦΠΑ

  Υγρό αποστείρωσης CIDEX® OPA αποτελεσματικό και με ταχεία δράση έτοιμο για χρήση.
  Από την εισαγωγή του το 1999, χιλιάδες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο το έχουν χρησιμοποιήσει. Αποστειρώνει με ασφάλεια υψηλού επιπέδου εύκαμπτα ενδοσκόπια και άλλες ιατρικές συσκευές.
  Αποτελεσματική – επιτυγχάνει απολύμανση υψηλού επιπέδου μέσα σε 5 λεπτά στους 20 ° C.
  Μεγαλύτερης διάρκειας αποτελεσματικότητα – επαναχρησιμοποιήσιμο για έως και 14 ημέρες όταν παρακολουθείται με ταινίες ελέγχου (Test Strips CIDEX® OPA). Εύκολο στη χρήση – λύση με χαμηλή οσμή – δεν απαιτεί ανάμειξη (ready to use). Ασφαλές να χρησιμοποιείται από επαγγελματίες του τομέα της υγείας – χαμηλή πίεση ατμών για ελάχιστο κίνδυνο έκθεσης μέσω της εισπνοής.

  Quick View
X