Τεστ εγκυμοσύνης HCG Biosynex – 25 τμχ

Biosynex

Με εξειδίκευση στο σχεδιασμό και τη διανομή ταχέων διαγνωστικών τεστ στη Γαλλία και σε περισσότερες από 90 χώρες, το Biosynex, ένα Γαλλικό Εργαστήριο, που δημιουργήθηκε το 2005, προσφέρει λύσεις υγειονομικής περίθαλψης που βελτιώνουν τη συνολική θεραπεία των ασθενών.

Σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες υγείας (φαρμακοποιούς, τεχνικούς εργαστηρίων, γιατρούς, νοσοκομεία κ.λπ.), αναπτύσσουν γρήγορες, απλές και πρακτικές λύσεις που διευκολύνουν την πρόληψη, τον έλεγχο και την εφαρμογή ιατρικών θεραπειών προσαρμοσμένων στις ανάγκες τόσο των ασθενών όσο και των επαγγελματιών υγείας.

 

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

  • Τεστ εγκυμοσύνης HCG Biosynex – 25 τμχ

    16.96 ME ΦΠΑ

    Τεστ εγκυμοσύνης HCG Biosynex – 25 τμχ, με ταχεία δοκιμή για την ανίχνευση ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης (hCG) στα ούρα, στον ορό ή σε πλάσμα. Όταν μια γυναίκα μένει έγκυος, το σώμα της παράγει μια ορμόνη που ονομάζεται hCG  (human Chorionic Gonadotropin/ανθρώπινη χορονιακή γοναδοτροπίνη). Η έκκριση της ορμόνης αυτής οφείλεται στην ανάπτυξη του πλακούντα και ξεκινά αμέσως μετά τη σύλληψη, ενώ αυξάνει ραγδαία κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου. Το τεστ εγκυμοσύνης της Bioplus, είναι ένα γρήγορο, αξιόπιστο και υψηλής ακρίβειας (>99%) τεστ για τον προσδιορισμό της ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης (hCG) στα ούρα. Με την υψηλή ευαισθησία του τεστ, η εγκυμοσύνη μπορεί να προσδιοριστεί από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης της περιόδου. Λόγω της μεγάλης ευαισθησίας του, μπορεί να ανιχνεύσει την ύπαρξη ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης (hCG) και πριν από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης, αλλά για απόλυτη επιβεβαίωση, συστήνεται η επανάληψη του τεστ την πρώτη ημέρα της καθυστέρησης.

    Quick View
X