Αδιάβροχη αυτοκόλλητη γάζα Aseptafilm Plus

Asepta

Asepta

Προϊόντα γάζας και περίδεσης από την Ελληνική εταιρία Asepta. Μεγάλη ποικιλία σε γάζες αποστειρωμένες και απλές, γάζες παραφίνης, γάζες τραχειοστομίας. Επίδεσμοι, γάζες σε ρολό, βαμβάκι, χαρτοβάμβακας.

Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

 • Αδιάβροχη αυτοκόλλητη γάζα Aseptafilm Plus

  Απο 0.23 ΜΕ ΦΠΑ

  Αδιάβροχη αυτοκόλλητη γάζα Aseptafilm Plus, μετεγχειρητικά αδιάβροχα επιθέματα. Αυτοκόλλητα, διαφανή και αποστειρωμένα. Κατασκευάζονται από πολυουρεθάνη με στεγανό πυρήνα καθιστώντας τα επιθέματα απολύτως αδιάβροχα. Στο μέσο του επιθέματος και σε απόσταση ίση από τα άκρα υπάρχει ειδικό απορροφητικό επίθεμα (μαξιλαράκι) αντικολλητικό έτσι ώστε να μην κολλά στην επιφάνεια του τραύματος. Προσαρμόζεται εύκολα και τέλεια ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Είναι αποστειρωμένα με αιθυλενοξείδιο «ΕΟ». Είναι ημιδιαπερατά στους υδρατμούς και τον αέρα και παρέχουν μεγάλη και γρήγορη απορροφητική ικανότητα εκκρίσεων .Αδιαπέραστα από υγρά και μικροοργανισμούς. Είναι υποαλλεργικά, συνεπώς ιδιαίτερα φιλικά προς το δέρμα, χάρη στην ελεγχόμενη κολλητική μάζα. Προκειμένου να εφαρμόζει τέλεια στην πληγή διαθέτει χαρτί αποκόλλησης από την κάτω πλευρά και φύλλο πολυαιθυλενίου από την επάνω πλευρά του επιθέματος. Είναι συσκευασμένα σε εύχρηστη ατομική συσκευασία με ειδικού τύπου χαρτί.

  Quick View
 • Αποστειρωμένο Αυτοκόλλητο Επίθεμα Asepta Flebopad 8x6cm 1τμχ

  0.17 ME ΦΠΑ

  Aυτοκόλλητα επιθέματα Asepta Flebopad – 6 x 8 cm για τοποθέτηση φλεβοκαθετήρα από υλικό Non-woven.

  Κατασκευασμένα από υποαλλεργικό υλικό.

  Διαθέτει εσωτερικά επίθεμα και γύρω του υποαλλεργική κόλλα συγκράτησης.

  Quick View
 • Αυτοκόλλητος επίδεσμος Tensoelast 10cm x 4,5m

  7.50 ME ΦΠΑ

  Αυτοκόλλητος επίδεσμος Tensoelast 10cm x 4,5m υποαλλεργικός, υψηλής ελαστικότητας και συμπίεσης. Κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό νήμα και rayon. Προσφέρουν δυνατή αλλά ελεγχόμενη συμπίεση. Το συνολικό μήκος πριν από την έκταση φθάνει τα 2,7m. Η κολλητική τους επιφάνεια είναι επιστρωμένη από υποαλλεργική κόλλα που επιτρέπει την σταθερότητα του επιδέσμου για μακροχρόνια περίοδο και δεν αφήνει υπολείμματα.

  Quick View
 • Αυτοκόλλητος επίδεσμος Tensoelast 5cm x 4,5m

  4.49 ME ΦΠΑ

  Αυτοκόλλητος επίδεσμος Tensoelast 5cm x 4,5m υποαλλεργικός, υψηλής ελαστικότητας και συμπίεσης. Κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό νήμα και rayon. Προσφέρουν δυνατή αλλά ελεγχόμενη συμπίεση. Το συνολικό μήκος πριν από την έκταση φθάνει τα 2,7m. Η κολλητική τους επιφάνεια είναι επιστρωμένη από υποαλλεργική κόλλα που επιτρέπει την σταθερότητα του επιδέσμου για μακροχρόνια περίοδο και δεν αφήνει υπολείμματα.

  Quick View
 • Γάζα παραφίνης αποστειρωμένη 10x10cm

  3.00 ME ΦΠΑ

  Γάζα παραφίνης αποστειρωμένη 10x10cm. H γάζα παραφίνης είναι επίθεμα εμποτισμένο με γέλη παραφίνης. Κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερή γάζα αραιής πλέξης και υφής ( προκειμένου να επιτρέπεται ανεμπόδιστα η κυκλοφορία του αέρα προς το τραύμα), χωρίς ατέλειες και ξέφτια. Είναι εμποτισμένα με παχύρευστη γέλη παραφίνης η οποία είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη σε όλο το μήκος και πλάτος του επιθέματος. Δεν προκαλούν αλλεργίες ή ερεθισμούς και δεν κολλούν στο τραύμα.

  Πωλείται ως συσκευασία των 10 τεμαχίων.

  Quick View
 • Γάζες αποστειρωμένες 10x10cm Asepta 12ply

  10.20 ME ΦΠΑ

  Γάζες αποστειρωμένες 10x10cm Asepta σε συσκευασία 100 τμχ με 12ply. Οι αποστειρωμένες γάζες Asepta κατασκευάζονται από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι για μέγιστη ασφάλεια και προστασία. Είναι υδρόφιλες, μεγάλης απορροφητικότητας, άοσμες, χωρίς κατάλοιπα λευκάνσεως και με διπλωμένα άκρα. Οι γάζες είναι αποστειρωμένες με ETO.

  Quick View
 • Γάζες αποστειρωμένες Asepta 36x40cm

  1.10 ME ΦΠΑ

  Γάζες αποστειρωμένες Asepta 36x40cm. Σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.

  Quick View
 • Επίδεσμος γάζας 10×10

  1.14 ME ΦΠΑ

  Επίδεσμος γάζας 10x10cm.

  Quick View
 • Επίδεσμος γάζας 2,5×10

  0.36 ME ΦΠΑ

  Επίδεσμος γάζας 2,5x10cm.

  Quick View
 • Επίδεσμος γάζας 2,5×5

  0.19 ME ΦΠΑ

  Επίδεσμος γάζας 2,5x5cm.

  Quick View
 • Επίδεσμος γάζας 2,5×7

  0.25 ME ΦΠΑ

  Επίδεσμος γάζας 2,5x7cm.

  Quick View
 • Συνθετικός βαμβακερός επίδεσμος 3M σε όλα τα μεγέθη

  Απο 0.52 ΜΕ ΦΠΑ

  Συνθετικός βαμβακερός επίδεσμος 3M σε όλα τα μεγέθη. Χρησιμοποιούνται για περίδεση πρίν από την τοποθέτηση νάρθηκα ή γύψου. Παρέχει προστασία και άνεση στον ασθενή, βοηθώντας παράλληλα στη μείωση της κατακράτησης νερού του νάρθηκα ενώ είναι μαλακός και ισχυρός αλλά εύκολος να προσαρμοστεί στο περίγραμμα του σώματος. Το πορώδες υλικό του επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα υλικά δημιουργίας νάρθηκα, όπως γύψο και συνθετικό γύψο.

  Quick View
X