Doppler Edan SD3 Plus εγκύων

Edan

Edan

Κατασκευαστικός οίκος Edan, με ευρεία γκάμα ιατροτεχνολογικών προϊόντων από το 1995. Ειδικεύεται σε κατασκευή οξυμέτρων, doppler, μόνιτορ ζωτικών σημείων και καρδιογράφων. Προϊόντα κατάλληλα για καρδιολόγους, παθολόγους, γυναικολόγους και για χρήση στο ιατρείο και το νοσοκομείο. Υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Προβολή όλων των 15 αποτελεσμάτων

 • Doppler Edan SD3 Plus εγκύων

  372.00 ME ΦΠΑ

  Doppler Edan SD3 Plus με κεφαλή 2 MHz κατάλληλη για εγκυμοσύνη. Με εξαιρετική ευαισθησία, ευκολία εναλλαγής κεφαλών και υψηλή ανθεκτικότητα, η σειρά SD3 Ultrasonic Pocket Doppler είναι ιδανική για καθημερινή ανίχνευση καρδιακού ρυθμού εμβρύου από τους κλινικούς ιατρούς.

  Το προϊόν περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και μετασχηματιστή.

  Quick View
 • Doppler Edan SD3 αγγείων – 8 MHz

  372.00 ME ΦΠΑ

  Doppler Edan SD3 αγγείων με κεφαλή 8 MHz. Με εξαιρετική ευαισθησία, ευκολία εναλλαγής κεφαλών και υψηλή ανθεκτικότητα. Tο αγγειακό Doppler SD3 είναι ιδανικό για γρήγορη αγγειακή ανίχνευση, για γρήγορο και εύκολο έλεγχο του ρυθμού ροής του αίματος στις αρτηρίες και τις φλέβες. Οι αγγειακές συστολές είναι ιδιαίτερα εύκολο να αναγνωριστούν με τον αγγειακό Doppler. Το EDAN SD3 διαθέτει ηχείο HiFi και σύνδεση ακουστικών. Η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί.

  Το προϊόν περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και μετασχηματιστή.

  Quick View
 • Doppler Edan Sonotrax Lite

  161.20 ΜΕ ΦΠΑ

  To doppler αγγείων Edan Sonotrax Lite είναι φορητό και διαθέτει θήκη μεταφοράς. Είναι αξιόπιστο και ελαφρύ, κατάλληλο για το ιατρείο. Επιλέξτε ανάμεσα σε κεφαλές 2 και 3MHz(ανιχνεύει καρδιακό ρυθμό εμβρύου ήδη από 9 εβδομάδες).

  Διαθέτει εξωτερικά ηχεία ή μπορεί να χρησιμοποιθεί προαιρετικά και με ακουστικά.

  Με εγγύηση 1 έτους.

  Quick View
 • Doppler Edan Sonotrax αγγείων

  148.80 ΜΕ ΦΠΑ

  To doppler αγγείων Edan Sonotrax είναι φορητό και διαθέτει θήκη μεταφοράς. Είναι αξιόπιστο και ελαφρύ, κατάλληλο για το ιατρείο. Επιλέξτε ανάμεσα σε κεφαλές  4MHz – 5MHz – 8MHz (ανίχνευση ροής αίματος σε ανάλογα βάθη)

  Διαθέτει εξωτερικά ηχεία ή μπορεί να χρησιμοποιθεί προαιρετικά και με ακουστικά.

  Με εγγύηση 1 έτους.

  Quick View
 • Doppler Edan Sonotrax αγγείων Basic

  180.00 ΜΕ ΦΠΑ

  To doppler αγγείων Edan Sonotrax Basic είναι φορητό και διαθέτει θήκη μεταφοράς. Έχει οθόνη LCD για την απεικόνιση του καρδιακού παλμού ή της ροής αίματος στο σημείο δοκιμής. Είναι αξιόπιστο και ελαφρύ, κατάλληλο για το ιατρείο. Επιλέξτε ανάμεσα σε κεφαλές 3MHz(ανιχνεύει καρδιακό ρυθμό εμβρύου ήδη από 9 εβδομάδες), 4MHz – 5MHz – 8MHz (ανίχνευση ροής αίματος σε ανάλογα βάθη).

  Διαθέτει εξωτερικά ηχεία ή μπορεί να χρησιμοποιθεί προαιρετικά και με ακουστικά.

  Με εγγύηση 1 έτους.

  Quick View
 • Doppler Edan Sonotrax αγγείων II Pro

  260.00 ΜΕ ΦΠΑ

  To doppler αγγείων Edan Sonotrax II Pro είναι φορητό και διαθέτει θήκη μεταφοράς. Έχει οθόνη LCD για την απεικόνιση του καρδιακού παλμού ή της ροής αίματος στο σημείο δοκιμής. Είναι αξιόπιστο και ελαφρύ, κατάλληλο για το ιατρείο. Επιλέξτε ανάμεσα σε κεφαλές 3MHz(ανιχνεύει καρδιακό ρυθμό εμβρύου ήδη από 9 εβδομάδες), 4MHz – 5MHz – 8MHz (ανίχνευση ροής αίματος σε ανάλογα βάθη).

  Διαθέτει εξωτερικά ηχεία ή μπορεί να χρησιμοποιθεί προαιρετικά και με ακουστικά.

  Με εγγύηση 1 έτους.

  Quick View
 • Αισθητήρας οξυμέτρου Edan H100B νεογνολογικός

  124.00 ME ΦΠΑ

  Αισθητήρας οξυμέτρου Edan H100B νεογνολογικός, σιλικόνης Soft-tip SpO2 αισθητήρας (DB9)με καλώδιο μήκους 1m. Είναι συμβατός με την υπομονάδα EDAN SpO2 και το καλώδιο προέκτασης EDAN SpO2.

  Quick View
 • Αισθητήρας οξυμέτρου Edan H100B παιδιατρικός

  124.00 ME ΦΠΑ

  Αισθητήρας οξυμέτρου Edan H100B παιδιατρικός, σιλικόνης Soft-tip SpO2 αισθητήρας (DB9)με καλώδιο μήκους 1m. Είναι συμβατός με την υπομονάδα EDAN SpO2 και το καλώδιο προέκτασης EDAN SpO2.

  Quick View
 • Βάση φόρτισης οξυμέτρου Edan H100B

  155.00 ME ΦΠΑ

  Βάση φόρτισης οξυμέτρου για το φορητό παλμικό οξύμετρο Edan H100B. Έρχεται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiCd, βάση φόρτισης και καλώδιο τροφοδοσίας (το οξύμετρο αγοράζεται ξεχωριστά).

   

  Quick View
 • Καρδιογράφος εξακάναλος EDAN SE-601B

  1,736.00 ME ΦΠΑ

  O εξακάναλος καρδιογράφος EDAN SE-601B είναι σύγχρονης τεχνολογίας με φιλική προς το χρήστη σχεδίαση για βελτιωμένη ροή εργασίας με μικροϋπολογιστή. Ο καρδιογράφος διαθέτει LCD οθόνη(320 x 240), αυτονομία 6 ωρών με μπαταρία λιθίου και ενσωματωμένο πρόγραμμα διάγνωσης και ανάλυσης ηλεκτροκαρδιογραφήματος. Διαθέτει αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο, λειτουργία με ένα άγγιγμα, καταγράφει και αναλύει ταυτόχρονα και τις 12 απαγωγές, με αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία, καθώς και λειτουργία ρυθμού, εκτέλει ανάλυση HRV μαζί με τις υπόλοιπες καρδιολογικές παραμέτρους.
  ‘Εχει ανίχνευση αδύναμου σήματος με την πιο προηγμένη τεχνολογία μετατροπέα A / D 24 bit και τεχνολογία κατά των αναπάντεχων κορυφών με ολοκληρωμένα φίλτρα και υψηλή CMRR άνω των 115dB.

   

  Quick View
 • Λογισμικό Software οξυμέτρου Edan H100B

  161.20 ME ΦΠΑ

  Λογισμικό Software οξυμέτρου Edan H100B κατάλληλο έως και windows 10.

   

  Quick View
 • Οξύμετρο Edan H100B

  Απο 328.60 ΜΕ ΦΠΑ

  Το οξύμετρο H100B της εταιρίας EDAN χρησιμοποιεί την τεχνολογία αιχμής EDAN SpO2, η οποία είναι αντίστοιχη σε απόδοση με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της αγοράς. Εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τον κορεσμό οξυγόνου SpO2 και τους παλμούς καρδιάς. Ο σχεδιασμός τσέπης του το καθιστά εξαιρετικά κατάλληλο για επιτόπιους ελέγχους ενώ η LCD οθόνη προσφέρει εύκολη επισκόπηση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Ισχυρή χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων έως 100 ασθενών και περίπου 300 ωρών ενώ τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν στον υπολογιστή για αποθήκευση, επισκόπηση και εκτύπωση. Λειτουργία 48 ωρών ή 24 ωρών με οπίσθιο φωτισμό και συναγερμό. Διαθέτει έλεγχο οπίσθιου φωτισμού και λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης για εξοικονόμηση ενέργειας και ηχητική και ορατή δυνατότητα συναγερμού.

  Προσοχή:Τα οξύμετρα με παιδιατρικό και με βρεφικό αισθητήρα συνοδεύονται από αισθητήρα ενηλίκων.

  Quick View
 • Χαρτί καρδιογράφου Edan 601 110x140mm x140 φύλλα

  3.50 ME ΦΠΑ

  Χαρτί καρδιογράφου Edan 601 σε πακέτο με διαστάσεις 110x140mm και 140 φύλλα.

  Ελληνικής κατασκευής.

  Quick View
 • Χαρτί καρδιογράφου Edan SE-3 80mm x 20m

  3.20 ME ΦΠΑ

  Καταγραφικό χαρτί καρδιογράφου μιλιμετρέ για τον καρδιογράφο Edan SE-3 σε ρολό με διαστάσεις 80mm x 20m. Κατάλληλο και για τον καρδιογράφο EDAN SE-601.

  Quick View
 • Χαρτί καρδιογράφου πακέτο Edan Es 1201 210x140x144

  9.92 ME ΦΠΑ

  Καταγραφικό χαρτί καρδιογράφου μιλιμετρέ για τον καρδιογράφο Edan ES 1201 με διαστάσεις 210x140mm και 144 φύλλα.
  Είναι αναδιπλούμενο με μαύρο σημάδι.

  Quick View
X