Τραπέζι τροχήλατο κλιβάνου Enbio S

Enbio

Enbio

25 χρόνια εμπειρίας συνδυασμού βιοτεχνολογικών λύσεων τελευταίας τεχνολογίας και φανταστικών σχεδίων. Χάρη στο πάθος και την επίμονη επιδίωξη του σκοπού της εταιρίας, οι υγροί κλίβανοι -αυτόκαυστα με ατμό Enbio είναι αυτοί που κυριεύουν την Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Διαδεμόμενα μοντέλα κλιβάνων Enbio S(2.7L) και Enbio Pro(5.3L) με περιφερειακά προϊόντα όπως το φίλτρο και το τραπέζι τοποθέτησης.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Τραπέζι τροχήλατο κλιβάνου Enbio S

  310.00 ME ΦΠΑ

  Τραπέζι τροχήλατο κλιβάνου Enbio S υψηλού design και ποιότητας, ειδικά κατασκευασμένου ώστε να χωρά τα δοχεία νερού (inlet και outlet) στην πίσω πλευρά του.

  Στη μπροστινή πλευρά διαθέτει ντουλάπι, όπου μπορούν να αποθηκευτούν εργαλεία προς αποστείρωση και αποστειρωμένα καθώς και μικρές συσκευές για τις διάφορες ιατρικές πράξεις.

  Η μονάδα διαθέτει μια όμορφη φωτιζόμενη πόρτα, 4 τροχούς για εύκολη μετακίνηση στον χώρο εργασίας σας.

  Quick View
 • Υγρός Κλίβανος Enbio Pro Class B 5.4L

  2,480.00 ME ΦΠΑ

  Υγρός Κλίβανος Enbio Pro με χωρητικότητα 5.4L, είναι ένας κλίβανος υγρής αποστείρωσης Class Β, που πληροί τα πρότυπα της ευρωπαικής ένωσης EN 13060.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ιατρεία,κλινικές αλλά και σε κέντρα αισθητικής και κομμωτήρια.

  Διαθέτει τα πλεονέκτημα:

  1. της ταχύτητας αποστείρωσης σε μόνο 9 λεπτά ατύλιχτα προϊόντα και 18 λεπτά τυλιγμένα,
  2. σε συνδυασμό με τον μικρό όγκο και
  3. την σχεδιαστική τελειότητα.

  Αποστειρώνει έως και 16 σετ εργαλειών με μία φορά – διπλασιάζοντας τον αριθμό από τον Enbio S. Είναι εύχρηστος και περιέχει USB stick στο οποίο μπορεί να αποθηκευτεί το αρχείο αποστείρωσης που χρειάζεται. Επωφεληθείτε από την χρήση απεσταγμένου νερού σε μεγάλες ποσότητες με το Magic Filter της εταιρίας Enbio. Με την αγορά του φίλτρου μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε έως και 80 φορές το ίδιο νερό(water inlet 5L).

  Quick View
 • Υγρός Κλίβανος Enbio S Class B 2.7L

  2,050.00 ME ΦΠΑ

  Υγρός Κλίβανος Enbio S με χωρητικότητα 2.7L, είναι ένας κλίβανος υγρής αποστείρωσης Class Β, που πληροί τα πρότυπα της ευρωπαικής ένωσης EN 13060.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ιατρεία,κλινικές αλλά και σε κέντρα αισθητικής και κομμωτήρια.

  Διαθέτει τα πλεονέκτημα:

  1. της ταχύτητας αποστείρωσης σε μόνο 7 λεπτά,
  2. σε συνδυασμό με τον μικρό όγκο και
  3. την σχεδιαστική τελειότητα.

  Είναι εύχρηστος και περιέχει USB stick στο οποίο μπορεί να αποθηκευτεί το αρχείο αποστείρωσης που χρειάζεται. Επωφεληθείτε από την χρήση απεσταγμένου νερού σε μεγάλες ποσότητες με το Magic Filter της εταιρίας Enbio. Με την αγορά του φίλτρου μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε έως και 80 φορές το ίδιο νερό(water inlet 5L).

  Quick View
 • Φίλτρο νερού Enbio S Magic Filter

  31.80 ME ΦΠΑ

  Φίλτρο νερού Enbio S Magic Filter.

  Επωφεληθείτε από την χρήση απεσταγμένου νερού σε μεγάλες ποσότητες με το Magic Filter της εταιρίας Enbio. Με την αγορά του φίλτρου μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε έως και 80 φορές το ίδιο νερό(water inlet 5L).

  Quick View
X