Υγρός Κλίβανος ICanClave D212 – 12L Class B με USB

icanclave

Η Ningbo Ican Machines Co., Ltd είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων αποστείρωσης και απολύμανσης σε βιομηχανίες ιατρικής και υγείας με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρία. η εστίαση σε έναν τομέα είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίτευξη υψηλής ποιότητας και τεχνολογικής καινοτομίας.

Οι γραμμές αποστείρωσης περιλαμβάνουν τους αποστειρωτές πάγκου από 8 λίτρα έως 45 λίτρα. Εν τω μεταξύ, το εργοστάσιό της διαθέτει πιστοποιητικό ιατρικής ποιότητας ISO13485 και CMDCAS Βόρεια Αμερική.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Υγρός Κλίβανος ICanClave D212 – 12L Class B με USB

  2,356.00 ME ΦΠΑ

  Υγρός Κλίβανος ICanClave 12L Class B με υποδοχή USB για μεταφορά των δεδομένων σε υπολογιστή. Είναι εξαιρετικά αθόρυβος και πολύ εύκολος στη χρήση. Η αυτόματη λειτουργία του διαμορφώνεται με διαφορετικά προγράμματα αποστείρωσης. Διαθέτει κλείδωμα πόρτας για να μην ανοίγει, ενώ ο θάλαμος και η πόρτα είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα με υψηλής ποιότητας φινίρισμα. Εσωτερικά του θαλάμου περιλαμβάνει 3 δίσκους και την βάση τους(ΙΝΟΧ). Η διαδικασία ελέγχου αποστείρωσης είναι εύκολη και υψηλής ακρίβειας, με την οθόνη LCD να εμφανίζει τους κύκλους αποστείρωσης και τα βήματα ανά πάσα στιγμή. Η δεξαμενή νερού ανοιχτού τύπου, διευκολύνει την πλήρωση και τον καθαρισμό του δοχείου νερού.

  Quick View
 • Υγρός Κλίβανος ICanClave D218 – 18L Class B με USB

  2,670.00 ME ΦΠΑ

  Υγρός Κλίβανος ICanClave 18L Class B με υποδοχή USB για μεταφορά των δεδομένων σε υπολογιστή. Είναι εξαιρετικά αθόρυβος και πολύ εύκολος στη χρήση. Η αυτόματη λειτουργία του διαμορφώνεται με διαφορετικά προγράμματα αποστείρωσης. Διαθέτει κλείδωμα πόρτας για να μην ανοίγει, ενώ ο θάλαμος και η πόρτα είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα με υψηλής ποιότητας φινίρισμα. Εσωτερικά του θαλάμου περιλαμβάνει 3 δίσκους και την βάση τους(ΙΝΟΧ). Η διαδικασία ελέγχου αποστείρωσης είναι εύκολη και υψηλής ακρίβειας, με την οθόνη LCD να εμφανίζει τους κύκλους αποστείρωσης και τα βήματα ανά πάσα στιγμή. Η δεξαμενή νερού ανοιχτού τύπου, διευκολύνει την πλήρωση και τον καθαρισμό του δοχείου νερού.

  Quick View
 • Υγρός Κλίβανος ICanClave D223 – 23L Class B με USB

  2,790.00 ME ΦΠΑ

  Υγρός Κλίβανος ICanClave 23L Class B με υποδοχή USB για μεταφορά των δεδομένων σε υπολογιστή. Είναι εξαιρετικά αθόρυβος και πολύ εύκολος στη χρήση. Η αυτόματη λειτουργία του διαμορφώνεται με διαφορετικά προγράμματα αποστείρωσης. Διαθέτει κλείδωμα πόρτας για να μην ανοίγει, ενώ ο θάλαμος και η πόρτα είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα με υψηλής ποιότητας φινίρισμα. Εσωτερικά του θαλάμου περιλαμβάνει 3 δίσκους και την βάση τους(ΙΝΟΧ). Η διαδικασία ελέγχου αποστείρωσης είναι εύκολη και υψηλής ακρίβειας, με την οθόνη LCD να εμφανίζει τους κύκλους αποστείρωσης και τα βήματα ανά πάσα στιγμή. Η δεξαμενή νερού ανοιχτού τύπου, διευκολύνει την πλήρωση και τον καθαρισμό του δοχείου νερού.

  Quick View
X