Αιμοστατικός επίδεσμος 10 x 18cm ISRAELI FCP-01

First Aid

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

 • Αιμοστατικός επίδεσμος 10 x 18cm ISRAELI FCP-01

  15.14 ME ΦΠΑ

  Ο αιμοστατικός επίδεσμος μάχης Israeli Bandage 4″ FCP-01  είναι ένας αποτελεσματικός, πολυλειτουργικός στρατιωτικός αιμοστατικός επίδεσμος κατάλληλος για διαχείριση ακατάσχετων αιμορραγιών και τραυμάτων από επαγγελματίες αλλά και εθελοντές διασώστες, στρατιωτικούς νοσοκόμους, διασώστες μάχης, security σώζοντας ζωές την στιγμή που κάθε δευτερόλεπτο μετράει.

  Η λύση «όλα σε ένα» συνδυάζει πολλαπλές εφαρμογές Α’ Βοηθειών, συμπεριλαμβανομένου του πιεστικού επιδέσμου, πρωτοβάθμιου επιδέσμου, δευτεροβάθμιου επιδέσμου, κ.α

  Ο αιμοστατικός επίδεσμος μάχης Israeli Bandage 4″ FCP-01 διαθέτει ενσωματωμένο ένα ιδιαίτερα απορροφητικό επίθεμα διαστάσεων 10 x 18 cm, κατάλληλο για μεγαλύτερα τραύματα, προσαρμοσμένο επάνω σε ελαστικό επίδεσμο μεγέθους 10cm x 4,5m (μήκος όταν δεν είναι τεντωμένος ο επίδεσμος). Περιλαμβάνει την ενσωματωμένη λαβή εφαρμογής πιέσεως, η οποία μπορεί να εφαρμοσεί πάνω από 30 κιλά πίεσης άμεσα επάνω στην πληγή.

  Quick View
 • Εκπαιδευτικό Πρόπλασμα Βρέφους Α’ Βοηθειών με Led Μετρονόμο και Τσάντα Μεταφοράς Prestan

  253.73 ME ΦΠΑ

  Εκπαιδευτικό Πρόπλασμα Βρέφους Α’ Βοηθειών με Led Μετρονόμο και Τσάντα Μεταφοράς Prestan ρεαλιστικό στο μάτι και την αφή. Το επαγγελματικό πρόπλασμα βρέφους είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά. Διατίθεται για  εκπαιδευτικούς σκοπούς, τα Prestan προπλάσματα είναι μοναδικά σχεδιασμένα ως ένα “κέλυφος” στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί πανεύκολα είτε μάσκα προσώπου είτε σακούλα πνεύμονα. Η νέα επαναστατική οθόνη δεικτών καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (CPR – ΚΑΡΠΑ) επιτρέπει την άμεση πληροφόρηση τόσο του εκπαιδευτή όσο και του μαθητή σχετικά με το ποσοστό της πίεσης στο στήθος. Αυτό επιτρέπει σε κάθε μαθητή να μετρήσει το ποσοστό των συμπιέσεων μόνος του, καθώς επιτρέπει και στον εκπαιδευτή να παρακολουθεί ταυτόχρονα πολλούς μαθητές γρήγορα και εύκολα. Επίσης, με την πατέντα όπου το πρόσωπο / κεφάλι παίρνει κλίση, το επαγγελματικό πρόπλασμα βρέφους προσομοιώνει τον τρόπο που το κεφάλι ενός πραγματικού θύματος θα κινηθεί αν απαιτείται ΚΑΡΠΑ. Επιπλέον, η μοναδική κατασκευή των ανδρεικέλων ενσωματώνει ένα μηχανισμό για να βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τη σωστή δύναμη για να συμπιέσετε το στήθος στο σωστό βάθος. Το νέο μοντέλο έρχεται με νέα άκρα. Στα πόδια το πρόπλασμα περιλαμβάνει καλτσάκια, ενώ τα χέρια του κινούνται προς όλες τις κατευθύνεις και όχι μόνο πάνω κάτω.

  Quick View
 • Θήκη Tourniquet Μαχαιριού Φακού Lifeguard TCP-Bag

  12.40 ME ΦΠΑ
  Quick View
 • Θωρακική Σφραγίδα Βαλβίδας με Τέσσερις Οπές CR-CS01 Rhino Rescue

  14.50 ME ΦΠΑ

  Η Rhino Rescue Θωρακική Σφραγίδα Βαλβίδας με Τέσσερις Οπές είναι ένα προηγμένο αποφρακτικό επίθεμα που έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία ανοιχτών πληγών στο στήθος. Οι διεισδυτικοί τραυματισμοί στο στήθος που οδηγούν σε ανοιχτά τραύματα μπορεί να οδηγήσουν σε πνευμοθώρακα τάσης, τη δεύτερη κύρια αιτία θανάτου που μπορεί να προληφθεί στο πεδίο της μάχης.

  Οι θωρακικές σφραγίδες είναι ειδικά σχεδιασμένες με κόλλα υδρογέλης ιατρικής ποιότητας αρκετά ισχυρή ώστε να προσκολλάται στο δέρμα που εκτίθεται στο αίμα, τον ιδρώτα, τις τρίχες, την άμμο ή το νερό.

  Εντός της συσκευασίας περιλαμβάνεται γάζα, έτσι ώστε να μπορεί ο διασώστης να καθαρίσει άμεσα και γρήγορα την πληγή προτού τοποθετήσει τη θωρακική σφραγίδα, με σκοπό να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη κόλληση της.

  Quick View
 • Πακέτο Εκπαιδευτικών Προπλασμάτων Prestan (1 ενήλικα – 1 παιδικό – 1 βρέφος)

  719.20 ME ΦΠΑ

  Το πακέτο εκπαιδευτικών προπλασμάτων της εταιρίας Prestan, περιλαμβάνει 1 πρόπλασμα ενήλικα, 1 παιδιού και 1 βρέφους, όλα με μετρονόμο LED θωρακικών συμπιέσεων. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται επίσης 10 σακούλες πνευμόνων ενήλικα, 10 σακούλες πνευμόνων παιδιού, 10 σακούλες πνευμόνων βρέφους, 1 φυλλάδιο οδηγιών και μια τσάντα μεταφοράς & αποθήκευσης. Τελειώνοντας από τα σεμινάρια, οι εκπαιδευτές θέλουν οι μαθητές τους να μπορούν να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι οι μαθητές θα μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα καρδιακό επεισόδιο με επιτυχία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τα επαγγελματικά προπλάσματα της Prestan τα οποία έχουν ένα νέο μετρονόμο LED θωρακικών συμπιέσεων. Ο μετρονόμος LED επιτρέπει και στον εκπαιδευόμενο αλλά και στον εκπαιδευτή να ελέγχουν αν οι θωρακικές συμπιέσεις γίνονται σωστά. Για τον μεν εκπαιδευτή τον βοηθά να ελέγχει την επίδοση των μαθητών του με μια γρήγορη ματιά από μακριά, ενώ για το δε εκπαιδευόμενο έχει άμεση ανατροφοδότηση δίνοντας του πληροφορίες για το αν κάνει με σωστό ρυθμό τις θωρακικές συμπιέσεις βοηθώντας τον κατ’ αυτό τον τρόπο να βελτιώσει την τεχνική του. Το βάθος των συμπιέσεων είναι ένα κρίσιμο σημείο στην εκπαίδευση επίσης. Τα προπλάσματα της Prestan βοηθούν στη σωστή εκμάθηση του βάθους των θωρακικών συμπιέσεων χάρις τον ήχο «κλικ» που ακούγετε όταν γίνεται σωστά η θωρακική συμπίεση. Όταν, λοιπόν, οι θωρακικές συμπιέσεις γίνονται σωστά (σύμφωνα με το ECC) τότε ο εκπαιδευόμενος θα ακούσει τον χαρακτηριστικό ήχο κλίκ. Συνεπώς, η συχνότητα και το βάθος των θωρακικών συμπιέσεων είναι τα δυο πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει ο εκπαιδευτής να διδάξει στους μαθητές του. Τα προπλάσματα Prestan έχουν τη δυνατότητα άμεσης ανατροφοδότησης, εικονικής και ακουστικής, με σκοπό τη γρήγορη βελτίωση της τεχνικής των εκπαιδευόμενων.

  Quick View
 • Σετ αερονάρθηκες άκρων 6τμχ -Firstar

  48.60 ME ΦΠΑ

  Σετ Αερονάρθηκες – Air Splint 6 τεμαχίων με:

  τρεις νάρθηκες διαφόρων μεγεθών χεριού

  τρεις νάρθηκες διαφόρων μεγεθών ποδιού

  επαγγελματική τσάντα, κατασκευασμένη από άφθαρτο νάϋλον, με έξι χωρίσματα για γρήγορη εντόπιση του κατάλληλου μεγέθους.

  Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι χωρίς λατέξ και διαθέτουν εξωτερική και εσωτερική επένδυση από PVC. Το φερμουάρ φέρει μεταλλικό δακτύλιο για ευκολία, ενώ οι συγκολλημένες ραφές είναι υψηλής θερμικής συγκόλλησης και οι σωλήνες φουσκώματος κλείνουν με τάπα. Το γέμισμα του αερονάρθηκα γίνεται με το στόμα.

  Quick View
X