Τεστ Γρίπης Α/Β Biosynex- 20 τεστ

Biosynex

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Τεστ Γρίπης Α/Β Biosynex- 20 τεστ

  74.20 ME ΦΠΑ

  Τεστ Γρίπης Α/Β από την Ελβέτική εταιρία Biosynex. Περιέχει 20 τεστ.
  Είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση της γρίπης Α και Β σε ρινικά δείγματα. Προορίζεται για την διάγνωση των ιογενών λοιμώξεων της γρίπης Α και Β.

  Ημερομηνία λήξης: 31/01/2022

  Quick View
 • Τεστ εγκυμοσύνης HCG Biosynex – 50 τμχ

  31.80 ME ΦΠΑ

  Τεστ εγκυμοσύνης HCG Biosynex – 50 τμχ, με ταχεία δοκιμή για την ανίχνευση ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης (hCG) στα ούρα, στον ορό ή σε πλάσμα. Όταν μια γυναίκα μένει έγκυος, το σώμα της παράγει μια ορμόνη που ονομάζεται hCG  (human Chorionic Gonadotropin/ανθρώπινη χορονιακή γοναδοτροπίνη). Η έκκριση της ορμόνης αυτής οφείλεται στην ανάπτυξη του πλακούντα και ξεκινά αμέσως μετά τη σύλληψη, ενώ αυξάνει ραγδαία κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου. Το τεστ εγκυμοσύνης της Bioplus, είναι ένα γρήγορο, αξιόπιστο και υψηλής ακρίβειας (>99%) τεστ για τον προσδιορισμό της ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης (hCG) στα ούρα. Με την υψηλή ευαισθησία του τεστ, η εγκυμοσύνη μπορεί να προσδιοριστεί από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης της περιόδου. Λόγω της μεγάλης ευαισθησίας του, μπορεί να ανιχνεύσει την ύπαρξη ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης (hCG) και πριν από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης, αλλά για απόλυτη επιβεβαίωση, συστήνεται η επανάληψη του τεστ την πρώτη ημέρα της καθυστέρησης.

  Quick View
 • Τεστ Εξέτασης CRP Biosynex 20τμχ

  124.00 ME ΦΠΑ

  Τεστ εξέτασης CRP από την Biosynex. Περιλαμβάνει 20 τεμάχια.
  Η μέτρηση της C-αντιδρώσας πρωτεΐνης βοηθά στην αξιολόγηση του ποσού της ζημίας στους ιστούς του σώματος ή σε ταυτοποίηση των βακτηριακών λοιμώξεων, όπως η μηνιγγίτιδα, πνευμονία, φυματίωση και βρογχίτιδα.

  Quick View
 • Τεστ στρεπτόκοκκου Strep A Test Biosynex

  37.20 ME ΦΠΑ

  Τεστ στρεπτόκοκκου Strep A Test από την εταιρία Biosynex. Tεστ για ανίχνευση του στρεπτοκοκκικού αντιγόνου της ομάδας Α από τα φαρυγγικά επιχρίσματα.
  Συσκευασία των 20 τεμαχίων.
  Eίναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση του στρεπτοκοκκικού αντιγόνου από δείγματα φαρυγγικού επιχρίσματος για να βοηθήσουν στη διάγνωση της στρεπτοκοκκικής λοίμωξης ομάδας Α μέσα σε 5 λεπτά

  Quick View
X