Universal Υποδοχή Smartphone για δερματοσκόπια Dermlite

Dermlite

Dermlite

Η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής δερματοσκοπίων, με χρόνια εμπειρίας. Υψηλή τεχνολογία, εκπληκτικός φωτισμός και καθαρότητα εικόνας στο φακό του δερματοσκοπίου. Βρείτε ετοιμοπαράδοτα δερματοσκόπια Dermlite στα καταστήματα μας. Αμερικάνικη ποιότητα από το μεγαλύτερο οίκο κατασκευής.

Προβολή όλων των 18 αποτελεσμάτων

 • Universal Υποδοχή Smartphone για δερματοσκόπια Dermlite

  124.00 ME ΦΠΑ

  Universal Υποδοχή Smartphone για δερματοσκόπια Dermlite ρυθμιζόμενος ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με smartphone με πλάτος από 5,5 έως 9,8 cm (55 – 98 mm).
  Συμβατό με πολλά μοντέλα DermLite

  Quick View
 • Δερματολογικός φακός Lumio 2 Dermlite

  1,220.00 ME ΦΠΑ

  Το DermLite Lumio 2 είναι ένα φωτεινό δερματοσκόπιο LED με μπαταρία υψηλής ισχύος που χρησιμοποιείται για επαγγελματικές δερματικές εξετάσεις. Το εκπεμπώμενο φως είναι φωτεινό και πολωμένο λευκό , καθώς και είναι εξοπλισμένο με τρία συγκεκριμένα μήκη κύματος από το φάσμα UV. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία που είναι ειδικά σχεδιασμένη να λειτουργεί ως φωτισμός μιας λυχνίας wood. Οι πέντε διαφορετικές λειτουργίες εξέτασης είναι διαθέσιμες σε τρία επίπεδα φωτεινότητας.

  Η υψηλής ποιότητας οπτική με διάμετρο φακού 100 mm και ισχύ μεγέθυνσης 2,3x επιτρέπει τη βέλτιστη απεικόνιση των δερματολογικών δομών και αλλαγών. Επιπλέον, το Lumio 2 συνοδεύεται από δύο μαγνητικά OptiClips – το OptiClip 2.5x χρησιμοποιείται για επιπλέον μεγέθυνση και το Opticlip 405 nm για βελτιωμένη απεικόνιση με φθορισμό.

  10 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Δερματολογικός φακός Lumio LED Dermlite

  595.20 ME ΦΠΑ

  Ο δερματολογικός φακός Lumio LED είναι ιδανικό προϊόν για την ακριβή εξέταση μεγάλων επιφανειών όπως των κιρσών, των βλαβών του δέρματος, των θυλακίων των μαλλιών, των χρωστικών κ.λπ. Το φως εξέτασης λειτουργίας λειτουργεί με 4 μπαταρίες AA με τις οποίες μπορούν να διεξαχθούν τουλάχιστον 250 συνεδρίες των τριάντα δευτερολέπτων. Για το συγκεκριμένο προϊόν δεν χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμός όπως καλύμματα προστασίας καθώς δεν χρειάζεται να αγγίξετε τον ασθενή.

  Η κεφαλή διαθέτει 40 λάμπες LED, που σε συνδυασμό με το πολωμένο φίλτρο παρέχουν σχεδόν μη ανακλαστικό φως μέσω ειδικού διπολικού φιλτραρίσματος του φωτός που ανακλάται πίσω από το δέρμα. Η μεγάλη διάμετρος του φακού (75 mm) προσφέρει διπλή μεγέθυνση(2x), εξαιρετική απόδοση χρώματος και μειωμένο θόλωμα εικόνας για ακριβή ανάλυση δέρματος.

  10 ετή εγγύησης

  Quick View
 • Δερματολογικός φακός Lumio UV Dermlite

  644.80 ME ΦΠΑ

  Ο δερματολογικός φακός Lumio®UV είναι μια σύγχρονη μετενσάρκωση μιας λάμπας Wood. Με το φακό των 75 mm που προσφέρει μεγέθυνση 2x και την ισχύ των 40 UV λυχνίων LED το καθιστά ένα εξαιρετικό εργαλείο για μια ποικιλία εξετάσεων που απαιτούν UV φωτισμό. Το Lumio τροφοδοτείται από μπαταρίες AA που επιτρέπουν τουλάχιστον 250 εξετάσεις από 30 δευτερόλεπτα η καθεμιά.

  Quick View
 • Δερματοσκόπιο Dermlite DL100

  471.20 ME ΦΠΑ

  Φορητό ψηφιακό δερματοσκόπιο Dermlite DL100 με τεχνολογία λευκού LED και τριπλό σύστημα φακών Hastings 10x. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για φορητή δερματοσκόπηση με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Εξασφαλίζει άριστη απεικόνιση των δερματικών βλαβών, συμβάλλοντας έτσι στην έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση τους. Το DermLite DL100 επιταχύνει την έγκαιρη ανίχνευση του μελανώματος διαθέτοντας βελτιωμένη απεικόνιση των αλλοιωμένων δερματικών βλαβών – χωρίς τη χρήση λαδιού. Διαθέτει τεχνολογία σταυρωτής πόλωσης, τεχνολογία φωτισμού διόδων για πραγματικά λευκό, φυσικό φωτισμό, ενώ ο τριπλός φακός του(Hastings Triplet) μεγεθύνει δέκα φορές – 10x.

  Quick View
 • Δερματοσκόπιο Dermlite DL200 HR

  1,116.00 ME ΦΠΑ

  Το DermLite DL200 HR από την 3Gen είναι δερματοσκόπιο τσέπης συμβατό με smartphone με 21 πολωμένα LED, φακό 25 mm με μεγέθυνση 10x και ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Με τη βοήθεια ενός χωριστά διαθέσιμου προσαρμογέα, αυτό το δερματοσκόπιο μπορεί να συνδεθεί με διάφορα smartphone και tablet. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DermLite DL200 HR είτε ως δερματοσκόπιο επαφής με λάδι εμβάπτισης είτε ως δερματοσκόπιο χωρίς επαφή

  Κατασκευάζεται και σχεδιάζεται στην Αμερική

  5 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή

  Quick View
 • Δερματοσκόπιο Dermlite DL200 Hybrid

  1,302.00 ME ΦΠΑ

  Το δερματοσκόπιο DermLite DL200 Hybrid είναι συμπαγές, ελαφρύ, τύπου τσέπης με εργονομικό σχεδιασμό για βέλτιστο έλεγχο. Αυτή η συσκευή παρέχει μια άποψη των μεταβολών του δέρματος και των αγγειακών δομών χωρίς τη χρήση λαδιού ή άλλων υγρών, χάρη στους 15 πολωμένους και 6 μη πολωμένους λευκούς λαμπτήρες LED. Με τη βοήθεια του συμβατού προσαρμογέα MagnetiConnect, πολλά smartphones, tablet και κάμερες μπορούν να συνδεθούν στο DermLite DL200 Hybrid. Αυτό το πρακτικό δερματοσκόπιο προσφέρει πάνω από 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ανά φόρτιση σε σύγκριση με δερματοσκόπια από τη σειρά DL2.

  Τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασια του DermLite DL200 Hybrid είναι ένα καλώδιο φόρτισης, το Clear Cover και τέσσερα προστατευτικά καλύμματα IceCaps, τα οποία παρέχουν μια ιδιαίτερα υγιεινή εξέταση χωρίς τον κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης.

  Κατασκευάζεται και σχεδιάζεται στην Αμερική

  5 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή

  Quick View
 • Δερματοσκόπιο Dermlite DL3Ν

  1,705.00 ME ΦΠΑ

  Ψηφιακό δερματοσκόπιο Dermlite DL3Ν τέταρτης γενιάς. Το νέο DermLite DL3N είναι ακόμα πιο ικανό από ποτέ. Διαθέτει εκλεπτυσμένη οπτική και βελτιωμένη οπτικοποίηση τόσο των χρωματισμένων όσο και των αγγειακών δομών, καθιστώντας το, ως το εργαλείο επιλογής των κορυφαίων δερματολόγων στον κόσμο.

  Σχεδιασμένο με ακρίβεια και κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο αλουμίνιο, διαθέτει φακό τεσσάρων στοιχείων 25 mm,με 28 λάμπες LED υψηλής ισχύος και ολοκαίνουργιο φωτισμό PigmentBoost ™. Για βέλτιστη ευκολία χρήσης, το κουμπί λειτουργίας μεταβάλλει άμεσα τις επιλογές πόλωσης ενώ η προαιρετική λειτουργία PigmentBoost παράγει ένα θερμότερο φωτισμό που θυμίζει συμβατικά δερματοσκόπια.

  Quick View
 • Δερματοσκόπιο Dermlite DL4

  1,860.00 ME ΦΠΑ

  Ψηφιακό δερματοσκόπιο Dermlite DL4 τέταρτης γενιάς. Η πιο ακριβής εικόνα στην δερματοσκόπηση. Σχεδιάστηκε από την αρχή έως το τέλος του για να είναι πιο εκλεπτυσμένο σε κάθε λεπτομέρεια. Ένα εκπληκτικά λείο, με εργονομικά βελτιστοποιημένο σχεδιασμό από αλουμίνιο, με τέλεια λαβή στο χέρι σας. Το DermLite DL4 προσφέρει εκπληκτική ευελιξία, τη μεγαλύτερη οπτική επιφάνεια από κάθε δερματοσκόπιο τσέπης ενώ διαθέτει άμεση ενεργοποίηση / απενεργοποίηση με έλεγχο στα χέρια σας. Κατασκευασμένο με πολωμένο και μη πολωμένο φωτισμό και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, προσφέρει δύο επίπεδα φωτεινότητας, ένα μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, βελτιωμένη απεικόνιση βαθύτερου χρωματισμού με δύο επίπεδα χρωματογραφικού ελέγχου (PigmentBoost Plus) και 25% μικρότερο μέγεθος από την προηγούμενη γενιά.

  Quick View
 • Δερματοσκόπιο Dermlite DL4W

  1,800.00 ME ΦΠΑ

  Ψηφιακό δερματοσκόπιο Dermlite DL4w τέταρτης γενιάς και παρέχει ακόμα πιο φωτεινό λευκό φως, τόσο σε λειτουργία πόλωσης όσο και σε λειτουργία μη πόλωσης. Ο εργονομικός σχεδιασμός του κάνει το DL4W να ταιριάζει ιδιαίτερα καλά στο χέρι σας, ενώ τα λειτουργικά κουμπιά που βρίσκονται στο πλάι του κεφαλιού προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία χρήσης. Το DermLite DL4W είναι συμβατό με πολλά smartphones, tablet και κάμερες μέσω του κατάλληλου προσαρμογέα, ο οποίος διατίθεται ξεχωριστά.

  Κατασκευάζεται και σχεδιάζεται στην Αμερική.

  Εγγύηση: 10 έτη

  Quick View
 • Δερματοσκόπιο Dermlite DL5

  2,108.00 ME ΦΠΑ

  Δερματοσκόπιο Dermlite DL5 πραγματική μεγέθυνση 10x, το πρώτο δερματοσκόπιο μεταβλητής πόλωσης(από πολωμένη θέαση σε μη πολωμένη) στον κόσμο σε ένα υβριδικό δερματοσκόπιο. Το DermLite® DL5 σας επιτρέπει να αποκαλύψετε ένα εντελώς νέο επίπεδο στη δερματοσκόπηση χειρός. Εξερευνήστε τα οπτικά βάθη μιας βλάβης και εξετάστε επιφανειακές δομές υπό παράλληλη πόλωση με ένα μόνο κουμπί. Η παράλληλη πόλωση είναι διαθέσιμη κατά την εναλλαγή μεταξύ πολωμένης και μη πολωμένης λειτουργίας εξερευνώντας ολόκληρο το εύρος πόλωσης.

  Quick View
 • Δερματοσκόπιο Dermlite GL

  530.00 ME ΦΠΑ

  Το ψηφιακό δερματοσκόπιο Dermlite GL λειτουργεί με πολωμένο φως και είναι συμβατό με smartphone. Διαθέτει δύο μεγεθύνσεις σχεδιασμένες για τον καλύτερο δυνατό έλεγχο της βλάβης του δέρματος. Είναι κομψό, με μοναδικό σχεδιασμό και μικρό σε μέγεθος(λίγο μεγαλύτερο από ένα μαρκαδόρο), ενώ παράλληλα ενσωματώνει έναν υψηλής ποιότητας φακό (6x) ιδανικό για δερματοσκόπηση και έναν φακό γενικής χρήσης (1,4x). Η μονάδα παρέχει εξαιρετικά φωτεινό πολωμένο φωτισμό γύρω από κάθε φακό, επιτρέποντας βελτιωμένη, κρυστάλλινη οπτικοποίηση χρωστικών και αγγειακών δομών.

  Το GL επιτρέπει τη λήψη πολύ λεπτομερών εικόνων χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιοδήποτε smartphone ή iPad. Για να επιτευχθεί αυτό, το GL είναι συμβατό με προσαρμογείς smartphone DermLite MagnetiConnect® που δημιουργούν μαγνητική σύνδεση με μια φορητή συσκευή και στις δύο θέσεις. Ένα περιλαμβανόμενο snap-on spacer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σταθεροποίηση της φωτογραφίας, εάν χρειάζεται.

  Το ευέλικτο DermLite GL είναι εξοπλισμένο με μπαταρία ιόντων λιθίου μεγάλης χωρητικότητας ικανή να παρέχει περίπου δύο ώρες συνεχούς λειτουργίας, σημειώνοντας ότι η μονάδα απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 3 λεπτά για να διατηρηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μια ένδειξη φόρτισης 4 επιπέδων προσφέρει αναλυτική προβολή της κατάστασης της μπαταρίας και της φόρτισης ανά πάσα στιγμή. Για προστασία και μεταφορά του DermLite GL, ένα καπάκι με ενσωματωμένο κλιπ περιλαμβάνεται σε κάθε συσκευασία. Το καπάκι μπορεί να στερεωθεί και στα δύο άκρα και έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους φακούς από τη σκόνη και το χνούδι.

  Κατασκευάζεται και σχεδιάζεται στην Αμερική.

  Εγγύηση: 10 έτη

  Quick View
 • Δερματοσκόπιο Dermlite Handyscope

  1,116.00 ME ΦΠΑ

  Το DermLite Handyscope με μεγέθυνση 10x είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με smartphone και tablet και επιτρέπει δερματοσκοπικές εξετάσεις με τη βοήθεια πολωμένου και μη πολωμένου φωτός. Οι λειτουργίες φωτισμού πολωμένου ή μη πολωμένου ενεργοποιούνται με ένα ενσωματωμένο κουμπί. Επιπλέον, ένας αφαιρούμενος δίσκος επαφής επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει μεταξύ δερματοσκόπησης επαφής και μη επαφής. Η συσκευή μπορεί έτσι να χρησιμοποιηθεί με υγρά εμβάπτισης για δερματοσκόπηση μελαγχρωματικών βλαβών ή για εξέταση χωρίς επαφή αγγειακών δομών. Για να το χρησιμοποιήσετε, το Handyscope συνδέεται απλώς με το smartphone ή το tablet της επιλογής σας, τοποθετώντας τον αυτοκόλλητο μεταλλικό δακτύλιο στη θήκη του smartphone. Οι ενσωματωμένοι μαγνήτες του Handyscope παρέχουν ασφαλή λαβή για να εγγυώνται απλές δερματοσκοπικές εξετάσεις. Για κεντρικά τοποθετημένες κάμερες smartphone, ο μεταλλικός δακτύλιος μπορεί να αντικατασταθεί από μεταλλικά φτερά. Το Handyscope είναι συμβατό με τα κιτ προσαρμογέων DermLite και τους προσαρμογείς smartphone DermLite Universal.

  Quick View
 • Δερματοσκόπιο Dermlite Hud2

  285.20 ME ΦΠΑ

  Δερματοσκόπιο Dermlite Hud2 συμβατή με smartphone και φωτισμό LED (2 LED) 10x μεγέθυνση πολωμένο φως . Επιτρέπει τη λήψη μεγεθυμένων και φωτιζόμενων φωτογραφιών σπίλων ή δερματικών βλαβών.

  Το δερματοσκόπιο DermLite HÜD2 μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε smartphone ή tablet χάρη στον προσαρμογέα γενικής χρήσης σε στυλ σφιγκτήρα και χρησιμοποιείται για μεγεθυμένη απεικόνιση δερματικών βλαβών. Είναι εγκεκριμένο ως ιατρική συσκευή και προορίζεται για επαγγελματική δερματολογική διάγνωση και άλλες ιατρικές εφαρμογές. Ο καινοτόμος φακός επιτρέπει 10πλάσια μεγέθυνση των δερματικών βλαβών και 12 διασταυρούμενα πολωμένα λευκά LED βελτιώνουν περαιτέρω την εικόνα.

  Quick View
 • Προστατευτικά IceCap Dermlite – 25τμχ

  31.00 ME ΦΠΑ

  Προστατευτικά IceCap Dermlite είναι πώματα μίας χρήσης για την αποτροπή εμφάνισης διασταυρούμενης μόλυνσης. Τα προστατευτικά καλύμματα μίας χρήσης είναι κατάλληλα για χρήση με τα DermLite DL4 και DL4W.

  1 συσκευασία των 25 τεμαχίων

  Quick View
 • Προστατευτικά IceCap Dermlite για DL200 Hybrid & DL200 HR – 25τμχ

  31.00 ME ΦΠΑ

  Προστατευτικά IceCap Dermlite είναι πώματα μίας χρήσης για την αποτροπή εμφάνισης διασταυρούμενης μόλυνσης. Τα προστατευτικά καλύμματα μίας χρήσης είναι κατάλληλα για χρήση με τα DermLite DL200 Hybrid & DL200 HR. 

  1 συσκευασία των 25 τεμαχίων

  Quick View
 • Υποδοχή Smartphone για δερματοσκόπια Dermlite

  Απο 43.40 ΜΕ ΦΠΑ

  Υποδοχή Smartphone για δερματοσκόπια Dermlite.

  Σετ προσαρμογέα δερματοσκοπίου με προστατευτικό και δακτύλιο προσαρμογέα
  Με την τεχνολογία DermLite MagnetiConnect – μαγνητικές δυνάμεις ενώνουν την υποδοχή με το δερματοσκόπιο. συνδέστε το δερματοσκόπιο στην τελική κινητή συσκευή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το δερματοσκόπιο μπορεί να περιστραφεί όταν είναι συνδεδεμένο. Το μέρος του μαγνητικού προσαρμογέα εξασφαλίζει μια απόλυτα σταθερή λαβή.
  Ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση με διαφορετικές συσκευές

  Εγγύηση: 1 έτος

  Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα!

  Quick View
 • Φακός δερματοσκόπησης ψηφιακός Dermlite Foto X Adapter with Olympus Mark III

  Απο 1,560.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Το DermLite Foto X είναι ένας υψηλής ποιότητας δερματοσκοπικός φακός με εξαιρετικά οπτικά που μπορούν να τοποθετηθούν σε σχεδόν κάθε αντανακλαστική κάμερα, συμπαγή κάμερα ή ακόμα και smartphone και tablet.Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολωμένου και μη πολωμένου φωτός επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 επίπεδα φωτεινότητας. Επιπλέον, το νέο και ιδιαίτερα ανθεκτικό διαχωριστικό Bajonett με αφαιρούμενη γυάλινη πλάκα επιτρέπει γρήγορη εστίαση.Εάν αφαιρεθεί το μπροστινό πλαίσιο, η συσκευή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για δερματοσκόπηση χωρίς επαφή, η οποία παρέχει μια ιδιαίτερα σαφή εικόνα των δομών των αγγείων όπου η τοπική πίεση θα άλλαζε την εμφάνιση της βλάβης.Δεδομένου ότι το Foto X είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου και μπορεί να φορτιστεί κατά τη χρήση, τα τρία χαμηλότερα επίπεδα φωτεινότητας επιτρέπουν εξαιρετικά μακρά συνεχή χρήση. Επιπλέον, το μπροστινό πλαίσιο μπορεί να καλυφθεί με καλύμματα IceCaps για την αποφυγή μολυσματικών μεταδόσεων.

  Quick View
X