Αντισηπτικό δέρματος Χλωρεξιδίνης Aseptoderm 250ml Spray – 1L με στόμιο

Dr.Schumacher

Η Dr Schumacher είναι μια εταιρεία που από το 1978 προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ατομικής φροντίδας κατασκευάζοντας ιατρικά αναλώσιμα όπως αντισηπτικά, απολυμαντικά εργαλείων, μωρομάντηλα, αντισηπτικά χεριών και απολυμαντικά επιφανειών. Τα προϊόντα υγιεινής Dr. Schumacher προσφέρουν τα υψηλότερα ιατρικά πρότυπα για την απολύμανση δέρματος και χεριών καθώς και για απολύμανση επιφανειών και οργάνων.

 

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Αντισηπτικό δέρματος Χλωρεξιδίνης Aseptoderm 250ml Spray – 1L με στόμιο

  Απο 8.37 ΜΕ ΦΠΑ

  Αντισηπτικό δέρματος Aseptoderm έτοιμο για χρήση μέσω ψεκασμού ή επάλειψης δέρματος. Το ASEPTODERM μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση του δέρματος πριν από τις ενέσεις, τις τομές, τον βελονισμό, την αιμοληψία, την εισαγωγή καθετήρα, τις μικρές χειρουργικές παρεμβάσεις και τα χτηπήματα. Επίσης κατάλληλη για προ- και μετεγχειρητική απολύμανση του δέρματος. Χωρίς συσσωρευμένα μακροχρόνια δραστικά συστατικά που μπορεί να έχουν ερεθιστική επίδραση στο δέρμα ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά ήπιο στο δέρμα.

  Σε όγκο:
  – 250ml Spray
  – 1L με στόμιο

  Quick View
 • Συμπυκνωμένο υγρό απολύμανσης Perfektan TB- 2000ml

  37.83 ME ΦΠΑ

  Το Perfektan TB είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό χωρίς αλδεϋδες για την απολύμανση και τον καθαρισμό εργαλείων και άκαμπτων ενδοσκοπίων σε καθημερινή χρήση.

  • Διαθέτει ένα ευχάριστο άρωμα.
  • Ελεύθερο από αλδεΰδες
  • Συμβατότητα με πλήθος υλικών

   

  Quick View
 • Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού κεφαλής υπερήχου Cleanisept Dr.Schumacher – 100τμχ

  10.00 ME ΦΠΑ

  Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού κεφαλής υπερήχου Cleanisept Dr.Schumacher σε συσκευασία 100 τεμαχίων. Τα Cleanisept Wipes Forte μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από το κουτί, ξεχωριστά και γρήγορα ώστε να είναι έτοιμα για χρήση. Το υγρό απολυμαντικό είναι χωρίς αλκοόλ και χωρίς αλδεΰδες ή φαινόλες. Είναι ιδανικά για ανιχνευτές υπερήχων που έρχονται σε επαφή με τους βλεννογόνους.

  Διαστάσεις:
  14Χ20cm

  Quick View
X