Ηλεκτρικό Θερμαινόμενο Διπλό Υπόστρωμα 150x160cm MORPHEO ARDES REF:AR423

Ardes

Η εταιρεία Ardes ιδρύθηκε το 1962 στο Μιλάνο με εξειδίκευση στη παραγωγή ηλεκτρικών ματιών. Το 1992 η εταιρεία μεταφέρεται στο Μπέργκαμο και γίνεται μέλος του Scame γκρουπ, επεκτείνοντας τη παραγωγή των προϊόντων με κατασκευή στην Ιταλία. Το 2015 η εταιρεία εξαγοράζεται και πλέον η επωνυμία Ardes αποτελεί εμπορικό σήμα της PolyPool S.p.A., μιας κορυφαίας εταιρείας στην διανομή ηλεκτρικού εξοπλισμού, και αποτελεί το τμήμα μικρών οικιακών συσκευών της.

Για περισσότερα από 60 χρόνια, τα προϊόντα με την επωνυμία Ardes βρίσκονται στα ράφια της ιταλικής αγοράς και εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες. Το προϊόν, η συσκευασία και η επικοινωνία ήταν ανέκαθεν για την Ardes σύνθεση ιταλικού σχεδιασμού, δημιουργικότητας και εγγύησης για μια πολύτιμη και αξιόπιστη υπηρεσία. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται και δοκιμάζονται σε πολλαπλά επίπεδα, τόσο από το εσωτερικό εργαστήριο όσο και από τα σημαντικότερα διεθνή διαπιστευμένα εργαστήρια.

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

 • Ηλεκτρικό Θερμαινόμενο Διπλό Υπόστρωμα 150x160cm MORPHEO ARDES REF:AR423

  90.27 ME ΦΠΑ

  Το ηλεκτρικό θερμαινόμενο διπλό υπόστρωμα της Ardes έχει διαστάσεις 150x160cm και η σύνθεση του είναι από 50% μάλλινο ύφασμα και 50% πολυεστερικό. Διαθέτει 2 ξεχωριστά και αποσπώμενα χειριστήρια ρύθμισης της θερμοκρασίας, ένα για κάθε πλευρά της (δεξιά και αριστερή), τα οποία επιτρέπουν, στον χρήστη της κάθε πλευράς, να ρυθμίζει αυτόνομα την θερμοκρασία που επιθυμεί. Η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί σε 2 επίπεδα μέσω των χειριστηρίων, τα οποία διαθέτουν φωτεινή ένδειξη λειτουργίας.

   Το ηλεκτρικό θερμαινόμενο υπόστρωμα της Ardes διαθέτει 2 αυτόνομα συστήματα θέρμανσης, καθένα με 60 watts ισχύ, για γρήγορη και αποδοτική ρύθμιση της θερμοκρασίας. Παράλληλα έχει ενσωματωμένο το σύστημα TPS (total protection system) για προστασία του υποστρώματος από υπερθέρμανση.

  Τα χειριστήρια του μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορεί το υπόστρωμα να πλυθεί με ασφάλεια στό χέρι στους 40ο C.

  Χαρακτηριστικά

  • 2 επίπεδα ρύθμισης θερμοκρασίας
  • Ισχύς 2 x 60 watts – 220-230V – 50/60Hz
  • Αφαιρούμενα χειριστήρια
  • 50% μάλλινο ύφασμα – 50% πολυεστερικό
  • Σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση TPS
  • Διαστάσεις 150 x 160 cm
  • Βάρος: 2,170 Kg
  • Διαστάσεις συσκευασίας: 55,5 x 22,5 x 41,5 cm
  • Πλένεται στους 40ο C
  • Made in Italy
  Quick View
 • Θερμαινόμενο υπόστρωμα διπλό 150x160cm Kaleo Ardes

  88.00 ME ΦΠΑ

  Διπλή ηλεκτρική κουβέρτα Kaleo από την Ιταλική εταιρία Ardes με διαστάσεις 1,50cm x 1,60cm. Είναι κατασκευασμένη από υλικό κατά 50% μαλλί και 50% ακρυλικό υλικό, ενώ κατασκευάζεται στην Ιταλία. Έχει 3 διαβαθμίσεις έντασης θερμοκρασίας με ισχύ 2×60 watt. Με ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας που βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Προτείνεται για την θεραπεία της αθρίτιδας και των ρευματικών συμπτωμάτων.

  Made in Italy

  Εγγύηση 3 ετών.

  Quick View
 • Θερμαινόμενο υπόστρωμα διπλό Thermokind Ardes 140x160cm

  43.40 ME ΦΠΑ

  Διπλή ηλεκτρική κουβέρτα Thermokind από την Ιταλική εταιρία Ardes με διαστάσεις 140cm x 160cm. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πολυεστέρα με 2 αποσπώμενους διακόπτες με 3 θέσεις και λυχνία, ενώ κατασκευάζεται στην Ιταλία. Έχει 3 διαβαθμίσεις έντασης θερμοκρασίας με ισχύ 2×60 watt. Με ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας που βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Σύστημα ασφαλείας και προστασία από υπερθέρμανση

  Made in Italy

  Εγγύηση 3 ετών.

  Quick View
 • Θερμαινόμενο υπόστρωμα μονό 80x150cm Kaleo Ardes

  49.00 ME ΦΠΑ

  Μονή ηλεκτρική κουβέρτα MORPHEO με διαστάσεις 1,50cm x 0,80cm. Είναι κατασκευασμένη από υλικό κατά 50% μαλλί και 50% ακρυλικό υλικό, ενώ κατασκευάζεται στην Ιταλία. Έχει 3 διαβαθμίσεις έντασης θερμοκρασίας με ισχύ 60 watt. Με ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας που βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Προτείνεται για την θεραπεία της αθρίτιδας και των ρευματικών συμπτωμάτων.

  Made in Italy

  Εγγύηση 3 ετών.

  Quick View
 • Θερμαινόμενο υπόστρωμα μονό Thermokind Ardes 80x150cm

  27.00 ME ΦΠΑ

  Διπλή ηλεκτρική κουβέρτα Thermokind από την Ιταλική εταιρία Ardes με διαστάσεις 150cm x 80cm. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πολυεστέρα με αποσπώμενο διακόπτη με 3 θέσεις και λυχνία, ενώ κατασκευάζεται στην Ιταλία. Έχει 3 διαβαθμίσεις έντασης θερμοκρασίας με ισχύ 2×60 watt. Με ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας που βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Σύστημα ασφαλείας και προστασία από υπερθέρμανση

  Made in Italy

  Εγγύηση 3 ετών.

  Quick View
 • Θερμοφόρα Κλασική ARDES AR4H01

  42.16 ME ΦΠΑ

  Η κλασική θερμοφόρα της Ardes διαθέτει 6 επίπεδα ρύθμισης θερμοκρασίας τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε μέσω της ψηφιακής της οθόνης.  Η μέγιστη ισχύς της είναι 100 watts ενώ για λόγους ασφαλείας απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 90 λεπτά συνεχόμενης χρήσης. Παράλληλα έχει ενσωματωμένο αυτόματο θερμοστάτη για προστασία από υπερθέρμανση. Η θερμοφόρα της Ardes παρέχει αποσπώμενο καλώδιο ρεύματος και απαλή προσθαφαιρούμενη επένδυση από μικροΐνες ώστε να μπορεί να πλυθεί με ασφάλεια.

  Quick View
 • Υγραντήρας Ardes PACO 820N

  40.00 ME ΦΠΑ

  Υγραντήρας Ardes PACO 820N Ιταλίας που διατηρεί την υγρασία σε εσωτερικούς χώρους έως 60 κυβικά μέτρα δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες για το παιδί σας! Ο υγραντήρας αποτελεί μια συσκευή για την αύξηση της υγρασίας του αέρα στους κλειστούς χώρους. Ειδικά τις εποχές του έτους όπου απαιτείται θέρμανση, όπως κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η υγρασία στους χώρους του σπιτιού ή της εργασίας πέφτει γρήγορα κάτω από το συνιστώμενο ποσοστό του 40 τοις εκατό. Ακόμη και ο συχνός αερισμός δεν ωφελεί. Ειδικά ο κρύος χειμωνιάτικος αέρας δεν μπορεί να συγκρατήσει επαρκή υγρασία και ενισχύει την ανεπιθύμητη αίσθηση ξηρασίας του αέρα.

  Υγραντήρας αντί για ξηρό αέρα στο σπίτι.

  Quick View
X