Τεστ RSV Be-Right 20 τεστ

Be-Right

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Τεστ RSV Be-Right 20 τεστ

  60.95 ME ΦΠΑ

  Τεστ RSV Be-Right 20 τεστ με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα.

  Quick View
 • Τεστ Γρίπης Α/Β Be-Right 20 τεστ

  89.04 ME ΦΠΑ

  Τεστ Γρίπης Α/Β Be-Right 20 τεστ
  Είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση της γρίπης Α και Β σε ρινικά δείγματα. Προορίζεται για την διάγνωση των ιογενών λοιμώξεων της γρίπης Α και Β.

  Quick View
 • Τεστ τετραπλό Covid-19+Γρίπη+RSV+Adenovirus Be-Right 20 τεστ

  73.14 ME ΦΠΑ

  Τεστ τετραπλά Covid-19+Γρίπη+RSV+Adenovirus Be-Right 20 τεστ με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα. Eίναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοδοκιμασία για την ποιοτική ανίχνευση της πρωτεΐνης νουκλεοκαψιδίου SARS-CoV-2, των αντιγόνων της γρίπης Α, της γρίπης Β,του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV) και του αδενοιού που υπάρχουν στον ανθρώπινο ρινοφάρυγγα.

  Συλλογή δείγματος ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος από άτομα με υποψία μόλυνσης από SARS-CoV-2/Γρίπη/RSV/αδενοιού σε συνδυασμό με την κλινική εικόνα και τα αποτελέσματα άλλων εργαστηριακών εξετάσεων.

  Quick View
 • Τεστ τριπλά Covid-19+Γρίπη+RSV Be-Right 20 τεστ

  68.90 ME ΦΠΑ

  Τεστ τριπλά Covid-19+Γρίπη+RSV Be-Right 20 τεστ με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα. Eίναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοδοκιμασία για την ποιοτική ανίχνευση της πρωτεΐνης νουκλεοκαψιδίου SARS-CoV-2, των αντιγόνων της γρίπης Α, της γρίπης Β και του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV) που υπάρχουν στον ανθρώπινο ρινοφάρυγγα.

  Συλλογή δείγματος ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος από άτομα με υποψία μόλυνσης από SARS-CoV-2/Γρίπη/RSV σε συνδυασμό με την κλινική εικόνα και τα αποτελέσματα άλλων εργαστηριακών εξετάσεων.

  Quick View
X