Ανθρώπινος σκελετός τροχήλατος 495121

Heine Scientific

Heine Scientific

Η HeineScientific® αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη και την πώληση εκπαιδευτικών βοηθημάτων υψηλής ποιότητας για ιατρική και επιστημονική κατάρτιση. Οι πελάτες περιλαμβάνουν πανεπιστήμια, νοσοκομεία, ιατρούς στο ιδιωτικό ιατρείο, φοιτητές, τη φαρμακοβιομηχανία και ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης και εκπαίδευσης.

Ανατομικά μοντέλα και διαγράμματα μπορούν να προσφέρουν μεγάλα οφέλη, τόσο προς το ιατρικό προσωπικό, όσο και για τους ασθενείς. Με μια ευρεία επιλογή γραφημάτων και μοντέλων, προσφέρουν ένα πεδίο οπτικής αντίληψης. Το ανθρώπινο σώμα είναι πολύπλοκο και ποικίλο στο ότι αποτελείται από εξελιγμένα όργανα και λειτουργίες. Επειδή υπάρχουν τόσες πολλές ασθένειες και τραυματισμοί που μπορούν να επηρεάσουν συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, οι γιατροί προσπαθούν να εξηγήσουν και να περάσουν τις πληροφορίες στους ασθενείς όσο το δυνατόν σαφέστερα. Και εκεί έρχεται η οπτικοποίηση να δώσει τη λύση.

Βλέπετε 1–18 απο 67 αποτέλεσματα

 • Ανθρώπινος σκελετός τροχήλατος 495121

  310.00 ME ΦΠΑ

  Ανθρώπινος σκελετός τροχήλατος σε πραγματικό μέγεθος από την Heine Scientific. Αυτό το μοντέλο ανθρώπινου σκελετού αποτελείται από περισσότερα από 200 οστά. Γενικά, ο σκελετός υποδιαιρείται σε κρανίο, κορμό, άνω άκρο, κάτω άκρο και βοηθητικά οστά. Αναπαριστά όλα τα μέρη του σκελετού με μεγάλη λεπτομέρεια και παρέχει αναπαράσταση 1: 1 της δομής του ανθρώπινου σκελετού. Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη μετακινούμενη σπονδυλική στήλη, τους εύκαμπτους δίσκους, τα αφαιρούμενα άκρα και το τμηματικό κρανίο 3 μερών. Για ευελιξία στη χρήση και ευκολία μεταφοράς, ο σκελετός είναι προσαρτημένος σε μια κινητή βάση ανθεκτική στην κλίση.

  Τα ακόλουθα μέρη είναι αποσπώμενα: κρανίο, σαγόνι, χέρια, πόδια.

  Quick View
 • Εκπαιδευτικό πρόπλασμα ραμμάτων σε μορφή μαξιλαριού H130621

  43.40 ME ΦΠΑ

  Το εκπαιδευτικό πρόπλασμα ραμμάτων H130621 έχει σχήμα ορθογώνιου μαξιλαριού και επιτρέπει την εκμάθηση χειρουργικών τεχνικών συρραφής και κόμπων κάτω από ρεαλιστικές συνθήκες.

  • Το εκπαιδευτικό πρόπλασμα ραμμάτων H130621 αποτελείται από ειδικό αφρό και «τεχνητό δέρμα» κατασκευασμένο από μαλακό PVC.
  • Επιλέχθηκε ένα ειδικό, μαλακό PVC για το εκπαιδευτικό πρόπλασμα ραμμάτων H130621, το οποίο αντικατοπτρίζει πολύ φυσικά τις ιδιότητες του πραγματικού δέρματος και επιτρέπει στον χρήστη να εξασκεί τεχνικές συρραφής δέρματος και χειρουργικών κόμπων υπό ρεαλιστικές συνθήκες.
  • Επιπλέον, διατίθενται ειδικά ανταλλακτικά επιθέματα δέρματος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να αντικατασταθούν οικονομικά.
  • Διαθέτει μια προ-κομμένη πληγή που μπορεί να ράβεται ξανά και ξανά. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να προστεθούν επιπλέον τραύματα.
  Quick View
 • Εκπαιδευτικό πρόπλασμα συρραφής ραμμάτων H130630

  Εκπαιδευτικό πρόπλασμα συρραφής ραμμάτων H130630 χρησιμοποιείται για την εκμάθηση και εξάσκηση δεξιοτήτων συρραφής και τεχνικών κόμπων υπό ρεαλιστικές συνθήκες.

  Το εκπαιδευτικό πρόπλασμα ραμμάτων έχει το σχήμα και το μέγεθος ενός ανθρώπινου βραχίονα. 

  Χάρη στο φυσικό του σχήμα και τις ιδιότητες του ιστού και του δέρματος, είναι πολύ ρεαλιστικό, ενώ παρέχει οικονομική αξία.

  Χαρακτηριστικά:

  • Ένας ειδικός σκληρός αφρός σχηματίζει τη βάση του εκπαιδευτικού προπλάσματος ραμμάτων δέρματος και το «δέρμα» είναι κατασκευασμένο από ειδικό PVC που έχει πολύ ρεαλιστική αίσθηση και έχει τις ίδιες ιδιότητες του ανθρώπινου δέρματος κατά τη συρραφή.
  • Χάρη σε μια ειδική τεχνολογία χύτευσης, ακόμη και λεπτομέρειες όπως τα νύχια και οι γραμμές στην παλάμη είναι ορατές.
  • Ο εκπαιδευτής ραμμάτων Suture Arm προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστικές συνθήκες σε σύγκριση με τα μαξιλαράκια, τα μπλοκ και τα κοψίματα υλικού.
  • Οι προ-κομμένες πληγές μπορούν να ράβονται, να συρράπτονται ή να κολλούνται ξανά και ξανά
  • Για τη διευκόλυνση της αποθήκευσης και της μεταφοράς έρχεται σε μια θήκη μεταφοράς, η οποία παρέχει επίσης χώρο για ράμματα.
  Quick View
 • Εκπαιδευτικός βραχίονας ενέσεων 130501

  100.00 ME ΦΠΑ

  Εκπαιδευτικός βραχίονας ενέσεων από την Heine Scientific. Ρεαλιστική αναπαράσταση κατάστασης φλέβας. Ιδανικό για εξάσκηση ενέσεων / παρακέντησης. Οι φλέβες μπορούν να γεμιστούν με συνθετικό αίμα. Μπορεί να πλυθεί και είναι ανθεκτικό σε αντισηπτικά. Για εξάσκηση φλεβικής παρακέντησης στην εσωτερική πλευρά του αγκώνα, για χορήγηση εγχύσεων και ένεσης.  Η πλήρωση και εκκένωση της “φλέβας” μπορεί να γίνει απλώς μέσω 2 σωλήνων, οι οποίοι μπορούν να κλείσουν με σφιγκτήρα. Το μοντέλο είναι επίσης κατάλληλο για την εκπαίδευση ενέσεων IM, και ο άνω βραχίονας του μοντέλου έχει μια ειδική περιοχή ένεσης όπου μπορεί να εξασκηθεί. Ο βραχίονας έγχυσης είναι κατασκευασμένος από ειδικό, μαλακό PVC, το οποίο όχι μόνο μοιάζει με το δέρμα, αλλά παρέχει επίσης μια ρεαλιστική αντίσταση κατά την ένεση / παρακέντηση.

  Διαστάσεις: 12 x 6.5 x 5 cm (Υ  x Π x Β)

  Βάση: 16 x 12 x 2.3 cm (Β x Π x Υ)

  Quick View
 • Πρόπλασμα αιμορροΐδων 139050

  50.00 ME ΦΠΑ

  Πρόπλασμα αιμορροΐδων από την Heine Scientific δείχνει μια κατά μήκος τομή του ανθρώπινου ορθού με τις φυσιολογικές δομές του όπως ο σφιγκτήρας και το Kohlrausch fold. Επιπλέον, οι αιμορροΐδες εμφανίζονται σε διάφορα στάδια. Αποτελείται από ένα αφαιρούμενο μοντέλο 3-D και ένα ανάγλυφο μοντέλο, σταθερά προσαρτημένο σε βάση.

  Διαστάσεις με βάση: 18 x 12 x 12 cm (Υ x Π x Β)

  Quick View
 • Πρόπλασμα ακμής H139059

  65.00 ME ΦΠΑ

  Το πρόπλασμα ακμής H139059 δείχνει ένα κυλινδρικό μοντέλο τομής του δέρματος με τις φυσιολογικές του δομές και με τυπική εμφάνιση ακμής.

  Quick View
 • Προπλασμα ανδρικής κύστης και προστάτη 139068

  45.00 ME ΦΠΑ

  Προπλασμα ανδρικής κύστης και προστάτη 139068. Αυτό το ανατομικό μοντέλο δείχνει τις τυπικές ασθένειες της ανδρικής ουροδόχου κύστης και του προστάτη. Το μοντέλο είναι ένα πλαστικό τμήμα που είναι ζωγραφισμένο στο χέρι και τοποθετείται σε λευκή πλαστική βάση.

  Quick View
 • Πρόπλασμα ανθρώπινου κρανίου 129992

  53.00 ME ΦΠΑ

  Μοντέλο κρανίου σε φυσικό μέγεθος

  Αφαιρούμενο καπάκι κρανίου κινητό σαγόνι 3 αφαιρούμενα δόντια

  Πραγματική, λεπτομερής ανατομική αντιγραφή

  Quick View
 • Πρόπλασμα αντρικής σκελετικής πυέλου 130493

  49.60 ME ΦΠΑ

  Πρόπλασμα αντρικής σκελετικής πυέλου της εταιρίας Heine Scientific κατασκευασμένος στην Γερμανία.

  Αυτό το μοντέλο λεκάνης από τη HeineScientific δείχνει τις  οστικές δομές  της λεκάνης ενός άντρα σε φυσικό μέγεθος.

  • Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο με ειδικά πλαστικά, πράγμα που σημαίνει ότι η δομή της επιφάνειας και το χρώμα του μοντέλου της λεκάνης είναι ιδιαίτερα φυσικά.
  • Επιπλέον, ο ινοχόνδρος της σύμφυσης μοντελοποιείται ρεαλιστικά.
  • Το μοντέλο ανδρικής λεκάνης αντιστοιχεί στις διαστάσεις ενός  ενήλικου αρσενικού μέσου μεγέθους .
  Quick View
 • Πρόπλασμα άρθρωσης αγκώνα – 130492

  52.00 ME ΦΠΑ

  Πρόπλασμα άρθρωσης αγκώνα με συνδέσμους, ενώ εμφανίζονται και οι γύρω σύνδεσμοι. Το μοντέλο είναι τοποθετημένο σε λευκή πλαστική βάση.

  Διαστάσεις (μοντέλο και βάση): 25 x 12 x 12,5 cm (Υ x Π x Β)

  Quick View
 • Πρόπλασμα άρθρωσης γόνατος – 495123

  49.60 ME ΦΠΑ

  Πρόπλασμα άρθρωσης γονάτου με συνδέσμους, ενώ εμφανίζονται και οι γύρω σύνδεσμοι. Το μοντέλο είναι τοποθετημένο σε λευκή πλαστική βάση. Επειδή το μοντέλο της άρθρωσης του γόνατος είναι κινητό, είναι αρκετά εύκολο να διευκρινιστούν οι κινήσεις των οστών και των συνδέσμων στους ασθενείς.

  Διαστάσεις : πραγματική διάσταση

  Quick View
 • Πρόπλασμα άρθρωσης ισχίου με συνδέσμους 130491

  49.00 ME ΦΠΑ

  Πρόπλασμα άρθρωσης ισχίου με συνδέσμους, ενώ εμφανίζονται και οι γύρω δομές και οι σύνδεσμοι. Το μοντέλο άρθρωσης ισχίου είναι τοποθετημένο σε λευκή πλαστική βάση.

  Διαστάσεις (μοντέλο και βάση): 30 x 20 x 13 cm (Υ x Π x Β)

  Quick View
 • Πρόπλασμα αυτιού 4 κομματιών – 139035

  65.00 ME ΦΠΑ

  Αυτό το μοντέλο αυτιού από την HeineScientific δείχνει το ανθρώπινο αυτί σε μεγέθυνση 3x. Το εξωτερικό, μεσαίο και εσωτερικό αυτί αντιπροσωπεύεται με μεγάλη λεπτομέρεια. Αυτό το μοντέλο 4 τμημάτων είναι εξαιρετικό ως οπτικό βοήθημα για σχολικά μαθήματα ή συμβουλές ασθενών στην πρακτική ΩΡΛ.

  Το τύμπανο, ο λαβύρινθος, ο κοχλίας, το ακουστικό και το αιθουσαίο νεύρο μπορούν να αφαιρεθούν

  Διαστάσεις: 20 x 36 x 15 cm (Υ x Π x Β)

  Quick View
 • Πρόπλασμα αυχενικής μοίρας – 131068

  62.00 ME ΦΠΑ

  Πρόπλασμα αυχενικής μοίρας σε φυσικό μέγεθος που αναπαριστά όλους τους αυχενικούς σπονδύλους από C1 – C7 συμπεριλαμβανομένων όλων των σημαντικών δομών όπως νεύρα, νωτιαίος μυελός, μεσοσπονδύλιοι δίσκοι και το κάτω μέρος του κρανίου. Το μοντέλο στερεώνεται σε πλαστική βάση.

  Διαστάσεις: 24 x 12 x 12 cm (Υ x Π x Β)

  Quick View
 • Πρόπλασμα βελονισμού αυτί 130348

  24.80 ME ΦΠΑ

  Το μοντέλο βελονισμού αυτιού δείχνει ξεκάθαρα τα σημεία βελονισμού του ανθρώπινου αυτιού. Στον ωτοβελονισμό, ειδικές βελόνες κολλάνε σε σημεία βελονισμού που εκχωρούνται στις διάφορες περιοχές και λειτουργίες του σώματος. το μοντέλο βελονισμού αυτιών χρησιμεύει ως πρότυπο για τον εντοπισμό αυτών των σημείων.

  Quick View
 • Πρόπλασμα βελονισμού κεφαλής 134010

  52.08 ME ΦΠΑ

  Αυτό το μοντέλο βελονισμού από τη HeineScientific δείχνει ένα ανθρώπινο κεφάλι σε φυσικό μέγεθος με όλα τα κύρια σημεία βελονισμού και τους μεσημβρινούς. Το μοντέλο “Acupuncture head” είναι κατασκευασμένο από λευκό, μαλακό PVC και είναι πολύ σταθερό χάρη στην ενσωματωμένη βάση. Τα μικρά, διαφανή αυτοκόλλητα με τυπωμένες επιγραφές μπορούν να αφαιρεθούν από το μοντέλο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Αυτό καθιστά το μοντέλο ιδανικό για προετοιμασία εξετάσεων.

  Quick View
 • Πρόπλασμα βελονισμού κεφαλής απλό 130349

  22.32 ME ΦΠΑ

  Αυτό το μοντέλο κεφαλοβελονισμού προσφέρει μια σαφή αναπαράσταση των σημείων βελονισμού και των μεσημβρινών στο ανθρώπινο κεφάλι. Σε αυτό το μοντέλο κεφαλοβελονισμού, οι μεσημβρινοί εμφανίζονται σε διαφορετικά χρώματα για να βοηθήσουν στη διαφοροποίηση μεταξύ τους. Τα σημεία βελονισμού επισημαίνονται με ευρωπαϊκά γράμματα, καθώς και κινεζικούς χαρακτήρες για τη βελτίωση της θέσης του σημείου, διατηρώντας ταυτόχρονα την παραδοσιακή κινεζική ορολογία σημείων. Αυτό το μοντέλο βελονισμού κεφαλής είναι κατασκευασμένο από ειδικό, μαλακό PVC, ώστε να επιτρέπει την προπόνηση με βελόνες βελονισμού

  Quick View
 • Πρόπλασμα βελονισμού κορμός μινιατούρα 134006

  32.24 ME ΦΠΑ

  Αυτό το μοντέλο κεφαλοβελονισμού προσφέρει μια σαφή αναπαράσταση των σημείων βελονισμού και των μεσημβρινών στο ανθρώπινο κεφάλι. Σε αυτό το μοντέλο κεφαλοβελονισμού, οι μεσημβρινοί εμφανίζονται σε διαφορετικά χρώματα για να βοηθήσουν στη διαφοροποίηση μεταξύ τους. Τα σημεία βελονισμού επισημαίνονται με ευρωπαϊκά γράμματα, καθώς και κινεζικούς χαρακτήρες για τη βελτίωση της θέσης του σημείου, διατηρώντας ταυτόχρονα την παραδοσιακή κινεζική ορολογία σημείων. Αυτό το μοντέλο βελονισμού κεφαλής είναι κατασκευασμένο από ειδικό, μαλακό PVC, ώστε να επιτρέπει την προπόνηση με βελόνες βελονισμού

  Quick View
X