Ουδέτερο ενζυματικό απορρυπαντικό χειρουργικών εργαλείων neodisher MediZym 5lt

Dr. Weigert

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

 • Ουδέτερο ενζυματικό απορρυπαντικό χειρουργικών εργαλείων neodisher MediZym 5lt

  78.12 ME ΦΠΑ

  Το neοdisher MediZym 5l έχει ουδέτερο pΗ, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, πολύ ευγενικό με τον εξοπλισμό και είναι κατάλληλο για ευαίσθητα χειρουργικά εργαλεία, εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια, αναισθησιολογικά υλικά και σωλήνες, κουτιά από ανοδιωμένο αλουμίνιο κ.λ.π. Περιέχει ειδικά ένζυμα και είναι ιδανικό για τον καθαρισμό σε πολύ σύντομο χρόνο αίματος, πρωτεϊνών, σιέλου, κ.λ.π. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο από τις εταιρείες κατασκευής ενδοσκοπίων όπως Pentax, Karl Storz, Olympus και Richard Wolf.

  ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
  Καθαρισμός χειρουργικών εργαλείων και ενδοσκοπίων με βυθισμό (στο χέρι) ή σε αυτόματα πλυντήρια.

   

  Quick View
 • Υγρό αφαίρεσης σκουριάς ανοξείδωτων εργαλείων Neodisher IR 1lt

  26.04 ME ΦΠΑ

  Υγρό αφαίρεσης σκουριάς ανοξείδωτων εργαλείων Neodisher IR 1lt

  ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
  Αφαίρεση χωρίς τρίψιμο σκουριάς, κηλίδων, επιφανειακού αποχρωματισμού και αποξηραμένων ακαθαρσιών από ανοξείδωτα χειρουργικά εργαλεία με βυθισμό.

  ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  Είναι κατάλληλο για αφαίρεση κηλίδων και σκουριάς από εργαλεία και σκεύη κατασκευασμένα αποκλειστικά από ανοξείδωτο ατσάλι. Το neodisher IR εξαφανίζει χωρίς τρίψιμο οποιαδήποτε επιφανειακή ατέλεια που τυχόν παρουσιάζεται πάνω στα χειρουργικά εργαλεία εξ’ αιτίας της κακής ποιότητας του νερού, του ανεπαρκούς καθαρισμού και της χρήσης ακατάλληλων καθαριστικών και απολυμαντικών προϊόντων. Είναι κατάλληλο για καθαρισμό με βυθισμό ή σε πλυντήριο υπερήχων.

  ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
  Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία από 1% έως 10% σε θερμοκρασία 50°C. Για εργαλεία με ένθετες σιαγώνες η δοσολογία είναι από 1% έως 3%.

  ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
  Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας Ι. ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29316

  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  Δοχείο 1 λίτρου

  Quick View
X