Αυτοκόλλητη ταινία κινησιοεπίδεσης – kinesiotape T-max

John's Orthopedics

Η JOHN’S – ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΒΕΕ πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία στον τομέα στήριξης της υγείας, περισσότερο από 40 χρόνια, παράγει και εμπορεύεται καινοτόμα – ποιοτικά προϊόντα υψηλής ωφελιμότητας για τον τελικό χρήστη – καταναλωτή.
Κύριοι άξονες που δραστηριοποιείτε η εταιρεία είναι τα ορθοπεδικά βοηθήματα και τα αθλητικά είδη.
Σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς η εταιρεία βελτιώνει τα υπάρχοντα είδη και εμπλουτίζει τον κατάλογο των ειδών της.

Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

 • Αυτοκόλλητη ταινία κινησιοεπίδεσης – kinesiotape T-max

  9.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Αυτοκόλλητη ταινία κινησιοεπίδεσης – kinesiotape T-max. Είναι ένα ρολό επίδεσης αθλητών για την γρηγορότερη επούλωση μυϊκών τραυματισμών και παράλληλη στήριξή τους.

  Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα!

  Quick View
 • Δέστρα καρπού neoprene John’s – One Size

  13.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Δέστρα καρπού από αεριζόμενο neoprene, με υφασμάτινη επένδυση. Εφαρμόζεται γύρω από τον καρπό με ρυθμιζόμενο αυτοκόλλητο. Ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη(S-XL), αμφίπλευρο. Στηρίζει τον καρπό και τον αντίχειρα.

  Quick View
 • Επιγονατίδα με δέστρες neoprene John’s – One size

  19.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Επιγονατίδα με τρύπα από neoprene, με υφασμάτινη επένδυση. Εφαρμόζεται με ρυθμιζόμενα αυτοκόλλητα για καλύτερη στήριξη. Ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη(S-XL). Στηρίζει την άρθρωση, μειώνει τους πόνους και τα οιδήματα. Ιδανικό και για αθλητικές δραστηριότητες.

  Quick View
 • Επιστραγαλίδα δέστρα neoprene John’s – one size

  13.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Επιστραγαλίδα από αεριζόμενο neoprene, με υφασμάτινη επένδυση. Εφαρμόζεται με αυτοκόλλητο. Ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη(S-XL). Χρησιμοποιείται σε διαστρέμματα και εξάρθρωση του αστραγάλου. Ιδανικό και για αθλητικές δραστηριότητες.

  Quick View
 • Κολάρο αυχένος μαλακό John’s

  12.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Κολάρο αυχένος μαλακό John’s one size, που το καθιστά κατάλληλο για όλους τους αυχένες.

  Χρώμα:

  • Μπεζ
  • Μαύρο
  Quick View
 • Νάρθηκας καρπού John’s

  22.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Νάρθηκας καρπού από αεριζόμενο neoprene, με υφασμάτινη επένδυση. Ακινητοποιεί τον καρπό με ειδική στήριξη. Εφαρμόζεται με ρυθμιζόμενο αυτοκόλλητο. Ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη(S-XL). Ανακουφίζει από πόνους. Ιδανικό για σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

  Quick View
 • Περιαγκωνίδα επικονδυλίτιδας John’s tennis elbow – One Size

  13.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Δέστρα επικονδυλίτιδας από αεριζόμενο neoprene, με υφασμάτινη επένδυση. Εφαρμόζεται με ρυθμιζόμενο αυτοκόλλητο. Ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη(S-XL). Η ειδική επένδυση plastazote πιέζει την επικονδυλίτιδα και απαλλάσσει από πόνους.

  Quick View
 • Πλενόμενο βρακάκι ακράτειας JOHN’S – λευκό

  10.30 ΜΕ ΦΠΑ
  Αδιάβροχο πλαστικό βρακάκι ακράτειας JOHN’S®. Προστασία από την διαρροή ούρων και υγρών με λάστιχο στα πόδια και στη μέση, φοριέται πάνω από πάνες ακράτειας. Πλενόμενα και επαναχρησιμοποιούμενα. Σε 4 μεγέθη: S, M, L, XL.
  Quick View
 • Ψηφιακή Ζυγαριά Μπάνιου MEDIX

  25.00 ME ΦΠΑ

  H ψηφιακή ζυγαριά μπάνιου της MEDIX, έως 180 κιλά, διαθέτει οθόνη LCD και συνδέεται στο κινητό ή στο tablet με Bluetooth, όπου μπορείτε μέσω της εφαρμογής να έχετε ομαδοποιημένες όλες σας τις μετρήσεις. Η ζυγαριά λειτουργεί με γνωστές εφαρμογές γυμναστικής όπως το Samsung Health, Fitbit, Google Fit και την εφαρμογή της Apple. Μπορείτε να ζυγίσετε τον εαυτό σας οποιαδήποτε στιγμή χωρίς το τηλέφωνό σας και όλα τα δεδομένα θα μεταφορτωθούν στην εφαρμογή σας κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή και μετράτε ξανά. Στην εφαρμογή για ενήλικες εμφανίζονται 13 μετρήσεις αλλά μόνο το βάρος και ο ΔΜΣ εμφανίζονται στην εφαρμογή για ανήλικους. Φόρτιση με USB καλώδιο.

  Quick View
X