Ζυγαριά ηλεκτρονική με αναστημόμετρο BS-200LP

Easywell

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

 • Ζυγαριά ηλεκτρονική με αναστημόμετρο BS-200LP

  248.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά ηλεκτρονική με αναστημόμετρο BS-200LP με δυνατότητα ζύγισης έως 200kg. Η τέλεια επιλογή για χρήση σε όλους τους τομείς της ιατρικής αλλά και σε σχολεία ή γυμναστήρια. Διαθέτει LCD οθόνη 12x6cm με λειτουργία ΒΜΤ και αναστημόμετρο για μέτρηση ύψους από 60 έως 210 εκατοστά. Η μπαταρία της ζυγαριάς είναι επαναφορτιζόμενη και η πλατφόρμα ζύγισης είναι κατασκευασμένη από υλικό που δεν γλιστρά, προσφέροντας ασφάλεια κατά την μέτρηση.
  Λειτουργίες: απόβαρου – TARE, αλλαγή σε lbs, ένδειξη χαμηλής μπαταρίας, μνήμες ενδείξεων.

  Quick View
 • Τραπέζι τροχήλατο επειγόντων ABS 25

  760.00 ME ΦΠΑ

  Τραπέζι τροχήλατο επειγόντων ABS 25 μεγάλου μεγέθους με δύο μικρά συρτάρια, δύο μεσαία συρτάρια και ένα μεγάλο συρτάρι. Κάθε συρτάρι έχει πλαστικά διαμερίσματα που μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Οι κολώνες στήριξης του τραπεζιού είνια κατασκευασμένες από ανθεκτικό πλαστικό. Κατάλληλο για νοσοκομείο, κλινικές και ιατρεία ώστε να παράσχονται πρώτες βοήθειες σε ασθενείς στο κρεβάτι.
  Είναι εύκολα μεταφερόμενο, καθώς διαθέτει μεγάλες ρόδες, ανθεκτικές σε μεγάλα βάρη με φρένα(δύο εκ των τεσσάρων). Επίσης, διαθέτει προστατευτικό κιγκλίδωμα από ανοξείδωτο χάλυβα στην πίσω πλευρά, κεντρικό κλείδωμα για όλα τα ράφια, δύο δοχεία για απορρίμματα και μια λεία πλαστική επιφάνεια με λαβές για εύκολο κράτημα.

  Quick View
 • Τραπέζι τροχήλατο νοσηλείας AT 850

  1,100.00 ME ΦΠΑ

  Τραπέζι τροχήλατο νοσηλείας ΑΤ 850 μεγάλου μεγέθους με δύο μικρά συρτάρια, δύο μεσαία συρτάρια και ένα μεγάλο συρτάρι. Οι κολώνες στήριξης του τραπεζιού είνια κατασκευασμένες από κράμα αλουμινίου. Επίσης διαθέτει ένα ράφι για τοποθέτηση φαρμάκων και άλλων ιατροφαρμακευτικών προϊόντων, προστατευτικό κιγκλίδωμα από ανοξείδωτο χάλυβα στην πίσω πλευρά, κεντρικό κλείδωμα για όλα τα ράφια, δύο δοχεία για απορρίμματα και μια λεία πλαστική επιφάνεια με λαβές για εύκολη μεταφορά.

  Quick View
 • Φυγόκεντρος 12 θέσεων HC 12A

  470.00 ME ΦΠΑ

  Φυγόκεντρος 12 θέσεων (20ml) HC 12A. Η φυγόκεντρος χρησιμοποιείται ευρέως στο εργαστήριο για εκπαιδευτικούς λόγους αλλά και σε μικροβιολογικά εργαστήρια, ιατρικής και χημείας κλπ. Έχει μέγιστη ταχύτητα 4000 r / min και χρησιμοποιείται κυρίως για την εκτίμηση ανοσολογικής προστασίας. Κατάλληλη για διαχωρισμό κυττάρου ή σωματιδίου και για αναλύσεις αίματος.

  Τέλος, η φυγόκεντρος είναι κατάλληλη για PRP(Απλή Αυτόλογη Μεσοθεραπεία) καθώς διαχωρίζει το πλάσμα και τα αιμοπετάλια από τα υπόλοιπα συστατικά του αίματος χαρίζοντας στο δέρμα ισχυρή αντιγηραντική και αναπλαστική δράση.

  Quick View
 • Φυγόκεντρος 6 θέσεων SH120

  420.00 ME ΦΠΑ

  Φυγόκεντρος 6 θέσεων (20ml) SH120. Η φυγόκεντρος χαμηλότερης ταχύτητας χρησιμοποιείται ευρέως στο εργαστήριο για εκπαιδευτικούς λόγους αλλά και σε μικροβιολογικά εργαστήρια, ιατρικής και χημείας κλπ. Έχει μέγιστη ταχύτητα 4000 r / min και χρησιμοποιείται κυρίως για την εκτίμηση ανοσολογικής προστασίας. Κατάλληλη για διαχωρισμό κυττάρου ή σωματιδίου και για αναλύσεις αίματος.

  Τέλος, η φυγόκεντρος είναι κατάλληλη για PRP(Απλή Αυτόλογη Μεσοθεραπεία) καθώς διαχωρίζει το πλάσμα και τα αιμοπετάλια από τα υπόλοιπα συστατικά του αίματος χαρίζοντας στο δέρμα ισχυρή αντιγηραντική και αναπλαστική δράση.

  Quick View
 • Φωτισμός οροφής Delta Q10 LED

  899.00 ME ΦΠΑ

  Φωτισμός οροφής Delta Q10 LED. Φωτισμός που περιλαμβάνει 10 λάμπες LED και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ιατρεία όπως:
  -Δερματολογικό
  -Γυναικολογικό
  -ΩΡΛ
  -για μικρά χειρουργεία

  Quick View
X