Αντισηπτικό τζελ 1L Dalon 80% αλκοόλη

Harmanis Medical Equipment

Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

 • Αντισηπτικό τζελ 1L Dalon 80% αλκοόλη

  7.00 ME ΦΠΑ

  Αντισηπτικό τζελ 1L Dalon 80% v/v αιθυλική αλκοόλη με ελαφρύ άρωμα που δεν ξηραίνει τα χέρια. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ενώ μια μικρή ποσότητα είναι ικανή να προσφέρει αντισηψία για χρήση στο σπίτι ή το ιατρείο με ένα απλό πάτημα της αντλίας. Διαθέτει διαφανές χρώμα είναι κατασκευασμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (W.H.O).

  Quick View
 • Απολυμαντικό χεριών Medigel 1000ml

  5.50 ME ΦΠΑ

  Ήπιο αντισηπτικό χεριών των 1000mL με ελαφρύ άρωμα που δεν ξηραίνει τα χέρια. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ενώ μια μικρή ποσότητα είναι ικανή να προσφέρει αντισηψία για χρήση στο σπίτι ή το ιατρείο με ένα απλό πάτημα της αντλίας. Διαθέτει μπλε χρώμα είναι κατασκευασμένο στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρία μας ΙΑΤΡΙΚΑ ΧΑΡΜΑΝΗΣ.

  Στην οικονομική συσκευασία που συμφέρει!

  Quick View
 • Απολυμαντικό χεριών ανταλλακτικό Medigel 4L

  18.00 ME ΦΠΑ

  Ήπιο αντισηπτικό χεριών των 4L με ελαφρύ άρωμα που δεν ξηραίνει τα χέρια. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ενώ μια μικρή ποσότητα είναι ικανή να προσφέρει αντισηψία για χρήση στο σπίτι ή το ιατρείο με ένα απλό πάτημα της αντλίας. Διαθέτει μπλε χρώμα είναι κατασκευασμένο στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρία μας ΙΑΤΡΙΚΑ ΧΑΡΜΑΝΗΣ.

  Στην οικονομική συσκευασία που συμφέρει!

  Quick View
 • Εξεταστικό κρεβάτι ενισχυμένο DORS New!

  334.80 ΜΕ ΦΠΑ

  Εξεταστικό κρεβάτι DORS New! με ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση και καλύτερη ποιότητα δερματίνης. Διαθέτει σκελετό και πόδια κατασκευασμένα για μεγαλύτερες καταπονήσεις ενώ είναι πιο σταθερό ώστε να αντέχει ασθενείς έως 250kg. Ο σκελετός είναι μεταλλικός κατασκευασμένος με ηλεκτροστατική βαφή λευκού χρώματος και διαθέτει επίπεδη επιφάνεια κατάκλισης 2 τμημάτων, με επένδυση και υποδοχή ρολού χάρτου. Η ανάκλιση πλάτης είναι ρυθμιζόμενου ύψους και ελέγχεται υδραυλικά για μεγαλύτερη ευκολία κίνησης. Διατίθεται και σε μαύρο χρώμα!
  Η δερματίνη είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να καθαρίζει εύκολα να μην κιτρινίζει, από υψηλής ποιότητας δερματίνη PU.

  Quick View
 • Κρεβάτι πολυθρόνα ηλεκτρικό Ermis

  1,364.00 ME ΦΠΑ

  Κρεβάτι πολυθρόνα ηλεκτρικό Ermis τριών τμημάτων με 3 μοτέρ. Κάθε μοτέρ ελέγχει ηλεκτρικά την ρύθμιση ύψους,τη κλίση της πλάτης και των ποδιών. Διαθέτει λευκή δερματίνη υψηλής ποιότητας για εύκολο καθαρισμό με εύκολα αφαιρούμενα υποβραχιόνια και μαξιλάρι κεφαλής.

  Quick View
 • Πολυθρόνα ηλεκτρική Zeus 4 μοτέρ

  1,537.60 ME ΦΠΑ

  Πολυθρόνα ηλεκτρική Zeus με αριστοκρατικό στυλ ιδανική για εξέταση και μικροεπεμβάσεις, εξοπλισμένη με 4 κινητήρες που ελέγχουν ύψος, πλάτη,πόδια και κλίση καθίσματος. Οι κινητήρες μπορούν να ρυθμιστούν από τους ποδοδιακόπτες που είναι ενσωματωμένοι στη βάση ή από το χειριστήριο που περιλαμβάνεται. Ανακλινόμενα μπράτσα και μαξιλάρι προσκέφαλου ρυθμιζόμενα σε πολλές σταθερές θέσεις. Λευκή ταπετσαρία PU υψηλής ποιότητας που διευκολύνει τον καθαρισμό.

  Quick View
 • Τραπέζι τροχήλατο Dionysus

  297.60 ME ΦΠΑ

  Τραπέζι τροχήλατο Dionysus από υψηλής ποιότητας ξύλινη κατασκευή και λευκή μεταλλική βάση. Διαθέτει κομψότητα με υλικά υψηλής ποιότητας και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο με 2 συρτάρια για αποθήκευση εργαλείων, φαρμάκων και άλλων ιατροφαρμακευτικών προϊόντων και 1 ράφι για τοποθέτηση επιτραπέζιων συσκευών. Πλήρης κινητικότητα χάρη στους 4 τροχούς του.

  Quick View
 • Τραπέζι τροχήλατο Simpler – 3 ράφια

  124.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Τραπέζι τροχήλατο Simpler, με κομψό σχεδιασμό. Είναι απλό και λειτουργικό, με μεταλλική δομή χρωμίου και 3 ξύλινα ράφια. Διαθέτει 4 τροχούς ώστε να μετακινείται εύκολα. και τροχίσκους. Διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις λευκό και μαύρο, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.

  Ιδανικό για ιατρεία, μικρές κλινικές και κέντρα αισθητικής.

  Quick View
 • Φωτισμός οροφής Delta Q10 LED

  899.00 ME ΦΠΑ

  Φωτισμός οροφής Delta Q10 LED. Φωτισμός που περιλαμβάνει 10 λάμπες LED και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ιατρεία όπως:
  -Δερματολογικό
  -Γυναικολογικό
  -ΩΡΛ
  -για μικρά χειρουργεία

  Quick View
X