Beurer IH 58 Νεφελοποιητής Φορητός

Beurer

Beurer

Προϊόντα ευεξίας, μασάζ, υγείας και φροντίδας. Κατάλληλα για επαγγελματίες και ιδιώτες. Υψηλή ποιότητα κατασκευής σε οξύμετρα, θερμόμετρα, ζυγαριές σώματος και τροφίμων. Γερμανική εγγύηση.

Βλέπετε 1–18 απο 61 αποτέλεσματα

 • Beurer IH 58 Νεφελοποιητής Φορητός

  89.90 ME ΦΠΑ

  Νεφελοποιητής φορητός-μπαταρίας Beurer IH 58 ιδανικός για όταν ταξιδεύετε, λειτουργεί με τη χρήση τεχνολογίας πεπιεσμένου αέρα. Είναι πολύ αθόρυβος, μικρός και ελαφρύς για τη θεραπεία της ανώτερης και κατώτερης αναπνευστικής οδού. Ο νεφελοποιητής είναι πρακτικός και διαθέτει πρακτική λειτουργία αυτοκαθαρισμού. Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε την ανώτερη και κατώτερη αναπνευστική οδό εν κινήσει.

  Τεχνολογία δονητικής μεμβράνης, ιδανικό για τη θεραπεία ανώτερων και κατώτερων αεραγωγών, κρυολογημάτων, άσθματος, αναπνευστικών παθήσεων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματου καθαρισμού φιάλης, είναι αθόρυβος και πολύ εύκολος στη χρήση. Ο χρόνος νεφελοποίησης είναι μειωμένος(0.25 ml / λεπτό) και απενεργοποιείται αυτόματα. Απολυμαίνεται εύκολα και έχει πίεση λειτουργίας: 0.25-0.5 bar.

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Beurer IH 60 Νεφελοποιητής Φορητός – μπαταρίας

  105.29 ME ΦΠΑ

  Νεφελοποιητής φορητός με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου Beurer IH 60, ιδανικός για όταν ταξιδεύετε, λειτουργεί με τη χρήση τεχνολογίας πεπιεσμένου αέρα. Είναι πολύ αθόρυβος, μικρός και ελαφρύς για τη θεραπεία της ανώτερης και κατώτερης αναπνευστικής οδού. Ο νεφελοποιητής είναι πρακτικός και διαθέτει πρακτική λειτουργία αυτοκαθαρισμού. Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε την ανώτερη και κατώτερη αναπνευστική οδό εν κινήσει.

  Τεχνολογία δονητικής μεμβράνης, ιδανικό για τη θεραπεία ανώτερων και κατώτερων αεραγωγών, κρυολογημάτων, άσθματος, αναπνευστικών παθήσεων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματου καθαρισμού φιάλης, είναι αθόρυβος και πολύ εύκολος στη χρήση. Ο χρόνος νεφελοποίησης είναι μειωμένος(0.25 ml / λεπτό) και απενεργοποιείται αυτόματα. Απολυμαίνεται εύκολα και έχει πίεση λειτουργίας: 0.25-0.5 bar.

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Beurer Ρινικός Αποφράκτης NA200

  53.50 ME ΦΠΑ
  Χαρακτηριστικά:
  • Ιδανικό για τη χειμερινή περίοδο
  • Για την απομάκρυνση υγρών και στέρεων ρινικών εκκρίσεων
  • Εργονομικός σχεδιασμός – τέλεια διαμορφωμένος για την παλάμη του χεριού σας
  • Δεν κάνει θόρυβο
  • Κατάλληλο για χρήση από μηνών έως 12 ετών
  • 2 μαλακά εξαρτήματα σιλικόνης που μπορούν να απολυμανθούν
  • Μέγιστη πίεση αναρρόφησης 500 mmHg (66 kPa)
  • Ένταση ήχου Διαστάσεις προϊόντος (ΜxΠxΥ): 16.9 x 4.3 x 7.5 cm
  • Περιλαμβάνονται 2 μπαταρίες ΑΑ (1.5 V)
  • Ιατρικό προϊόν
  Quick View
 • Αναλογική ζυγαριά Beurer MS 01

  17.00 ME ΦΠΑ

  Αναλογική επιδαπέδια ζυγαριά της beurer με μέγιστη ζύγιση έως 120kg και αντιγλιστρική επιφάνεια.

  Εύκολη στην χρήση, με μεγάλα ευανάγνωστα νούμερα.

  Ιδανική για οικιακή και προσωπική χρήση.

  Εγγύηση 5 ετών

  Quick View
 • Βρεφοζυγός Beurer BY 80

  70.00 ME ΦΠΑ

  Βρεφοζυγός κατάλληλος για την καθημερινή μέτρηση του βάρους των βρεφών

  Quick View
 • Βρεφοζυγός Beurer BY 90 – Bluetooth

  75.00 ME ΦΠΑ

  Βρεφοζυγός κατάλληλος για την καθημερινή μέτρηση του βάρους των βρεφών. Εύκολη σύνδεση μεταξύ ζυγαριάς και smartphone για τον βέλτιστο έλεγχο του βάρους του μωρού μέσω της εφαρμογής “beurer BabyCare”.

  • 5 χρόνια εγγύηση
  Quick View
 • Ζυγαριά Beurer MS 50

  50.00 ME ΦΠΑ

  Αναλογική επιδαπέδια ζυγαριά της beurer. Ζύγιση έως 135kg.

  Quick View
 • Ζυγαριά ανάλυσης σώματος Beurer BF 1000 Super Precision

  405.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά ανάλυσης σώματος Beurer BF 1000 Super Precision. Διαθέτει διασταυρούμενη μέτρηση με 8 ηλεκτρόδια για ακριβή παρακολούθηση των διαφόρων περιοχών του σώματος (χέρια, πόδια, κορμός). Παράλληλα, προσδιορίζει το σωματικό βάρος, το σωματικό λίπος, τα υγρά του σώματος, το ποσοστό της μυικής μάζας και της οστικής μάζας. Υπολογίζει τον βασικό μεταβολικό ρυθμό (BMR) και τον ενεργό μεταβολικό ρυθμό (AMR). Προσδιορισμός σπλαχνικού λίπους (οργανικό λίπος / κοιλιακό λίπος) το οποίο περιβάλλει τα εσωτερικά όργανα στην κοιλιακή περιοχή ενώ μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες όπως η υπέρταση και ο διαβήτης. Τέλος, εμφανίζει το βασικό κύκλο διατροφής και τον ενεργό κύκλο διατροφής σε θερμίδες. Διαθέτει απεικόνιση ψηφίων σε βάση αλουμινίου, με μπλε οπίσθιο φωτισμό για βέλτιστη
  αναγνωσιμότητα και εμφάνιση ώρας και ημερομηνίας.

  Quick View
 • Ζυγαριά ανάλυσης σώματος Beurer BF 105

  150.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά ανάλυσης σώματος Beurer BF 105, διαγνωστική με πλήρη ανάλυση σώματος. Ακριβής μέτρηση του άνω και κάτω μέρος του σώματος με 8 ηλεκτρόδια και πρωτοποριακή δικτύωση μεταξύ υπολογιστή, smartphone και ζυγαριάς με τη δωρεάν εφαρμογή “beurer HealthManager” και το λογισμικό για τη μεταφορά μέσω της τεχνολογίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας Bluetooth® ή USB. Μέσω της αξιολόγησης γραφήματος μπορεί να επιτευχθεί λεπτομερής ανάλυση σώματος και παράλληλα προσδιορισμός σωματικού βάρους, σωματικού λίπους, νερού του σώματος, ποσοστού μυών και οστικής μάζας. Ξεχωριστή ένδειξη της μέτρησης του άνω και κάτω μέρους του σώματος για το σωματικό λίπος και το ποσοστό των μυών.

  Quick View
 • Ζυγαριά Κουζίνας Beurer KS-19

  20.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά Κουζίνας Beurer KS-19
  Μέγιστο βάρος 5 κιλά
  Ακρίβεια 1 γραμμαρίου

  Quick View
 • Ζυγαριά τροφίμων κουζίνας Beurer KS36

  35.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγός κατάλληλος για ακριβή μέτρηση στην κουζίνα ή στο εργαστήριο

  Quick View
 • Ηλεκτρική κουβέρτα Beurer HD 75 Cosy Nordic

  83.98 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρική κουβέρτα Beurer HD 75 Cosy Nordic, άνετη και απαλή με διαστάσεις 180 x 130 εκατοστά. Είναι μια πολυτελής κουβέρτα κατασκευασμένη από απαλό υλικό στην άνω επιφάνεια, είναι ζεστή, εκπληκτικά απαλή και χωρίς χνούδια. Προσφέρει ζέστη ενώ είναι φιλική προς το δέρμα. Διαθέτει χειριστήριο με 6 ενδείξεις θερμοκρασίας το οποίο αποσπάται για να πλένεται στο πλυντήριο στους 30° και σύστημα ασφαλείας Beurer με αυτόματη απενεργοποιήση μετά από 3 ώρες. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας είναι ηλεκτρονικός με φωτιζόμενη οθόνη.

  Oeko-Tex: Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για αυτή τη συσκευή πληρούν τις αυστηρές ανθρώπινες οικολογικές απαιτήσεις του Oeko-Tex Standard 100, όπως επαληθεύει το Hohenstein Research Institute.

  Quick View
 • Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 600 Black

  50.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 600 Black με ζύγιση έως 180 κιλά. Με αυτόματη μεταφορά δεδομένων, με το άνοιγμα της εφαρμογής και τη χρήση της τεχνολογίας Bluetooth®

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 600 White

  50.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 600 White με ζύγιση έως 180 κιλά. Με αυτόματη μεταφορά δεδομένων, με το άνοιγμα της εφαρμογής και τη χρήση της τεχνολογίας Bluetooth®

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 850 Black

  45.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 850 Black με ζύγιση έως 180 κιλά. Με καινοτομία δικτύωσης μεταξύ smartphone και ζυγαριάς, με την δωρεάν εφαρμογή «beurer HealthManager» και τη μεταφόρτωση του κατάλληλου λογισμικού.

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 850 White

  45.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 850 White με ζύγιση έως 180 κιλά. Με καινοτομία δικτύωσης μεταξύ smartphone και ζυγαριάς, με την δωρεάν εφαρμογή «beurer HealthManager» και τη μεταφόρτωση του κατάλληλου λογισμικού.

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 950 Black

  100.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 950 Black με ζύγιση έως 180 κιλά. Με αυτόματη μεταφορά δεδομένων, με το άνοιγμα της εφαρμογής και τη χρήση της τεχνολογίας Bluetooth®

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 950 White

  100.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική διαγνωστική ζυγαριά Beurer BF 950 White με ζύγιση έως 180 κιλά. Με αυτόματη μεταφορά δεδομένων, με το άνοιγμα της εφαρμογής και τη χρήση της τεχνολογίας Bluetooth®

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
X