Αυτόματο πιστόλι βιοψίας μιας χρήσης Bard Max Core 22mm

Bard

Η Bard Medical είναι κορυφαίος κατασκευαστής ουρολογικών προμηθειών, συμπεριλαμβανομένων καθετήρων, σακουλών καθετήρων και σταθεροποιητών καθετήρα. Αυτά τα προϊόντα λειτουργούν σε συνδυασμό για να βοηθήσουν άτομα που δεν μπορούν να ελέγξουν την ουροδόχο κύστη τους. Οι καθετήρες Foley και οι εξωτερικοί καθετήρες απαιτούν σάκο αποστράγγισης για τη συλλογή ούρων, καθώς χρησιμοποιούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι διαλείποντες καθετήρες δεν χρειάζονται σάκους παροχέτευσης γιατί εισάγονται στο σώμα μόνο ενώ εκκενώνεται η κύστη. Στη συνέχεια πετιούνται. Η εταιρεία φτιάχνει επίσης προμήθειες μαζί με τον καθετήρα σας, όπως συσκευές σταθεροποίησης Foley.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

 • Αυτόματο πιστόλι βιοψίας μιας χρήσης Bard Max Core 22mm

  53.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Αυτόματο πιστόλι βιοψίας αποστειρωμένο μιας χρήσης Bard Max Core 22mm για χρήση με ένα χέρι που επιτρέπει την ταχύτερη και ευκολότερη χρήση με μεγαλύτερο έλεγχο. Διαθέτει εύκολο κράτημα ακόμα και με γάντια.
  Διαθέτει δύο κουμπιά ενεργοποίησης της βιοψίας τα οποία επιτρέπουν την ευελιξία και με αυτό τον τρόπο ο γιατρός μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφορετικές τεχνικές βιοψίας.
  Οξύρυγχο trocar για τη συλλογή του δείγματος με ελάχιστο τραύμα.
  Βαθιά εγκοπή δείγματος για τη συλλογή ενός μεγάλου, υψηλής ποιότητας δείγματος.

  Quick View
 • Βαλβίδα καθετήρα Bard Flip Flo

  4.00 ME ΦΠΑ

  Η βαλβίδα καθετήρα Bard Flip Flo είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα ασθενών που χρησιμοποιούν είτε ουροκαθετήρες είτε υπερηβικούς καθετήρες. Όταν χρησιμοποιείται από την αρχή, η βαλβίδα καθετήρα FLIP-FLO® μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση του τόνου και της ικανότητας της ουροδόχου κύστης. Η δράση έκπλυσης μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο μπλοκαρίσματος.

  Αποστειρωμένη σε ατομική συσκευασία.

  Quick View
X