Βάση Sterillium 1000ml Bode Eurodispenser 1 plus

Bode

Ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς για την απολύμανση, την υγιεινή και την προστασία του δέρματος, η BODE Chemie προστατεύει το προσωπικό, τους ασθενείς και τα προϊόντα σε όλο τον κόσμο από μολύνσεις και μόλυνση. Με το Sterillium® –το πρώτο εμπορεύσιμο απολυμαντικό χεριών με βάση την αλκοόλη–και άλλα προϊόντα της σειράς Sterillium®, η BODE θέτει πρότυπα. Το πρώτο μπουκάλι Sterillium® έφυγε από το γερμανικό εργοστάσιο της BODE Chemie στο Αμβούργο-Stellingen στις 4 Ιουνίου 1965. Τότε, σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη θριαμβευτική επιτυχία του προϊόντος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και ότι το όνομά του θα γινόταν συνώνυμο με την απολύμανση χεριών.

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

 • Βάση Sterillium 1000ml Bode Eurodispenser 1 plus

  139.45 ME ΦΠΑ

  Βάση Sterillium 1000ml Bode Eurodispenser 1 plus με εύκολη αλλαγή αντλίας από μπροστά. Είναι ένας αξιόπιστος και ανθεκτικός διανομέας κατασκευασμένος από μεταλλικό περίβλημα. Η εγκατάσταση είναι εύκολη ακόμα και με περιορισμένο χώρο και είναι κατάλληλο για όλα τα τυποποιημένα μπουκάλια 1000ml. Η απλή και γρήγορη αλλαγή μπουκαλιών και ο εύκολος χειρισμός και καθαρισμός το καθιστά ιδανικό για ιατρικούς και δημόσιους χώρους.

  Ο διανομέας Eurodispenser διατίθεται με μετρητή και η συσκευασία περιλαμβάνει εξαρτήματα στερέωσης, φύλλο οδηγιών και εγχειρίδιο.

  Quick View
 • Βάση Sterillium 1L Bode Eurodispenser Vario

  35.30 ME ΦΠΑ

  Βάση Sterillium 1L Bode Eurodispenser Vario με εύκολη αλλαγή αντλίας από μπροστά. Κατασκευασμένο από σταθερό, ελαστικό πλαστικό με εύκολη εγκατάσταση και με υψηλή αντοχή πλαστικών από την αλκοόλη καθώς και αντίσταση στην τάση.  Απλή και γρήγορη αλλαγή μπουκαλιών με εύκολο χειρισμό και καθαρισμό. Η δοσολογία της ποσότητας είναι ρυθμιζόμενη από περίπου 1 έως 3 ml ανά ενεργοποίηση.

  Ο διανομέας Eurodispenser διατίθεται με μετρητή και η συσκευασία περιλαμβάνει εξαρτήματα στερέωσης, φύλλο οδηγιών και εγχειρίδιο.

  Quick View
 • Βάση Sterillium 500ml Bode Eurodispenser 1 plus

  93.00 ME ΦΠΑ

  Βάση Sterillium 500ml Bode Eurodispenser 1 plus με εύκολη αλλαγή αντλίας από μπροστά. Είναι ένας αξιόπιστος και ανθεκτικός διανομέας κατασκευασμένος από μεταλλικό περίβλημα. Η εγκατάσταση είναι εύκολη ακόμα και με περιορισμένο χώρο και είναι κατάλληλο για όλα τα τυποποιημένα μπουκάλια 500ml. Η απλή και γρήγορη αλλαγή μπουκαλιών και ο εύκολος χειρισμός και καθαρισμός το καθιστά ιδανικό για ιατρικούς και δημόσιους χώρους.

  Ο διανομέας Eurodispenser διατίθεται με μετρητή και η συσκευασία περιλαμβάνει εξαρτήματα στερέωσης, φύλλο οδηγιών και εγχειρίδιο.

  Quick View
 • Κεφαλές ψεκασμού αντλίας BODE

  2.85 ME ΦΠΑ

  Κεφαλές ψεκασμού αντλίας BODE.

  Για ψεκασμό Bacillol® AF, Bacillol® plus και Bacillol® 30 Foam

  Γενική κεφαλή ψεκασμού για φιάλες των 500 ml και 1000 ml BODE.

  Quick View
 • Υγρό Αποστείρωσης Επιφανειών Bacillol AF 50ml

  2.17 ME ΦΠΑ

  Απολυμαντικό επιφανειών Bacillol AF 50ml της Bode έτοιμο προς χρήση ιδανικό για την τσάντα. Ενεργεί άμεσα και διεξοδικά σε επιφάνειες και ιατρικά μηχανήματα που είναι ανθεκτικά στην αλκοόλη. Είναι άοσμο, χωρίς χρωστικές και αλδεΰδες, ενώ δεν αφήνει υπολείμματα όταν στεγνώνει. Κατάλληλο για απολύμανση χειρουργικών και ιατρικών επιφανειών, σε νοσοκομεία και ιατρεία, ενώ χρησιμοποιείται σε κουζίνες βιομηχανιών και βιομηχανίες φαρμάκων για απολύμανση.

  Quick View
X