Αντισηπτικό τζελ 1L Dalon 80% αλκοόλη

Harmanis Medical Equipment

Βλέπετε 1–18 απο 21 αποτέλεσματα

 • Αντισηπτικό τζελ 1L Dalon 80% αλκοόλη

  5.30 ME ΦΠΑ

  Αντισηπτικό τζελ 1L Dalon 80% v/v αιθυλική αλκοόλη με ελαφρύ άρωμα που δεν ξηραίνει τα χέρια. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ενώ μια μικρή ποσότητα είναι ικανή να προσφέρει αντισηψία για χρήση στο σπίτι ή το ιατρείο με ένα απλό πάτημα της αντλίας. Διαθέτει διαφανές χρώμα είναι κατασκευασμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (W.H.O).

  Quick View
 • Απολυμαντικό χεριών ανταλλακτικό Medigel 4L

  15.00 ME ΦΠΑ

  Ήπιο αντισηπτικό χεριών των 4L με ελαφρύ άρωμα που δεν ξηραίνει τα χέρια. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ενώ μια μικρή ποσότητα είναι ικανή να προσφέρει αντισηψία για χρήση στο σπίτι ή το ιατρείο με ένα απλό πάτημα της αντλίας. Διαθέτει μπλε χρώμα είναι κατασκευασμένο στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρία μας ΙΑΤΡΙΚΑ ΧΑΡΜΑΝΗΣ.

  Στην οικονομική συσκευασία που συμφέρει!

  Quick View
 • Εξεταστικό κρεβάτι ενισχυμένο DORS New! βαρέως τύπου

  372.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Εξεταστικό κρεβάτι DORS New! με ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση και καλύτερη ποιότητα δερματίνης. Διαθέτει σκελετό και πόδια κατασκευασμένα για μεγαλύτερες καταπονήσεις ενώ είναι πιο σταθερό ώστε να αντέχει ασθενείς έως 250kg. Ο σκελετός είναι μεταλλικός κατασκευασμένος με ηλεκτροστατική βαφή λευκού χρώματος και διαθέτει επίπεδη επιφάνεια κατάκλισης 2 τμημάτων, με επένδυση και υποδοχή ρολού χάρτου. Η ανάκλιση πλάτης είναι ρυθμιζόμενου ύψους και ελέγχεται υδραυλικά για μεγαλύτερη ευκολία κίνησης. Διατίθεται και σε μαύρο χρώμα!
  Η δερματίνη είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να καθαρίζει εύκολα να μην κιτρινίζει, από υψηλής ποιότητας δερματίνη PU.

  Quick View
 • Εξεταστικό κρεβάτι ηλεκτρικό Apollo

  1,240.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Εξεταστικό κρεβάτι ηλεκτρικό Apollo 2 τμημάτων με μινιμαλιστικό σχεδιασμό από την Harmanis Medical Equipment.
  Εξοπλισμένο με 1 μοτέρ που ελέγχει το ύψος της κλίνης. Η πλάτη είναι ρυθμιζόμενη με μοχλό (gas lift). Στιβαρή κυρτή μεταλλική βάση με 2 τροχούς για τη διευκόλυνση της κίνησης. Λευκή ταπετσαρία PU υψηλής ποιότητας που διευκολύνει τον καθαρισμό της.

  Quick View
 • Εξεταστικό κρεβάτι ηλεκτρικό Ares

  1,240.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Εξεταστικό κρεβάτι ηλεκτρικό Ares 2 τμημάτων με μοντέρνο σχεδιασμό από την Harmanis Medical Equipment.
  Εξοπλισμένο με 1 μοτέρ που ελέγχει το ύψος της κλίνης από πλευρικό κουμπί. Η πλάτη είναι ρυθμιζόμενη με μοχλό (gas lift). Στιβαρή βάση για τη διευκόλυνση της κίνησης. Λευκή ή μαύρη ταπετσαρία PU υψηλής ποιότητας που διευκολύνει τον καθαρισμό της. Συμπεριλαμβάνει υποδοχή ρολού χαρτιού.

  Quick View
 • Εξεταστικό κρεβάτι ηλεκτρικό Hephaestus – 3 μοτέρ

  1,364.00 ME ΦΠΑ

  Εξεταστικό κρεβάτι ηλεκτρικό Hephaestus με 3 μοτέρ από την Harmanis Medical Equipment. Κάθε μοτέρ ελέγχει και ένα ξεχωριστό τμήμα του κρεβατιού. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και οι κινητήρες ελέγχουν ελέγχουν το ύψος, την πλάτη και την κλίση του κεντρικού τμήματος. Σύστημα διπλού υποβραχιόνιου:

  • τα σταθερά είναι ρυθμιζόμενα και
  • τα πλευρικά αφαιρούνται
  Quick View
 • Εξεταστικό κρεβάτι ηλεκτρικό Lumb+ με 2 μοτέρ – 2212Α

  990.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Εξεταστικό κρεβάτι ηλεκτρικό Poseidon+ με 2 μοτέρ για πιο εύκολη χρήση κατά την εξέταση. Ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν από την Harmanis Medical Equipment. Το κρεβάτι είναι 2 τμημάτων με πολύ σταθερή μεταλλική δομή. Εξοπλισμένο με 2 κινητήρες- ο πρώτος ελέγχει το ύψος του κύριου σώματος με ένα πλευρικό κουμπί ενσωματωμένο στη δομή και ο δεύτερος την κλίση της πλάτης. Το προσκέφαλο διαθέτει οπή στην οποία προσαρτάται το μαξιλάρι κεφαλής. Οι τέσσερις τροχοί ενεργοποιούνται με δύο μοχλούς πολύ εύκολα, όταν το κρεβάτι χρειάζεται να μετακινηθεί. Η ταπετσαρία δερματίνης είναι υψηλής ποιότητας και διευκολύνει τον καθαρισμό. Συμπεριλαμβάνεται η υποδοχή χαρτιού.

  Quick View
 • Εξεταστικό κρεβάτι ηλεκτρικό Poseidon – με 1 μοτέρ 2212

  806.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Εξεταστικό κρεβάτι ηλεκτρικό Poseidon από την Harmanis Medical Equipment 2 τμημάτων με πολύ σταθερή μεταλλική δομή. Εξοπλισμένο με 1 κινητήρα που ελέγχει το ύψος του κύριου σώματος με ένα πλευρικό κουμπί ενσωματωμένο στη δομή. Η πλάτη μπορεί να ρυθμιστεί υδραυλικά και ρυθμίζεται πολύ εύκολα χωρίς δυσκολία. Το προσκέφαλο διαθέτει οπή στην οποία προσαρτάται το μαξιλάρι κεφαλής. Οι τέσσερις τροχοί ενεργοποιούνται με δύο μοχλούς πολύ εύκολα, όταν το κρεβάτι χρειάζεται να μετακινηθεί. Η ταπετσαρία δερματίνης είναι υψηλής ποιότητας και διευκολύνει τον καθαρισμό. Συμπεριλαμβάνεται η υποδοχή χαρτιού.

  *Η ρύθμιση του ύψους μπορεί να γίνει ευκολότερη με την προσθήκη: 1. ποδοκίνητου πεντάλ ή 2. χειριστηρίου

  Quick View
 • Κρεβάτι πολυθρόνα ηλεκτρικό Ermis

  1,178.00 ME ΦΠΑ

  Κρεβάτι πολυθρόνα ηλεκτρικό Ermis τριών τμημάτων με 3 μοτέρ. Κάθε μοτέρ ελέγχει ηλεκτρικά την ρύθμιση ύψους,τη κλίση της πλάτης και των ποδιών. Διαθέτει λευκή δερματίνη υψηλής ποιότητας για εύκολο καθαρισμό με εύκολα αφαιρούμενα υποβραχιόνια και μαξιλάρι κεφαλής.

  Quick View
 • Λάμπα Wood – Diagnos 1004

  80.60 ME ΦΠΑ

  Λάμπα Wood Diagnos με κωδικό 1004. Είναι λάμπα με ειδικό μπλε φθορίζον φως για την ανίχνευση λεπτομερειών και χρωμάτων που δεν είναι ορατά κάτω από το κανονικό σύστημα φωτισμού. Μια λάμπα Wood είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο για τη διάγνωση της κατάστασης του δέρματος. Διαφορετικές καταστάσεις δέρματος κάτω από τις υπεριώδεις ακτίνες της λυχνίας Wood εμφανίζονται σε διαφορετικά χρώματα.

  Quick View
 • Λάμπα Wood – KS CM2012-S

  74.40 ME ΦΠΑ

  Λάμπα Wood KS CM2012-S . Είναι λάμπα με ειδικό μπλε φθορίζον φως για την ανίχνευση λεπτομερειών και χρωμάτων που δεν είναι ορατά κάτω από το κανονικό σύστημα φωτισμού. Μια λάμπα Wood είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο για τη διάγνωση της κατάστασης του δέρματος. Διαφορετικές καταστάσεις δέρματος κάτω από τις υπεριώδεις ακτίνες της λυχνίας Wood εμφανίζονται σε διαφορετικά χρώματα.

  Quick View
 • Πολυθρόνα ηλεκτρική – Athena 4 μοτέρ – 2235D

  1,660.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Πολυθρόνα ηλεκτρική Athena με 4 μοτέρ και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Διαθέτει κομψό σχεδιασμό, κορυφαία ποιότητα υλικών-δερματίνης και υψηλή άνεση. Είναι εξοπλισμένη με 4 μοτέρ που ελέγχουν το ύψος, την πλάτη, τα πόδια και την κλίση του καθίσματος(trendelenburg). Με αυτό τον τρόπο μπορεί από άνετη πολυθρόνα εξέτασης να γίνει εξεταστικό κρεβάτι(οριζόντια θέση). Τα υποβραχιόνια είναι αναπαυτικά και διαθέτουν χειροκίνητη κλίση ενώ το προσκέφαλο έχει ρυθμιζόμενο ύψος. Τα πάνελ κουμπιών που είναι ενσωματωμένα στην πλάτη του καθίσματος επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών από οποιοδήποτε σημείο της καρέκλας. Η δερματίνη είναι υψηλής ποιότητας σε λευκό χρώμα με κατασκευή που διευκολύνει τον καθαρισμό.

  Quick View
 • Πολυθρόνα ηλεκτρική Artemis 4 μοτέρ – 2240B

  1,674.00 ME ΦΠΑ

  Πολυθρόνα ηλεκτρική Artemis με 4 μοτέρ. Είναι πολυτελής και άνετη καρέκλα με μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Εξοπλισμένη με 4 κινητήρες που ελέγχουν το ύψος, την πλάτη, την κλίση του καθίσματος και την κλίση των ποδιών. Τα πάνελ κουμπιών που είναι ενσωματωμένα στην πλάτη και το κάθισμα επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών από οποιοδήποτε σημείο της καρέκλας. Ανακλινόμενα μπράτσα. Λευκή PU χωρίς ραφή ταπετσαρία υψηλής ποιότητας που διευκολύνει τον καθαρισμό.

  Quick View
 • Πολυθρόνα ηλεκτρική Zeus 4 μοτέρ – 2220D

  1,674.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Πολυθρόνα ηλεκτρική Zeus με αριστοκρατικό στυλ ιδανική για εξέταση και μικροεπεμβάσεις, εξοπλισμένη με 4 κινητήρες που ελέγχουν ύψος, πλάτη,πόδια και κλίση καθίσματος. Οι κινητήρες μπορούν να ρυθμιστούν από τους ποδοδιακόπτες που είναι ενσωματωμένοι στη βάση ή από το χειριστήριο που περιλαμβάνεται. Ανακλινόμενα μπράτσα και μαξιλάρι προσκέφαλου ρυθμιζόμενα σε πολλές σταθερές θέσεις. Λευκή ταπετσαρία PU υψηλής ποιότητας που διευκολύνει τον καθαρισμό.

  Quick View
 • Πολυθρόνα μπουμ γυναικολογική ηλεκτρική Hera 3 μοτέρ

  1,780.00 ME ΦΠΑ

  Πολυθρόνα μπουμ γυναικολογική ηλεκτρική Hera 3 μοτέρ με αριστοκρατικό στυλ,εξοπλισμένη με 3 κινητήρες που ελέγχουν ύψος, πλάτη και κλίση καθίσματος – τρεντελεμπουργκ. Διαθέτει γυναικολογικά υποπόδια από υψηλής αντοχής καουτσούκ που ρυθμίζονται κατά ύψος, περιστρέφονται και η κλίση τους μπορεί να ρυθμιστεί. Μπορεί εύκολα να γίνει κρεβάτι καθώς τα πόδια της καρέκλας ρυθμίζονται υδραυλικά.

  Είναι κατάλληλη και για αιμοληψία καθώς διαθέτει άνετα μπράτσα τοποθέτησης χεριών και ρυθμιζόμενη κλίση καθίσματος από οριζόντια θέση σε θέση με αρνητική γωνία.

  Quick View
 • Σετ ιατρικού εξοπλισμού Premium – Black

  744.00 ME ΦΠΑ

  Σετ ιατρικού εξοπλισμού Premium που περιλαμβάνει:

  1. Εξεταστικό κρεβάτι ενισχυμένο DORS New. Είναι ενισχυμένο και σταθερό ώστε να αντέχει ασθενείς έως και 250kg. Ο σκελετός είναι μεταλλικός κατασκευασμένος με ηλεκτροστατική βαφή λευκού χρώματος. Διαθέτει επίπεδη επιφάνεια κατάκλισης 2 τμημάτων, με επένδυση και υποδοχή ρολού χάρτου. Η ανάκλιση πλάτης είναι ρυθμιζόμενου ύψους και ελέγχεται χειροκίνητα. Δερματίνη μαύρου χρώματος
  Καθαρίζει εύκολα και έχει ταπετσαρία δερματίνης σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Φέρει μηχανισμό για ρολό χάρτου.
  2. Λευκό τραπεζάκι Weelko Facile+ με μεταλλική δομή που διαθέτει 1 συρτάρι και 2 ράφια από διαφανές γυαλί για τοποθέτηση και αποθήκευση απαραίτητων υλικών, εργαλείων, φαρμάκων και άλλων ιατροφαρμακευτικών προϊόντων. Έχει απλό και πρακτικό σχεδιασμό. Πλήρης κινητικότητα χάρη στους 4 τροχούς του.
  3. Kομψό σκαμπό με πλάτη Fast+ της εταιρίας Weelko εργονομικά σχεδιασμένο με ένα επίπεδο στρογγυλό κάθισμα για μεγαλύτερη άνεση. Εξοπλισμένο με υδραυλικό μηχανισμό για ρύθμιση ύψους. Καθαρίζει εύκολα και έχει ταπετσαρία δερματίνης υψηλής ποιότητας σε μαύρο χρώμα και βάση χρωμίου 5 τροχών.
  4.Σκαλοπάτι μονό με πόδια από χρώμιο και επίπεδη αντιολισθητική βάση από καουτσούκ. Έχει ύψος 22 εκατοστά.

  Quick View
 • Σκαμπώ με πλάτη Luis+

  Απο 99.20 ΜΕ ΦΠΑ

  Kομψό σκαμπό με πλάτη Luis+ της εταιρίας Harmanis Medical Equipment εργονομικά σχεδιασμένο με ένα επίπεδο στρογγυλό κάθισμα για μεγαλύτερη άνεση. Εξοπλισμένο με υδραυλικό μηχανισμό για ρύθμιση ύψους. Λευκή ταπετσαρία δερματίνης υψηλής ποιότητας και βάση χρωμίου 5 τροχών.

  Διαθέσιμο σε χρώματα:
  -Μαύρο
  -Άσπρο

  Quick View
 • Σκαμπώ χωρίς πλάτη Luis

  68.20 ΜΕ ΦΠΑ

  Πρακτικό σκαμπό χωρίς πλάτη Luis της εταιρίας Harmanis Medical Equipment εργονομικά σχεδιασμένο με ένα επίπεδο στρογγυλό κάθισμα. Εξοπλισμένο με υδραυλικό μηχανισμό για ρύθμιση ύψους. Ταπετσαρία δερματίνης υψηλής ποιότητας σε διάφορα χρώματα και βάση χρωμίου 5 τροχών.

  Διαθέσιμο σε χρώματα:
  -Μαύρο
  -Άσπρο

  Quick View
X